PRICAONICA-da se bolje upoznamo

lily-sid:
...hehehe...bice tebi prakticno... :lol: :lol: :lol:
...uskoro... 8-)
...ce nadrljas ki...zuti... :wink: :lol:

bwe... prepade me...
c033.gif

Cao, lily :D , vidim da si tu, pa da ti odgovorim, jedva sam se ulogovala.....i evo odmah ti pisem ;) ......u pravu si sto si sigurna........drago mi je da si ti OK, kao i uvek raspolozena :lol:
Nije mi samo jasno , sta si ono pitala :confused: ......predlazem da pises i pitas, sigurna sam da ces dobiti odgovor i onda neces biti zabrinuta, slazes se , zar ne? sto bi isla okolo, kad mozes direktno da pises i pitas :lol:
pozzz i tebi :D

opijum:
Cao, lily :D , vidim da si tu, pa da ti odgovorim, jedva sam se ulogovala.....i evo odmah ti pisem ;) ......u pravu si sto si sigurna........drago mi je da si ti OK, kao i uvek raspolozena :lol:
Nije mi samo jasno , sta si ono pitala :confused: ......predlazem da pises i pitas, sigurna sam da ces dobiti odgovor i onda neces biti zabrinuta, slazes se , zar ne? sto bi isla okolo, kad mozes direktno da pises i pitas :lol:
pozzz i tebi :D

Pisala sam, ali ne odgovara...sto znaci da je vrlo ozbiljno i da nije u mogucnosti da se javi tj. u blizini racunara...pa sam bas zabrinuta...mislila sam da mozda ti znas nesto vise...
Nadam se samo da je OK!!! :? :-(

Laku noc...

opijum:
jaooo, lily......pa sta bi :confused: sto sad ne odgovaras :roll: ........a ovamo pitas.....odjednom ti se prispavalo.......nisi vise zabrinuta, dobro je............znaci da znas odgovor i da je sve OK..........drago mi je :lol: ..........laku noc lily i veliki pozdrav :lol: :lol: :lol:
...ma Krstimir se opet sigra s nama... :roll:
...nesto sam saznala...bice sve dobro... :-D
...odoh na spavanjac...
...pa-pa... :wink:

lily-sid:
Pisala sam, ali ne odgovara...sto znaci da je vrlo ozbiljno i da nije u mogucnosti da se javi tj. u blizini racunara...pa sam bas zabrinuta...mislila sam da mozda ti znas nesto vise...
Nadam se samo da je OK!!! :? :-(

Laku noc...

Pa, lily to sto ti mozda ne odgovara ne znaci da je ista ozbiljno, znas i sama da ti racunar nije ponekad dostupan.....ili koci krsta........ili.......
Laku noc.........

twigyy:
Vi'dj nje...naucila da kaci sliDZe pa ne staje sad.....au...doobra skola...;)

Pa gde si ti koleginice i drugarice :D ...si videla.......skola nego sta........nije za pacice male ;) ........doobraaaa skola.........svasta sam naucila.......ali necu odmah bas sve da pokazem sta sam naucila sto se kacenja slicica tice ;) .......a i ti si mi pomogla......ali tad je komp zezao........nego da mi to zalijemo ;)

Back