A ne, u vezi sam vjerna... Hm, bar mi se do sada nikada nije desilo da prevarim muskarca s kojim sam u vezi...zbunilo me je ovo "inace"... mislila sam da se taj deo odnosi na vezu, pa sam se zacudila, jer takvog nikog ne znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, u vezi sam vjerna... Hm, bar mi se do sada nikada nije desilo da prevarim muskarca s kojim sam u vezi...zbunilo me je ovo "inace"... mislila sam da se taj deo odnosi na vezu, pa sam se zacudila, jer takvog nikog ne znam
pogresan zakljucak.Zakljucak - nikome ne moze da se veruje. Mene to bash pogadja lichno .. taj osecaj da nikome ne mogu da verujem.
uzasan je zivot onoga ko je odlucio da ne veruje nikome. taj zivi ogradjen, odvojen i do smrti sam.
pogresan zakljucak.
verovati nekome stvar je odluke.
uzasan je zivot onoga ko je odlucio da ne veruje nikome. taj zivi ogradjen, odvojen i do smrti sam.
Na stranu sve, ali kako se osjecas u vezi ovoga?Nikada nisam nikoga (mislim na muskarce) volela
A da si stvarno distancirana, ne bi imala potrebu za (ne)verovanjem.
E onda si dosla na pravo mesto.Pa mozda bih zelela da se priblizim
Na stranu sve, ali kako se osjecas u vezi ovoga?
Ćao Baby Kate.
Ja sam protiv prevare, jer, u suštini, smaraš sam sebe, kad jurcaš sa više osoba odjednom....
Možda sam, i već, žena u godinama, pa me ni zato avanturice ne zanimaju. Volim da sam zaljubljena, kao što sam bila pre 6 godina, kao što sam SADA! Da me moja bitanga prevari, zavisi, ako to uradi pijan, na nekoj žurci, baš bi me bilo briga... Strašno bih se osećala, kada bi se zaljubio u drugu, ali tada bi me, valjda, otkačio.
U neku ruku i ne cudi me, buduci da ti je poznato kako je kad primas ljubav, a ne znas kako je kad nekog volis...hm .. meni je mnogo bitnije, odnosno teze, kad ne primam ljubav.
Kko bilo, zelim ti da i to saznas, jer ovako i ne znas sta propustas...
Sve stvari u zivotu imaju dvije strane medalje... Gledaj u onu vedriju stranu...
Cini mi se da si uplasena da ces, ako budes voljela, izgubiti kontrolu i biti povrijedjena...
Cini mi se da si uplasena da ces, ako budes voljela, izgubiti kontrolu
A zashto se ne posmatra stvar ovako - prijavila je, iskrena je .. treba da joj verujem!
Doduse, uvek postoji sumnja da nije bash sve prijavila ..
A sa druge strane, onaj ko ne prijavi ne znachi da ne radi (preljubu)
Zakljucak - nikome ne moze da se veruje. Mene to bash pogadja lichno .. taj osecaj da nikome ne mogu da verujem.
...јбт...ладно сам некако избрисао наставак текста...у сваком сл...било је нешто сл овоме...
...сад није на мени нешто да серем, да теби причам шта и како...немој то тако да схватиш...али некако мислим да јеси уплашена....мислим толика контрола и све то...
...мислим ок...и ја волим да сам тај који је доминантан..да диктирам темпо везе на неки начин...и ја обожавам секс као и ти...али не могу да ти верујем да те то испуњава...онако потпуно. Једноставно се губиш у тој контроли свега и свачега, прија ти то да ништа не може да те изненади...али се плашиш нечега...плашиш се да би могла да будеш срећна...
...знаш да сам у праву...
и ја обожавам секс као и ти...али не могу да ти верујем да те то испуњава...онако потпуно.
прија ти то да ништа не може да те изненади..
плашиш се да би могла да будеш срећна...
Ja bih poludela da nikom ne mogu da verujem. Sta je bre vama ljudi?