lily-sid
Domaćin
- Poruka
- 4.959
...oli ces ti meni...pricat pricu...ups...sanuti...na ufce...onako kako samo ti umes... :wink: :razz:
8-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...samo me nemoj pojesti...u snu... :razz:nenadm:pa šta čekaš...moje zdravlje je ozbiljno ugroženo...8-) ako pod `itno ne čujem tu priču :wink:![]()
a kod tebe je sve swatko...pa kad si sva swatka :razz:![]()
![]()
lily-sid:...oli ces ti meni...pricat pricu...ups...sanuti...na ufce...onako kako samo ti umes... :wink: :razz:![]()
8-)
lily-sid:...samo me nemoj pojesti...u snu... :razz:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...mmmmmmm....jedfa cekam... :wink: :razz:nenadm:dogoforićemo se... u mwaku... :razz: :wink:![]()
...hehe...sfe ima da cokces...i...da trazis...jos...nenadm:neću... u snu...![]()
![]()
![]()
izešću te brez leba bwe ...:wink:![]()
lily-sid:...hehe...sfe ima da cokces...i...da trazis...jos...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...swatko... :razz: :razz: :razz: :wink:nenadm:pa i cokćem bwe :wink:i oćem još :razz:
lily-sid:...swatko... :razz: :razz: :razz: :wink:![]()
![]()
![]()
...a kad krene...ne mos' stat...s pricom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Neco...nismo se dogovorili...ko ce kome saputati na uvce... :razz:nenadm:pa rekoh ja... sve je swatko s` tebe swatkom...:wink:![]()
a i lepa priča... :razz:
lily-sid:...Neco...nismo se dogovorili...ko ce kome saputati na uvce... :razz:
...onako s po koraka...a na dofat ruke... :wink:![]()
![]()
![]()
...mislis...onako...spopleteni...nenadm:no se nešto setih... a akoj se spopletemo tako na po koraka... oli ćemo pasti...![]()
![]()
![]()
pa da se ondak dogovaramo...:wink:
lily-sid:...mislis...onako...spopleteni...![]()
![]()
![]()
![]()
...eeeeee...moj Neco...tadli nam nece bidnut do...razgofora...ovaj...dogofora... :wink:8-)
...nego cem vidat rane...jedno drugom...i...hihihi...ljubit da brze zacele...![]()
![]()
![]()
...jest, treba ih zacelit... :wink:nenadm:a rane goleme... baš ćemo se izljubit pošteno...:wink:![]()
lily-sid:...jest, treba ih zacelit... :wink:![]()
...a sto s' ostalog tice...pa hajd sade...sto s' mora...nije ni tesko...![]()
...samo s' treba potrudit da bidne...swatko...i...sto neko rece...da dugo...khm.... :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...a sto cem'...ak nam se swidi...moracem' ponafljat...gradifo...radi boljsega...utvrdjifanja...nenadm:pa sad... da s` potrudimo... da bidne swatko...a da i to...khm...:wink:![]()
![]()
lily-sid:...a sto cem'...ak nam se swidi...moracem' ponafljat...gradifo...radi boljsega...utvrdjifanja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...swatki Neco...pao je mwak...vreme za saputat price...pristiglo...nema vise tamo-amo...nego se primakni...i pricaj... :wink:nenadm:šta se mora nije teško...a još kad je swatko... sa zadovoljstvetom bwe :razz:![]()
![]()
lily-sid:...swatki Neco...pao je mwak...vreme za saputat price...pristiglo...nema vise tamo-amo...nego se primakni...i pricaj... :wink:![]()
...da se swatko...ma najswadje...utone u san... :razz:![]()
![]()
![]()
...pawamo...i sanjamo... :wink:nenadm:da znaš ... eve da ti šanem pa da pavamo :wink:![]()
lily-sid:...pawamo...i sanjamo... :wink:![]()
...laku noc...Nesko... 8-)