- Poruka
- 37.726
Gde ću šta ću, ovde ću ...
I bi najpre pesma...( ne znam tačno kad je nastala ni gde prvi put iskucana )
Ako kreneš da me tražiš
Ako ikad kreneš da me tražiš
po dugim noćima
i mračnim odajama sjećanja,
ne zaboravi, moja draga,
ja nisam nikud otišao,
nikud dalje od tvoga koraka.
Ako ikad kreneš da me nađeš
u neznane predjele daleke,
ne zaboravi, moja draga,
zalud trošiš vrijeme na daljine
ja se nisam makao dalje
od tvoje meke tišine.
Ako te nekad povuku tmine
i pozove u noći poznat glas,
sjeti se, jedina moja,
i kada sam odlazio, otišao nisam,
samo sam u sjenku tvoju prešao
dišući tvoje ime, u sjenci tvoje tišine.
nn
I onda se desila magija...pesma je postala priča ...hm
" Ako ikad kreneš da me tražiš po dugim noćima i mračnim odajama sjećanja,ne zaboravi moja draga,ja nisam nikud otišao,nikud dalje od tvoga koraka..Ako ikad kreneš da me nađeš u neznane predjele daleke ne zaboravi moja draga
zalud trošiš vrijeme na daljine ja se nisam makao dalje od tvoje meke tišine..Ako te nekad povuku tmine i pozove u noći poznat glas sjeti se jedina moja i kada sam odlazio otišao nisam samo sam u sjenku tvoju prešao dišući tvoje ime u sjenci tvoje tišine..Ponekad namjerno diram te stare ožiljke iako znam da me čeka neprospavana noć..Pa onda kroz prozore gledam u neko tuđe nebo i uzalud tražim one zvijezde ka kojima sam nekad davno upirao čežnjive poglede i samo njima odavao tajne..Da li ću ikada uspjeti da se vratim tamo,
gdje samo zaljubljeni žive..tri metra iznad neba?! " ~ nepoznato mi je ko je stvaralac magije i zadnje tri rečenice.
Da, sviđa mi se priča...a i fotka ispod priče
I bi najpre pesma...( ne znam tačno kad je nastala ni gde prvi put iskucana )
Ako kreneš da me tražiš
Ako ikad kreneš da me tražiš
po dugim noćima
i mračnim odajama sjećanja,
ne zaboravi, moja draga,
ja nisam nikud otišao,
nikud dalje od tvoga koraka.
Ako ikad kreneš da me nađeš
u neznane predjele daleke,
ne zaboravi, moja draga,
zalud trošiš vrijeme na daljine
ja se nisam makao dalje
od tvoje meke tišine.
Ako te nekad povuku tmine
i pozove u noći poznat glas,
sjeti se, jedina moja,
i kada sam odlazio, otišao nisam,
samo sam u sjenku tvoju prešao
dišući tvoje ime, u sjenci tvoje tišine.
nn
I onda se desila magija...pesma je postala priča ...hm
" Ako ikad kreneš da me tražiš po dugim noćima i mračnim odajama sjećanja,ne zaboravi moja draga,ja nisam nikud otišao,nikud dalje od tvoga koraka..Ako ikad kreneš da me nađeš u neznane predjele daleke ne zaboravi moja draga
zalud trošiš vrijeme na daljine ja se nisam makao dalje od tvoje meke tišine..Ako te nekad povuku tmine i pozove u noći poznat glas sjeti se jedina moja i kada sam odlazio otišao nisam samo sam u sjenku tvoju prešao dišući tvoje ime u sjenci tvoje tišine..Ponekad namjerno diram te stare ožiljke iako znam da me čeka neprospavana noć..Pa onda kroz prozore gledam u neko tuđe nebo i uzalud tražim one zvijezde ka kojima sam nekad davno upirao čežnjive poglede i samo njima odavao tajne..Da li ću ikada uspjeti da se vratim tamo,
gdje samo zaljubljeni žive..tri metra iznad neba?! " ~ nepoznato mi je ko je stvaralac magije i zadnje tri rečenice.
Da, sviđa mi se priča...a i fotka ispod priče

...