Верност није у људској природи...
Волео бих да упознам човека или жену који ни у једном тренутку свог живота није пожелео никог другог осим онога с ким је.
Кад ми покажеш таквог, ја ћу поверовати у верност.
Ја не кажем да ћу икад преварити моју девојку али кажем да ми се то може десити.
А ако се већ деси, бесмислено је признавати ствари које су небитне, осим за нечију сујету. Код варања није проблем у томе што неко може да спава с неким, већ како је могао то мени да уради.
Ја себе сматрам самосвеснијим човеком од многих које знам.
Трудим се да се ослободим многих малограђанских начела којима већина робује.
Не радим ствари зато што то не треба или не сме да се ради већ зато што нећу то да радим.
Ја одлучујем о себи.
И не тражим изговоре за своје поступке.
Не дајем празна обећања и живим са својим недостацима.
Далеко сам од тога да посматрам себе као савршено биће.
У мени се, као и у сваком човеку природа бори против начина постојања.
Ниси схватила понету мојих речи.
E, pa onda veruj u vernost....postoje osobe koje nisu pozelele drugog/u dok su sa nekim bili u vezi....
Ako ih ti ne poznajes, ne znaci da ne postoje....Nekako mi se cini da danas nije "moderno" biti veran....ljudi ismevaju onog ko kaze da je veran, da nije pomislio na drugu osobu, da nije imao seks 5 godina...
Sta je tu cudno? Ljudi sami donose svoje odluke, rade onako kako zele i misle da je ispravno...
Kao sto i ti varas....neki ne varaju....
Ili si sklon prevari ili nisi.....to zavisi od karaktera i vaspitanja....
mnogi ljudi varaju iz razloga jer se plase da bi sami bili prevareni...pa onda kao razmisljaju u stilu...bolje ja nju, nego ona mene...neki se odluce na partnerstvo, gde svako radi sa strane ono sto zeli....ali to nije moj izbor...ja licno ne bih mogla tako...i iskreno, nesto ne cenim bas takve ljude...smatram da su phickice, sonje, nezreli ( osobe koje konstantno to rade )..
Suvise su "suplji" i "povrsni" za moj ukus ( ovo ne leti na tebe )....
Ovo je ekstreman primer ( odnosi se na to da ljudi bez svega mogu, pa i bez seksa..itd ako takvu odluku donesu )..postoje zene i muskarci kojima je partner poginuo u "najlepsim godinama",...poceli da osnivaju porodicu, da uzivaju...kad ono desi se tragedija...nakon toga nisu nasli drugog...sad su preko 40+ i jos uvek sami...i znas da nisu imali ni kres semu a kamoli nesto 2...da li su te osobe nenormalne, nesto im fali..itd? ne nisu...samo su donele takvu odluku iz njima poznatih razloga...i u tome nema nista lose, ako oni tako zele...
Eto da ne ispadne da bubam na pamet...uz voljenu osobu, nisam nijednom pozelela drugog..xy muskaraca sam primetila, prokometarisala da dobro izgledaju, skrenula pogled za njima, privlacili su me, privlace me....ali ne u toj meri da bi ista pozelela sa njima ili da bi mislila na njih.....i nisam debela, ruzna...itd..pa kao niko me nebi steo..

Sad ce neko reci, da sam neiskusna, mlada, da nemam pojma...ali to su osobe koje misle da su svi kao i oni...cak im i smeta, sto ti ne varas i nisi takav...ljudi su zavidni na osmeh, na pozitivno raspolozenje....i uvek moraju da ceprkaju i gnjave...
Ne smatram da sam zbog toga savrsena...daleko bilo..imam mane kao i svi drugi...ali jednostavno nisam takav karakter...sto ne znaci da nikada necu prevariti iz nekih meni poznatih razloga....tesko verujem da ocu..al da ne bude ono nikad ne reci nikad...

Postoje ljudi koji zasluzuju nase povernje i odrze ga dugi niz godina..
P.s. tesko ces me upoznat...ali mozemo se i za vidjanje dogovoriti..pa mozes slobodno da uperis prstom u mene i da viknes kako poznajes ribu koja uz voljenog nije pomislila na drugog - mislim da nas ima vise, nisam samo ja..

....ima da se zrtvujem za forumasa, kako bi poverovao u vernost...

( ovo nije poziv na dejt...

)