PRICAONICA-da se bolje upoznamo

Naravno da castis....znaci bice novih slikica i ostalog sto ide uz to sve...super....
Kod mene mestimicno sareno,oblacno oce kisa nece kisa....pa takvo i raspolozenje...a sa tim i javljanje na forum....dakle...kad me vidis....budi sigurna da sam tu.......ajd ' da zamezimo..mmmmm:)

twigyy:
Naravno da castis....znaci bice novih slikica i ostalog sto ide uz to sve...super....
Kod mene mestimicno sareno,oblacno oce kisa nece kisa....pa takvo i raspolozenje...a sa tim i javljanje na forum....dakle...kad me vidis....budi sigurna da sam tu.......ajd ' da zamezimo..mmmmm:)

castim, to se podrazumeva........bice i slicica.......nego da mi zamezimo....pa onda moze i kafa ;)

A sto se vidjanja na forumu tice, isti slucaj......kad me vidis.........znaci -tu sam :smile:
nego evo jos jedne lepe slicice...........zamisli.........rum..........kubanske cigare......salsa.......uffff........ali, nikad se ne zna....mozda i tamo..........odemo....pa makar i u masti ;)

Dobar dan, kako ste, sta ima novo.........auuuuu pa to nema nikog, a ja se raspricala..........ta nema vezu........treba malo i odmora od foruma............jel'da?
znaci, virtuelno popijem jedan kampari, kad smo vec kod kamparija......he, he.......smesno mi nesto sto sam videla.......ajd' pa uzdravlje i ziveli :D

thpirategurl.gif

opijum:
Svaka cast, maho, ti ostala piratusa, UVEK, ajd' da i ja napisem velikim slovima, kad si i ti, valjda tako treba :lol:
.....pa, slatka sta to imas da pricas, u jbt, dve slatke :arrow: .....slusam u uvo sam se pretvorila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........uz kafu i kampari, sladje ce biti :lol:

Taj campari cu da ti maznem,u kuFinji sam do guse....nemam kad ni kafu da popijem (a ni sa kim:( ).sutra svi u prirodu ,pa treba necim i zasladiti...

Kako gde sam, pa jer sam se sinoc javila, posle uzivanja u praznicnom neradnom danu ;) , usput osim rostilja i kotlica, jel', bilo i punjenih lignji......bas se uzivalo onako svojski-udarnicki ;)
Hm, i danas dan za uzivanje, malo setnje...dobro drustvo.....caskanja.....smejanja, ta sta da ti pricam......veselo...sad sam se vrnula.......zalila cvece......i evo javljam se ;) :D

Back