Да ли то радите због себе или због других?

крсташ

Veoma poznat
Poruka
11.052
Оно што сам приметио и закључио јесте да људи/мушкарци купују ствари и раде нешто, не због себе, већ због других. Купују кола, која им не требају, да би могли да се наметну и да би били виђени. Купују сатове, телефоне, гардеробу,... Не зато што им је удобно, корисно или потребно, већ зато што то код жена изазива неку реакцију.

На то дају огромне паре, да би били прихваћени и да би нека рекла "можда".

Да ли купујете јер вам стварно треба и да ли радите нешто јер вам иде у прилог или то радите због жена?

Телефон ти је неопходан сложићеш се, ауто такође, није то луксуз већ потреба у данашње време. Једино се за сатове може рећи да је луксуз, али ко постане заљубљеник у хорологију зна каква је то дрога.. Све што приуштим себи то је зато што ја то желим, не да би се то видело него јер мене испуњава и чини сретним

Телефон ти је неопходан сложићеш се, ауто такође, није то луксуз већ потреба у данашње време. Једино се за сатове може рећи да је луксуз, али ко постане заљубљеник у хорологију зна каква је то дрога.. Све што приуштим себи то је зато што ја то желим, не да би се то видело него јер мене испуњава и чини сретним
Јесте, потребно ми је.

Е сад ја тебе питам, да ли би пре купио тојоту ленд крузер или БМВ ИКС М?

Оно што сам приметио и закључио јесте да људи/мушкарци купују ствари и раде нешто, не због себе, већ због других. Купују кола, која им не требају, да би могли да се наметну и да би били виђени. Купују сатове, телефоне, гардеробу,... Не зато што им је удобно, корисно или потребно, већ зато што то код жена изазива неку реакцију.

Да ли купујете јер вам стварно треба и да ли радите нешто јер вам иде у прилог или то радите због жена?
Svojevremeno je za moju firmu radio gradjevinski limar rodom iz Homolja. U BGD je radio samo kad gastoshi iz nejgovog kraja nisu dolazili u zavicaj, inace kada dodju imao je pune ruke posla po homojskim selima. Naime, gastoshi dodju i zavicajno selo i mora da se poprave olucu na kuci u kojoj inace niko ne zivi, pa pozovu tog mog limara. I onda on pusti zvaku: "eto kostacete 500eura ako ces pocinkovani lim, sa bakarnim kosta 2000eura", "idi bre begaj, skupo je to", "nije bilo skupo Milojici iz Kamenova, dodiuse on u Beu zaradjuje samo tako", " ma kakvi Milojica, on je tamo na bausteli, ali ako on moze bakarne oluke napravi i meni ali da budu bolji od njegovih:...

Govoriš iz perspektuive čistog preživljavanja, gde ti je sve ostalo nepotrebno i glupo.

Тојота наравно.
Добро. Ај да ти верујем.

Ја бих исто изабрао тојоту, не зато да би сада испао "скроман", "убог" и као "није ми важно", већ зато што она има употребну вредност, за разлику од ИКС М-а.

Добро. Ај да ти верујем.

Ја бих исто изабрао тојоту, не зато да би сада испао "скроман", "убог" и као "није ми важно", већ зато што она има употребну вредност, за разлику од ИКС М-а.
Возим Јариса.. Јапанца бих увек рађе бирао од било чега другог. Осим у неким конкретним примерцима као што су ми оно што се каже дримкар још од малих ногу.. Тај БМВ што си ти рекао не знам конкретно ни како изгледа, морао бих да гуглам искрено.

Возим Јариса.. Јапанца бих увек рађе бирао од било чега другог. Осим у неким конкретним примерцима као што су ми оно што се каже дримкар још од малих ногу.. Тај БМВ што си ти рекао не знам конкретно ни како изгледа, морао бих да гуглам искрено.
Добро.

Ти си више за JDM: NSX, GTR, 3000GT итд.

Шта је ауто из снова?

Sat nikad nisam nosioc,za kola mi cure prebacuju da si kupim nesto bolje a od gardarobe nosim kopije

svi ti skupi automobili, jahte, zamkovi i privatna ostrva - sve je to zbog seksa ...

Nemaš nijedan par obuće na visoku štiklu?
Не купујемо штикле да би се допале мушкарцима него јер употпуне изглед, нарочито нама кепечицама. Изглед опет није првенствено да би се допале мушкарцима, него да нам се не плаче кад се погледамо у огледало. А после ви што се упецате, то су бонус поени.

Back