prevariti i to reci?

Priznati ili ne
Ugh, kao da se radi o teskom zlocinu
Zavisi sta je u pitanju.
Ako je neki trenutak pada, slabosti, nesto prolazno, sto se ne ponavlja
Ne priznati.
Posebno ne ono što ti niko ne traži da priznaš, jer može da ga zaboli preko mere.
Ljudi greše, a ako se kaju i ako to više ne ponavljaju, njihova savest im je dovoljna kazna.

Ali, ako se ti trenuci slabosti ponavljaju, ili to postane neka stalna, da kažem veza, onda se i nema izbora nego reći.

Nisu kres kombinacije uopste nebitne, kako preljubnici pokusavaju da opravdaju preljubu .. iz nekog razloga se ulazi u tu komb .. a taj razlog ima veze sa tekucim partnerom .. pa kad me `ebe i izebe ne pada mi na pamet druga kita .. kad sam zaljubljena isto ... i gde jedna kombinacija tu i druga, peta, deseta .. a ovamo teche paralelno neka veza .. kome, chemu .. ja sam uvek vrlo jasna i kad ulazim u vezu kazem ovako: od sad se jebesh samo sa mnom, ako kresnesh drugu - prijavi .. a onda cu da razmishljam da li cu da budem dalje sa tobom .. obrnuto isto vazi .. a mozemo i zajedno da pravimo kombinacije i da pricamo o tome. Ukoliko samo naslutim da mi nesto mulja, a da se to naslutiti .. prekidam istog chasa vezu. Bila u pravu, ili ne, u vezi tog muljanja.

Ја мислим дијаметрално супротно.
Човек ствра посебне релације са сваким човеком и не постоје две сличне.
Те релације укључују различите нивое интиме.
лично никад не бих одтишао у кревет са другом женом јер ме моја не задовољава, на било који начин.
Али бих отишао у кревет са женом која ме привлачи и верујем да то ни на који начин не може да утиче на мој однос с неким другим, конкретно мојом девојком или супругом.
Ако бих то урадио из разлога које ти наводиш, онда би превара била и практично могућа, а не само теоретски...

Desilo mi se obrnuto, ja sam prevarila i rekla. Nekoliko razloga je bilo u pitanju zashto sam to uradila:

1) Bolje da sazna od mene nego eventualno od drugih.

2) Ne mogu da delim zivot sa nekim koga bih pravila budalom, u smislu one poshalice 'ja ti berem cvece a drugi te kitom kiti'

3) Nekako sam mu stavila do znanja da nam u vezi ne cvetaju ruze i da je zadnje vreme doshlo da se stvari pokrenu sa mrtve tachke

4) Htela sam da me ostavi, jer sama nisam imala herca da izadjem iz veze

Dodushe, u mom sluchaju je bio u pitanju brak .. pa posto se i posle toga nista nije poboljsalo - razveli smo se.

Ovo se i meni desilo (osim 4.tacke). Ja sam rekla i ostavila ga. Moja prva prevara u zivotu, i nadam se poslednja...Sranje je to...nije to za mene...Ali, posluzilo je svrsi, da okoncam agoniju od braka.

Hteo je da kaže da se ne bi zaljubio, ušao u vezu, prestao da voli tu sa kojom je, prekinuo da bude sa njom... itd.
Zato i misli da ne treba priznavati takve stvari

Da, da .. kada bi garancije postojale .. elem, ja sam se u jednoj preljubi tako dobro ljubila sa likom, satima .. ono, leglo mi kao nikad .. da kasnije nisam mogla uopste da se ljubim sa onim koga sam prevarila, pa sam izbegavala, ali to je bio tek pocetak, kasnije sam odbacila i sve ostalo.

A to da je voli dok cepa drugu - mozda je voli, kao sestru .. a da je voli kao muzjak ne bi mu tudja pi.ca bila sladja od one koju voli ..

Али бих отишао у кревет са женом која ме привлачи и верујем да то ни на који начин не може да утиче на мој однос с неким другим, конкретно мојом девојком или супругом.
Meni je strasno bilo suocavanje sa cinjenicom da zaista postoje ljudi koji funkcionisu na ovaj nacin...
Moja sujeta nije mogla to da mu oprosti...

Da, da .. kada bi garancije postojale .. elem, ja sam se u jednoj preljubi tako dobro ljubila sa likom, satima .. ono, leglo mi kao nikad .. da kasnije nisam mogla uopste da se ljubim sa onim koga sam prevarila, pa sam izbegavala, ali to je bio tek pocetak, kasnije sam odbacila i sve ostalo.

A to da je voli dok cepa drugu - mozda je voli, kao sestru .. a da je voli kao muzjak ne bi mu tudja **** bila sladja od one koju voli ..

Uh, vesela, gde nestade sad ona liberalna žena.
Treba li muškarci po milioniti put da objašnjavaju da sex i ljubav nemaju za nas baš previše veze.
Ne može da je voli kao mužjak, može kao čovek.
Jer kao mužjaci, mi bi najradije kresnuli sve koje tokom dana sretnemo, a privuku nas.
Ali kao ljudi, biramo da budemo sa onom koju volimo i da se uzdržimo od prilika koje nam se možda ukazuju.
Dakle, jednu možeš da voliš, a druga da ti bude slađa a da je ne voliš nimalo, štaviše da budeš siguran da sa njom ne bi proveo ni tri dana zajedno a da se ne potučete.

Uh, vesela, gde nestade sad ona liberalna žena.
Treba li muškarci po milioniti put da objašnjavaju da sex i ljubav nemaju za nas baš previše veze.
Ne može da je voli kao mužjak, može kao čovek.
Jer kao mužjaci, mi bi najradije kresnuli sve koje tokom dana sretnemo, a privuku nas.
Ali kao ljudi, biramo da budemo sa onom koju volimo i da se uzdržimo od prilika koje nam se možda ukazuju.
Dakle, jednu možeš da voliš, a druga da ti bude slađa a da je ne voliš nimalo, štaviše da budeš siguran da sa njom ne bi proveo ni tri dana zajedno a da se ne potučete.

Uopste nisam liberalna po pitanju muske preljube. Naprotiv, kitu bih mu odsekla :)

Back