dominice bash ti hvala..
vidi da pretekne koja vishe,mora da su preukusne,,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ale djubre:dominice bash ti hvala..vidi da pretekne koja vishe,mora da su preukusne,,
![]()
Steffan:pre nego sto upalite vase vesele racunare i raspevate se opet o sreci i dobrom raspolozenju, zeleo bih samo da vam jos jedanput skrenem paznju na to da ste ocajno dosadni i da vam je cela ova teme jedna obicna gomila bljuvotina...
dommino?:Zamisli pretekle taman cetiri :shock:...dve cu odneti nenadum na rodjendan,i dve ce tebi biti dovoljne...
Dommino, nemoj plakati, on je tek treci, ih, koliko ce ih jos biti, mislim provokatoradommino?:NE,ni slucajno da pomislis da odes od nas,pa i ako zaista tako mislis..ja se samo pitam kako smo funkcionisali i ovako bez tebe...please.....stand by me....![]()
Steffan:pre nego sto upalite vase vesele racunare i raspevate se opet o sreci i dobrom raspolozenju, zeleo bih samo da vam jos jedanput skrenem paznju na to da ste ocajno dosadni i da vam je cela ova teme jedna obicna gomila bljuvotina...
dommino?:NE,ni slucajno da pomislis da odes od nas,pa i ako zaista tako mislis..ja se samo pitam kako smo funkcionisali i ovako bez tebe...please.....stand by me....![]()
snezana01:Steffane, ali odkuda tvoja znatiželja da uopšte dodješ ovde, na ovu "običnu gomilu bljuvotina" ako si već ranije navraćao i uvideo da ti se ne dopada, pa čak si i "skretao pažnju na to..."? Nešto mi se tu ne uklapa: ili tema nije "bljuvotina" pa ti zato i privlači pažnju ili ti možda ne odgovara "sreća i dobro raspoloženje", pa bi ti malo da uneseš loše raspoloženje. Moj računar jeste uglavnom "veseo" i ja baš zbog toga nemam srca da ga "upalim", već ga uključujem, pa polako idem SAMO tamo gde želim i gde mi je prijatno. Želim ti dan pun dobrog raspoloženja!![]()
![]()
... ( "Osmeh ništa ne košta a puno vredi")
opijum:Ja ukljucila komp., i zamisli :shock: opet veselo i raspevano....eeeeeeeeee, nije dzabe ugradjen program protiv nepozeljih virusa
![]()
A, ti Steffane, slobodno skreni.......sirok ti i srecan put......i nek te prati ova pesma............sunce sija ..........vetar carlija.......a mi pevamo veseloooooooo![]()
![]()
![]()
Steffan:Evo upravo vam o ovom pricam...
Stevo bre, a kome ti to prčaš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li znaš da sam ja zadnji koji te gasi pri izlasku iz prostorije, kao sijalicu.![]()
![]()
Dakle, imaj u vidu da možeš nastaviti ali po dogovoru posredstvom pp, ignorisan si.![]()
![]()
Ne, stevo, nemoj plakati, nađi neku drugu temu pa tamo pokušao ovo isto.
Usput ako ti nije dosadno da postupaš autistički, ti samo nastavi ovu tvoju iteligentnu zabavu, pa dok ti se ne dosadi. :wink: :wink:
Zamolila bih te samo Steffane, da ako je ikako moguće izbegneš termin "debilčići". Vidim dobro ti idu uvredljive reči a u jeziku na kome pišeš ih ima puno pa stoga ne moraš da koristiš baš ovu koja označava samo nivo mentalne retardacije deteta. Ne moraš baš tako, jel' da? Imam vrlo lične razloge zbog čega ti sve ovo pričam. Ja ti se više nikada neću obratiti, te stoga nema razloga da komentarišeš moje reči. Još jednom te molim da uvek razmisliš pre nego koristiš reč koja opisuje stanje, bolest ili slično koja je od Boga data ( ili od prirode, zavisi ko u šta veruje). Razmisli o ovome pa postupi po svojoj želji. Sve najbolje ti želim!Steffan:Osmeh je sranje... da, dosao sam ovde da unesem lose raspolozenje... da napravim neki balans... forsirate te tupave happy razgovore... ponavljate se i previse potencirate vase divno raspolozenje... to nije normalno, ponasate se ko debilcici... procitajte samo vase postove... nije mi jasno kako se sami sebi niste smucili do sada... pathetic....
opijum:Dobro vece, kako ste proveli dan?
