Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogo volim tu pjesmu :zaljubljena:

Taman da pitam, jeste li razmišljali o tome da ste baš takvi kakvi jeste stvarno stvoreni za nekog kog bi zvali svojim ?
Ili da li ste nekad uživali u nečijem prisustvu, posmatrali i u sebi bili u fazonu 'e ova osoba je stvorena baš za mene' 🤔

Praštajte ako sam malo uozbiljila sad temu, nego razmišljala sam o tome jutros kad sam se probudila, pa evo kao da me te misli prate tokom dana :rumenka:

Nisam slušala bombicu da se zna :hik:

Ja vjerujem da postoji neko moj na taj način i ne pristajem na manje :ne:

Isto ja :D

168.jpg

Ne znaš šta propuštaš, znaš kako slatke nesesere imam :zaljubljena: 😂
Ne navlači me, ionako mi treba maskica za telefon a kako najčešće uzimam providne vidim da je neisplativo da ih kupujem po prodavnicama mob.opreme. Na Temuu bih vjerovatno našla i sa šljokicama.🤔
Tako da mislim da se bliži taj dan kada ću instalirati aplikaciju. :ljuta:

Ne navlači me, ionako mi treba maskica za telefon a kako najčešće uzimam providne vidim da je neisplativo da ih kupujem po prodavnicama mob.opreme. Na Temuu bih vjerovatno našla i sa šljokicama.🤔
Tako da mislim da se bliži taj dan kada ću instalirati aplikaciju. :ljuta:

Moraa biti 🥰 😂

Ja kupila i stakla za telefon, nerealno koliko je isplativije 😂

Čitam ovo tvoje gore, i neseseričar. :rotf:
Nego, koliko njih uistinu koristiš?
Mislim na nesesere, hahaha..
Bas sam o tome razmisljala. Ti mali slatki predmeti..prosto mora da se stane, jer kad nadjes svoj mali slatki, nije da je tek tako unistiv I nije da treba sto takvih.

Nije mi jasno ni kako Pepko, Lidl I ostali koji su vec duze tu, pa rotiraju ono Hellowean, NG, Uskrs...ponudu, posle par god uopste imaju trziste. Ono sve smo vec videli.

Bas sam o tome razmisljala. Ti mali slatki predmeti..prosto mora da se stane, jer kad nadjes svoj mali slatki, nije da je tek tako unistiv I nije da treba sto takvih.

Nije mi jasno ni kako Pepko, Lidl I ostali koji su vec duze tu, pa rotiraju ono Hellowean, NG, Uskrs...ponudu, posle par god uopste imaju trziste. Ono sve smo vec videli.
Ja sam male slatke nakupovala u Turskoj sad, 1 euro komad, ako kupiš 7 komada platiš 5 eura :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back