Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 7.214
užasi promiskuitetaZornjaci u toku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
užasi promiskuitetaZornjaci u toku
Usne vrele kao žaaaar

Meni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupioNe znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole
Ja bih garant u trojci lizala čeloUsne vrele kao žaaaar
Pravićemo dar maaaar
Utrojeeeee ujtrojeeee
 nečije
 nečijeEto nije ti ni trebalaMeni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupio

Đe se kupaš, đe pljoske skupljaššta je to? kineska poslovica?
đe je?

Eto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus praviliMeni domar dao diplomu o zavrsenoj skoli. Direktor dao njemu da mi je preda kad donesem staklo koje sam polomio a nisam kupio

Šta fali lizanju?

Dobro, jeste mi vrijeme da uđem u brakEto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus pravili
 ali ne tuđi bona
 ali ne tuđi bona 
Rekla bih da osuđuje naše pisanije

A stegao mi ruku ko lopatu i rekaoEto nije ti ni trebala

Dresirali buveEto, ti i @Kćerka Direktora Cirkusa ste baš dobar par, zajedno bi cirkus pravili

Oženjen ebga. Taman sam mislila da te udomimoDobro, jeste mi vrijeme da uđem u brakali ne tuđi bona

I buve bi pobegle od vas ccc.Dresirali buve
Aaaa ako s eon bude pitao sigurno se ne udajemOženjen ebga. Taman sam mislila da te udomimo

Udomi ne kupujOženjen ebga. Taman sam mislila da te udomimo

Gimnazija je bila još i OK, tu je bilo bolje društvo nego u osnovnoj. I na fakultetu sam upoznao neke od svojih drugova. Fakultet je ostao u lošem sećanju zbog mnogo učenja, to je bila Pirova pobeda. Neke od tih godina su bile lošije od sadašnjih i zbog zdravstvenih problema.Ne znam, ja imam super sjećanja i na gimnaziju i na fakultet. Ma nije mi ni osnovna loša bila samo sam ih promijenila nekoliko, par puta me izbacili iz škole

Čudno da diša Dišu izbaci
Čudno da diša Dišu izbaci
Đe se kupaš, đe pljoske skupljaš
Možda i pljojke naopako

Ostala bi gladna još bi kmečao da ga nahraniš. I onda tiganj o glavu.Kako me mrzi da pravim doručak sebi sad, a vidim spominjete brak, jedini validan razlog za ulazak u isti bi bio da mi neko pravi doručak kad sam ovako lijena

Ja sam mislio da si devojka modernih shvatanja, sto bi reko DjenkaDobro, jeste mi vrijeme da uđem u brakali ne tuđi bona

Bolje da bacis nekom mladozenji bombu na krov nego sito