...пре 10-ак година...кад сам почео да излазим са девојкама...вероватно бих је отерао у 3...на њено признање. Сад већ немам јасан став...мало сам збуњен...по питању целе те категорије...тј преваре...у ствари...мало више сам збуњен...
...сигуран сам да би био крај кад бих сам сазнао. Јер ту се не ради о пуком сексу само...ради се и о поверењу, поштовању итд...
...а када би пријавила...ту већ нисам сигуран. Свестан сам да сви имамо очи...и нико не може да ме убеди да му се никада није свидела девојка/тип у тренутку док је био у вези. Могу да разумем да неко у себи садржи велику количину страсти и знам какав то терет може бити. Бити у сталном расцепу морала и страсти. Али не у смислу општег морала...ту ми је све кристално јасно...нема сивог...само црно и бело, неприхватљиво и прихватљиво (и одлука да ли ћеш бити витез добра или зла....ауууууу ал' серем сад...

...али не знам како другачије да објасним), него само конкретно у тој ситуацији...желео би нешто са неким трећим, а опет не желиш да повредиш некога до кога ти је много стало. Некако мислим да бих могао да прегурам физичку превару...не би то било после као пре...али после доста времена мислим да би могли да пређемо преко тога. У сваком случају бих поштовао ту храброст...ма како ми било...Опет са друге стране...признање можда само значи да је боли уво да ли ћемо да наставимо или не...
...онда долази друга категорија преваре...заљубљивање у неког трећег. Дешава се и могу да разумем. Из ове перспективе...некога ко нема сопствену децу, брак...не бих могао да замислим зашто би неко уопште остајао у старој вези ако се већ заљубио...касније се ствари компликују...и ту онда долази највећи страх...
да је неко са тобом из интереса...
Е то ми је дно дна...значи то ми је некако најстрашније...и такви људи су ми највеће п и ч к и ц е...(упоредио бих то са оном категоријом људи који остају у вези док не дође нешто боље...значи оно као супер све као...не причаш да ти већ одавно то није како треба, партнер мисли све супер...и само једног дана БУМ...)
...btw...једини пут кад сам преварио девојку, желео да пробам нешто, ма како секс био добар, никад се нисам осећао празније, одвратније...ма најрадије бих повраћао по себи и скинуо сва огледала да не могу да се видим...
...на неки начин...као нека депресија...које нисам ни био свестан док се нисам извукао из ње...