PRICAONICA-da se bolje upoznamo

Steffan:
pre nego sto upalite vase vesele racunare i raspevate se opet o sreci i dobrom raspolozenju, zeleo bih samo da vam jos jedanput skrenem paznju na to da ste ocajno dosadni i da vam je cela ova teme jedna obicna gomila bljuvotina...

NE,ni slucajno da pomislis da odes od nas,pa i ako zaista tako mislis..ja se samo pitam kako smo funkcionisali i ovako bez tebe...please.....stand by me....:(

dommino?:
NE,ni slucajno da pomislis da odes od nas,pa i ako zaista tako mislis..ja se samo pitam kako smo funkcionisali i ovako bez tebe...please.....stand by me....:(
Dommino, nemoj plakati, on je tek treci, ih, koliko ce ih jos biti, mislim provokatora :lol: :lol: :lol: mada, ono Stand by my, kad zapeva John Lennon, odvaljujem iz takta, kao pre 28 godina :lol: :lol: :wink:
Usput, jeli bre, pa zar ja od one koja me opija da saynam da si mi u gradu u ponedeljak. :evil: :evil: :evil: Ima obe da dodjente i da odemo na pice i klopu. okupljanje u Akademiji 28, a vreme vas dve odredite. :lol: :wink: :wink:

Dobar dan, stigoh da se javim, imala posla danas......ali sam nesto i naucila.........necu sad nista da kazem, neka bude iznenadjenje ;)
@Mit, ti ne citas postove, a, ?.......dommino je napisala nenadum, da ce mozda da dodje u ponedeljak u prestonicu......tako nekako, ali nije sigurno........e, sad kad cemo nas dve doci, to cemo vec videti.....ima dana.....javimo ti si svakako.........samo da se usaglasimo , znas kako je......posao.....obaveze.........nije to bas tako jednostavno.....jedan dan moze ona........a ja ne mogu i obrnuto........ali docicemo ;)
Inace , kako si ti, ima sta novo, kako napredujes s pisanjem knjige......brzo ce maj........jedva cekam da procitam.
Jos malo i vreme za kafu, mozda i nesto za popiti...........odo do kafea......u bastu.......citamo se tamo ;)

Steffan:
pre nego sto upalite vase vesele racunare i raspevate se opet o sreci i dobrom raspolozenju, zeleo bih samo da vam jos jedanput skrenem paznju na to da ste ocajno dosadni i da vam je cela ova teme jedna obicna gomila bljuvotina...

Steffane, ali odkuda tvoja znatiželja da uopšte dodješ ovde, na ovu "običnu gomilu bljuvotina" ako si već ranije navraćao i uvideo da ti se ne dopada, pa čak si i "skretao pažnju na to..."? Nešto mi se tu ne uklapa: ili tema nije "bljuvotina" pa ti zato i privlači pažnju ili ti možda ne odgovara "sreća i dobro raspoloženje", pa bi ti malo da uneseš loše raspoloženje. Moj računar jeste uglavnom "veseo" i ja baš zbog toga nemam srca da ga "upalim", već ga uključujem, pa polako idem SAMO tamo gde želim i gde mi je prijatno. Želim ti dan pun dobrog raspoloženja! :D :D :D ... ( "Osmeh ništa ne košta a puno vredi")

Steffan:

Ja ukljucila komp., i zamisli :shock: opet veselo i raspevano :D ....eeeeeeeeee, nije dzabe ugradjen program protiv nepozeljih virusa :D
A, ti Steffane, slobodno skreni.......sirok ti i srecan put......i nek te prati ova pesma............sunce sija ..........vetar carlija.......a mi pevamo veseloooooooo :D :D :D

dommino?:

Molim te, postedi me s tim glupim sarkazmom... ne prilici ti... :wink: budi srecna i vesela kao sto si i uvek i pokazi mi zajedno sa svojim razdraganim drugarima kako vas nista ne dotice i kako je sve super i koliko ste divni... a ja u medjuvremenu idem da propustim nesto kroz creva... ako nista vise barem ste dobre za probavu... :lol:

snezana01:
Steffane, ali odkuda tvoja znatiželja da uopšte dodješ ovde, na ovu "običnu gomilu bljuvotina" ako si već ranije navraćao i uvideo da ti se ne dopada, pa čak si i "skretao pažnju na to..."? Nešto mi se tu ne uklapa: ili tema nije "bljuvotina" pa ti zato i privlači pažnju ili ti možda ne odgovara "sreća i dobro raspoloženje", pa bi ti malo da uneseš loše raspoloženje. Moj računar jeste uglavnom "veseo" i ja baš zbog toga nemam srca da ga "upalim", već ga uključujem, pa polako idem SAMO tamo gde želim i gde mi je prijatno. Želim ti dan pun dobrog raspoloženja! :D :D :D ... ( "Osmeh ništa ne košta a puno vredi")

Osmeh je sranje... da, dosao sam ovde da unesem lose raspolozenje... da napravim neki balans... forsirate te tupave happy razgovore... ponavljate se i previse potencirate vase divno raspolozenje... to nije normalno, ponasate se ko debilcici... procitajte samo vase postove... nije mi jasno kako se sami sebi niste smucili do sada... pathetic....

opijum:
Ja ukljucila komp., i zamisli :shock: opet veselo i raspevano :D ....eeeeeeeeee, nije dzabe ugradjen program protiv nepozeljih virusa :D
A, ti Steffane, slobodno skreni.......sirok ti i srecan put......i nek te prati ova pesma............sunce sija ..........vetar carlija.......a mi pevamo veseloooooooo :D :D :D

Evo upravo vam o ovom pricam...iz kog ste bre vi sveta? Imate li vi bilo kakav kontakt sa realnoscu?!? Ovo bi navodno trebala da bude tema za upoznavanje... jedino sto sam do sada ovde video su debilcici koji se kikocu i raduju svojoj sreci do imbecilnosti... sto se mene tice na ovu temu ste sve kazali sto ste imali na prve dve strane... blagi ocaj...

