prevariti i to reci?

Ćao Baby Kate.
Ja sam protiv prevare, jer, u suštini, smaraš sam sebe, kad jurcaš sa više osoba odjednom....
Možda sam, i već, žena u godinama, pa me ni zato avanturice ne zanimaju. Volim da sam zaljubljena, kao što sam bila pre 6 godina, kao što sam SADA! Da me moja bitanga prevari, zavisi, ako to uradi pijan, na nekoj žurci, baš bi me bilo briga... Strašno bih se osećala, kada bi se zaljubio u drugu, ali tada bi me, valjda, otkačio.

Ćao Baby Kate.
Ja sam protiv prevare, jer, u suštini, smaraš sam sebe, kad jurcaš sa više osoba odjednom....
Možda sam, i već, žena u godinama, pa me ni zato avanturice ne zanimaju. Volim da sam zaljubljena, kao što sam bila pre 6 godina, kao što sam SADA! Da me moja bitanga prevari, zavisi, ako to uradi pijan, na nekoj žurci, baš bi me bilo briga... Strašno bih se osećala, kada bi se zaljubio u drugu, ali tada bi me, valjda, otkačio.

Samo vas gledam, poludeli ste oboje. :lol:
Ako.

Cini mi se da si uplasena da ces, ako budes voljela, izgubiti kontrolu

Ovo sa kontrolom si ispravno zakljucila .. jer inace volim da kontrolisem situaciju, pa tako kad on mene voli ja i dalje imam kontrolu, shto ne znachi da to zloupotrebljavam, a kad se zaljubim i osetim da mi stvar izmiche kontroli, ili prekidam vezu, ili se prosto zaustavi na zaljubljenosti i nikada se ne razvije u nesto dublje, shto mi donekle odgovara, a onda se i takva veza spontano ugasi.

A zashto se ne posmatra stvar ovako - prijavila je, iskrena je .. treba da joj verujem!

Doduse, uvek postoji sumnja da nije bash sve prijavila ..

A sa druge strane, onaj ko ne prijavi ne znachi da ne radi (preljubu)

Zakljucak - nikome ne moze da se veruje. Mene to bash pogadja lichno .. taj osecaj da nikome ne mogu da verujem.

...ниси скапирала. То што си цитирала је моје објашњење да би сигурно био крај кад бих ја то сам открио...значи то је све јасно као дан. А кад би ми рекла...то би био ударац...све што смо изградили би пало доста...али би остала трунка поштовања и поверења...и можда (само можда) бих био у стању да пређем преко тога...Мислим ипак треба много храбрости признати тако нешто, ризикујеш да изгубиш све...Један мотив у признању може бити да је боли уво...да те баш брига да ли ћеш остати у вези или не...али ето, желиш бар да будеш коректан и искрен...а други мотив је искрено покајање, грижа савести, значи једноставно не желиш да живиш у лажи и да ризикујеш да те открију...ако већ имаш дечка који то може да скапира...па зашто онда не признати?
Наравно...ту није покривена опција које се највише плашим...веза из користи...(било материјалне, било физичке...тј риба је са тобом због секса)...значи неко емотивно искоришћавање...

...и још једна...ствар...покајати се искрено је изузетно тешко....нпр деси ти се једном...покајеш се искрено...деси ти се други пут...ту већ почињеш да огуглаваш...једноставно не можеш да се покајеш...и онда опет почињеш да живиш у некој лажи, да мажеш, да кријеш...да живиш у затвору...па ко жели нек изволи...:wink:

...весела ја тебе скроз капирам у неким стварима...у неким се и ја препознајем....

...јбт...ладно сам некако избрисао наставак текста...у сваком сл...било је нешто сл овоме...

...сад није на мени нешто да серем, да теби причам шта и како...немој то тако да схватиш...али некако мислим да јеси уплашена....мислим толика контрола и све то...
...мислим ок...и ја волим да сам тај који је доминантан..да диктирам темпо везе на неки начин...и ја обожавам секс као и ти...али не могу да ти верујем да те то испуњава...онако потпуно. Једноставно се губиш у тој контроли свега и свачега, прија ти то да ништа не може да те изненади...али се плашиш нечега...плашиш се да би могла да будеш срећна...

...знаш да сам у праву...

и ја обожавам секс као и ти...али не могу да ти верујем да те то испуњава...онако потпуно.

Naravno da ne.

прија ти то да ништа не може да те изненади..

Ne samo da prija, nego me ni glava ne boli .. imam jednostavnu situaciju ispred sebe .. dam pi.cu, uzmem kitu .. i nishta mi tu nije komplikovano i konfuzno .. nema stresa, nema placha, tugovanki, rastanaka, onog odvratnog osecaja kad bi sa njim da provedem svaki minut, a ne moze .. i zashto da sebi komplikujem zivot, koji je vec dovoljno komplikovan drugim stvarima, kad ne moram.

плашиш се да би могла да будеш срећна...

Ovo je za diskusiju.

Ja bih poludela da nikom ne mogu da verujem. Sta je bre vama ljudi?

Cekaj, cekaj .. ima par osoba kojima verujem, ali pricam o musko-zenskom odnosu. Muskarcima koji mi se umesaju u zivot ne verujem.

Ma sve je ovo za edit .. ipak nikome ne verujem .. sad se setih dogadjaja koji se tice bash jedne od tih par osoba .. stalno je kukala kako nema pare, nema, nema .. meni bilo zao .. i obili joj stan, ona sva usplahirena zove, pricha o premetachini, neredu koji su ostavili, zlatu koje su pronashli i uzeli .. ali, kaze, srecom nisu pronashli mesto gde je drzala evre .. :) Ma da se nose svi u pm .. sad sta god da kaze ja pomislim, aha, vazi ..

Back