Skupili dovoljno suncevih zraka.......pripremili da vece bude prijatno![]()
Ima li nekih predloga, planova....za veceras ili knjigu u ruke....ili neki dobar film......ili mozda u setnju s prijateljima........ili da zurimo u monitor![]()
snezana01:Zamolila bih te samo Steffane, da ako je ikako moguće izbegneš termin "debilčići". Vidim dobro ti idu uvredljive reči a u jeziku na kome pišeš ih ima puno pa stoga ne moraš da koristiš baš ovu koja označava samo nivo mentalne retardacije deteta. Ne moraš baš tako, jel' da? Imam vrlo lične razloge zbog čega ti sve ovo pričam. Ja ti se više nikada neću obratiti, te stoga nema razloga da komentarišeš moje reči. Još jednom te molim da uvek razmisliš pre nego koristiš reč koja opisuje stanje, bolest ili slično koja je od Boga data ( ili od prirode, zavisi ko u šta veruje). Razmisli o ovome pa postupi po svojoj želji. Sve najbolje ti želim!
Opa, Bato! a šta je sa muzikom? Imam Total TV ali jedva da sam sinoć 15 minuta gledao nešto. A filmova na pretek. Sutra kupujem program odnosno ''Politiki'' i pravim izbor filmova za gledanje.opijum:Dobro vece, kako ste proveli dan?
Skupili dovoljno suncevih zraka.......pripremili da vece bude prijatno![]()
Ima li nekih predloga, planova....za veceras ili knjigu u ruke....ili neki dobar film......ili mozda u setnju s prijateljima........ili da zurimo u monitor![]()
snezana01:Zamolila bih te samo Steffane, da ako je ikako moguće izbegneš termin "debilčići". Vidim dobro ti idu uvredljive reči a u jeziku na kome pišeš ih ima puno pa stoga ne moraš da koristiš baš ovu koja označava samo nivo mentalne retardacije deteta. Ne moraš baš tako, jel' da? Imam vrlo lične razloge zbog čega ti sve ovo pričam. Ja ti se više nikada neću obratiti, te stoga nema razloga da komentarišeš moje reči. Još jednom te molim da uvek razmisliš pre nego koristiš reč koja opisuje stanje, bolest ili slično koja je od Boga data ( ili od prirode, zavisi ko u šta veruje). Razmisli o ovome pa postupi po svojoj želji. Sve najbolje ti želim!
Ne nerviram se nimalo ali se po ko zna koji put pitam kakva li to muka tera ljude da se ovde tako eksponiraju. Ali to već nije moj problem, već onog ko ima takvu muku. A ti, Manijače, baš si se uželeo bajadera,a? E, pa izvoli i uživaj! Ljubim te!МАНИЈАК:A da se ti ne nerviraš bez veze i potrebe?
a bajandere...a poljubac... :wink:![]()
Mit dunavskih rusalki:Snežo, delim tvoje mišljenje u potpunosti i stav podržavam.
Nadam se da se dotični neće više pojavljivati, ili bar ga ja neću čitati jerje na stavljen na listu ignorisanih.
Mit
Takođesnezana01:Mite, ja završih priču sa njim i što se mene tiče neka se pojavljuje gde i koliko hoće. To neću primećivati, niti čitati! Lepo provedite veče!![]()
![]()
...
Ej, čekaj malo, pa ne može to tako, a moja ljubopitljivost :-(opijum:Eto ti sad, nikog, slozili se da onog Stevu na ignore stavimo i razlaz.....a bas sam imala nesto lepo da ispricam, da se pohvalim......znam da bi se svi obradovali
......no, dobro .....mozda sutra.......ako se skupimo.......pripremila.....svasta-nesto
![]()
Dobro, onda, odoh......mozda ima neki film ili u citanje, cao![]()