Nigde ja ne idem... ostacu ovde dok ne pocnete da pricate kao normalne osobe....

Steffan:
Evo upravo vam o ovom pricam...
Stevo bre, a kome ti to prčaš :confused: :?: :?: :?: :?:
Da li znaš da sam ja zadnji koji te gasi pri izlasku iz prostorije, kao sijalicu. :lol: :lol:
Dakle, imaj u vidu da možeš nastaviti ali po dogovoru posredstvom pp, ignorisan si. :cry: :cry:
Ne, stevo, nemoj plakati, nađi neku drugu temu pa tamo pokušao ovo isto.
Usput ako ti nije dosadno da postupaš autistički, ti samo nastavi ovu tvoju iteligentnu zabavu, pa dok ti se ne dosadi. :wink: :wink:

Steffan:
Osmeh je sranje... da, dosao sam ovde da unesem lose raspolozenje... da napravim neki balans... forsirate te tupave happy razgovore... ponavljate se i previse potencirate vase divno raspolozenje... to nije normalno, ponasate se ko debilcici... procitajte samo vase postove... nije mi jasno kako se sami sebi niste smucili do sada... pathetic....
Zamolila bih te samo Steffane, da ako je ikako moguće izbegneš termin "debilčići". Vidim dobro ti idu uvredljive reči a u jeziku na kome pišeš ih ima puno pa stoga ne moraš da koristiš baš ovu koja označava samo nivo mentalne retardacije deteta. Ne moraš baš tako, jel' da? Imam vrlo lične razloge zbog čega ti sve ovo pričam. Ja ti se više nikada neću obratiti, te stoga nema razloga da komentarišeš moje reči. Još jednom te molim da uvek razmisliš pre nego koristiš reč koja opisuje stanje, bolest ili slično koja je od Boga data ( ili od prirode, zavisi ko u šta veruje). Razmisli o ovome pa postupi po svojoj želji. Sve najbolje ti želim!

snezana01:
Zamolila bih te samo Steffane, da ako je ikako moguće izbegneš termin "debilčići". Vidim dobro ti idu uvredljive reči a u jeziku na kome pišeš ih ima puno pa stoga ne moraš da koristiš baš ovu koja označava samo nivo mentalne retardacije deteta. Ne moraš baš tako, jel' da? Imam vrlo lične razloge zbog čega ti sve ovo pričam. Ja ti se više nikada neću obratiti, te stoga nema razloga da komentarišeš moje reči. Još jednom te molim da uvek razmisliš pre nego koristiš reč koja opisuje stanje, bolest ili slično koja je od Boga data ( ili od prirode, zavisi ko u šta veruje). Razmisli o ovome pa postupi po svojoj želji. Sve najbolje ti želim!

A da se ti ne nerviraš bez veze i potrebe :lol: ?
a bajandere...a poljubac... :wink: :lol:

opijum:
Dobro vece, kako ste proveli dan?
Skupili dovoljno suncevih zraka.......pripremili da vece bude prijatno ;)
Ima li nekih predloga, planova....za veceras ili knjigu u ruke....ili neki dobar film......ili mozda u setnju s prijateljima........ili da zurimo u monitor ;)
Opa, Bato! a šta je sa muzikom? Imam Total TV ali jedva da sam sinoć 15 minuta gledao nešto. A filmova na pretek. Sutra kupujem program odnosno ''Politiki'' i pravim izbor filmova za gledanje.
Malo pre sam bio na politici i gledao i čitao šta pišu, pa to nema kriterijuma niti pameti ni za jedan prosečni pileći mozak. Oma sam pobegao amo da se skupa poigramo. Malo čitam šta mi je drugar poslao, veliki e-mail, pripovetka. Ma uživam, mada je nešto baš zahladnilo ovde. Moraću duge rukave da oblečem. :lol:

snezana01:

Snežo, delim tvoje mišljenje u potpunosti i stav podržavam.
Nadam se da se dotični neće više pojavljivati, ili bar ga ja neću čitati jerje na stavljen na listu ignorisanih.
Mit

Eto ti sad, nikog, slozili se da onog Stevu na ignore stavimo i razlaz :( .....a bas sam imala nesto lepo da ispricam, da se pohvalim......znam da bi se svi obradovali :D ......no, dobro .....mozda sutra.......ako se skupimo.......pripremila.....svasta-nesto ;)
Dobro, onda, odoh......mozda ima neki film ili u citanje, cao :D

opijum:
Eto ti sad, nikog, slozili se da onog Stevu na ignore stavimo i razlaz :( .....a bas sam imala nesto lepo da ispricam, da se pohvalim......znam da bi se svi obradovali :D ......no, dobro .....mozda sutra.......ako se skupimo.......pripremila.....svasta-nesto ;)
Dobro, onda, odoh......mozda ima neki film ili u citanje, cao :D
Ej, čekaj malo, pa ne može to tako, a moja ljubopitljivost :-(

Back