ne. Zasto bi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi. Potvrđeno ponovo koliko juče.Pred novim partnerom/kom.

neam ništa neuobičajeno na sebi...normalno, prosekPred novim partnerom/kom.
Ја се не стидим. Више се стидим свог лица него свог голог тела, кад је била Корона мени тад свануло због маски (али зато имам six-pack !! ), или се стидим тога што немам стан, што немам ауто, посао итд.
Pred novim partnerom/kom.
Немам ни то. Живим са мамом и татом у стану, немам задовољавајући и сигуран посао, плашим се да њу упознам са својима а и да се ја упознам са њенима, тога се највише плашим, захвалан бих био на било чијем "не" јер ако би нека девојка прихватила да буде са мном не знам шта бих са њом.Немаш стан .. ауто .. посао..... значи имаш сеоско имање ... јахту .. коју су зарадили надничарке-ри на твом еимању ..
Па ти си савршен за жене .... Све форумашице сањају о једном таквом ...
Немам ни то. Живим са мамом и татом у стану, немам задовољавајући и сигуран посао, плашим се да њу упознам са својима а и да се ја упознам са њенима, тога се највише плашим, захвалан бих био на било чијем "не" јер ако би нека девојка прихватила да буде са мном не знам шта бих са њом.
Немам ни то. Живим са мамом и татом у стану, немам задовољавајући и сигуран посао, плашим се да њу упознам са својима а и да се ја упознам са њенима, тога се највише плашим, захвалан бих био на било чијем "не" јер ако би нека девојка прихватила да буде са мном не знам шта бих са њом.
Poljo-privrednik ti neće nać nikakvu zamerku , al banovali ga .Ne. Ako ce da me ostavi, jer nisam fizicki savrsena, onda je on emotivno i intelektualno zarkzljao, sto je veci hendikep od par kg viska.
Mada sam ih imala koji su tako umeli da primete svaku nesavrsenost i kritikuju. Imali su ogromne komplekse radi licnih nedostataka - psihickog karaktera. Daleko im lepa kuca.
Sad da mi neko Kaze da izgledam cetvrtasto kao Masina za pranje sudova - leteo bi iz stana kroz terasu naglavačke, a onda, pa eto obećala sam dotičnom da Cu kroz par meseci da se dovedem u red.
Brate mili!
Jednom cu napisati knjigu o tome koliko su zlo muski kompleksi i sa kolikom nepogresivom lakocom nalaze zene u osetljivom periodu zivota da se nad njima izivljavaju.
Ovo je poezija!Eto ako ga neko poznaje, nek prenese da vene rezem jer steznikom salo stezem, njega cekam da me mazi i zboranu da me pazi.
kakav događajEto ako ga neko poznaje, nek prenese da vene rezem jer steznikom salo stezem, njega cekam da me mazi i zboranu da me pazi.

Ima već negde peticija .Eto ako ga neko poznaje, nek prenese da vene rezem jer steznikom salo stezem, njega cekam da me mazi i zboranu da me pazi.