prevariti i to reci?

Decko samo treba da zna da odmeri lepo kad sa kojom, u 6 ili 8, ili u 12 uvece. Potezu filozofska i teorijska pitanja o preljubi oni koji su najvece zivotinje koji ne umeju da usklade satnicu, kao da sat ne postoji, jer oni su zivotinje, zivotinje ne znaju da postoji sat, kalendar, finoca, odmerenost.

Ma mene preljuba uopste ne zanima ni kao pojavni oblik .. i da se time ne bih zamajavala ni ne ulazim u neke duboke veze, zapravo biram osobe sa kojima je veza neostvariva. Zato lako prekidam, sechem, ne kukam, ne molim, ne placem .. jedan se otegao drugi se protegao.

E, kako si ti uplašena... sad si sve otkrila.
Postaćeš mi osobitno simpatična forumašica.

Sad če guru boogie woogie da priredi omanju analizu tvog psihološkog profila :lol:

Uh, vesela, gde nestade sad ona liberalna žena.
Treba li muškarci po milioniti put da objašnjavaju da sex i ljubav nemaju za nas baš previše veze.
Ne može da je voli kao mužjak, može kao čovek.
Jer kao mužjaci, mi bi najradije kresnuli sve koje tokom dana sretnemo, a privuku nas.
Ali kao ljudi, biramo da budemo sa onom koju volimo i da se uzdržimo od prilika koje nam se možda ukazuju.
Dakle, jednu možeš da voliš, a druga da ti bude slađa a da je ne voliš nimalo, štaviše da budeš siguran da sa njom ne bi proveo ni tri dana zajedno a da se ne potučete.

Ufff...ne slazem se bas...to su samo suplji izgovori koje su izmislili muskarci...sve se moze kad se hoce...ljudi se razlikujemo od zivotinja bas po tome, sto imamo mozak...zivotnije ne mogu da kontrolisu nagon, ljudi mogu....

Slazem se sa Veselom...ja mu ne bi odsekla *itu, al bi me zapamtio za ceo zivot....:D.

Ufff...ne slazem se bas...to su samo suplji izgovori koje su izmislili muskarci...sve se moze kad se hoce...ljudi se razlikujemo od zivotinja bas po tome, sto imamo mozak...zivotnije ne mogu da kontrolisu nagon, ljudi mogu....

Slazem se sa Veselom...ja mu ne bi odsekla *itu, al bi me zapamtio za ceo zivot....:D.

Pa možeš ti da veruješ da su šuplji izgovori, ali pitaj nekog baš dobrog druga, koga nije stid da o tome otvoreno priča pa će ti sam reći koliko bi njih dnevno, kad bi mogao :razz::razz:

Tačno, sve se može kad se hoce, zato sam i rekao da se svesno bira da se to ne radi. A ko ti kaže da to nikad nije poželeo ili pomislio da uradi, laže kao psina i najverovatnije time pokušava da ti se uvuče u gaćice.

P.S. Zanimljivo zapažanje o mozgu. Ja bio ubeđen da ga imaju i životinje :confused: :wink:

E, kako si ti uplašena... sad si sve otkrila.
Postaćeš mi osobitno simpatična forumašica.

Sad če guru boogie woogie da priredi omanju analizu tvog psihološkog profila

A ti si to tek sada skontao? :)

Pa to se videlo iz aviona .. recimo, ja nemam shta da pisem na ljubavnim temama, to mi je sasvim komplikovana i nepoznata tematika .. a Bugi .. pa mi smo stari znanci, izanalizirao je on mene odavno :)

A ti si to tek sada skontao? :)

Pa to se videlo iz aviona .. recimo, ja nemam shta da pisem na ljubavnim temama, to mi je sasvim komplikovana i nepoznata tematika .. a Bugi .. pa mi smo stari znanci, izanalizirao je on mene odavno :)

Pa tek sad sam skontao...
Do sad sam buljio u one siset ne u tvom avataru.
Znači, boogijevo znanje na polju psihologije nije samo teoretsko :razz:

Pa možeš ti da veruješ da su šuplji izgovori, ali pitaj nekog baš dobrog druga, koga nije stid da o tome otvoreno priča pa će ti sam reći koliko bi njih dnevno, kad bi mogao :razz::razz:

Tačno, sve se može kad se hoce, zato sam i rekao da se svesno bira da se to ne radi. A ko ti kaže da to nikad nije poželeo ili pomislio da uradi, laže kao psina i najverovatnije time pokušava da ti se uvuče u gaćice.

P.S. Zanimljivo zapažanje o mozgu. Ja bio ubeđen da ga imaju i životinje :confused: :wink:

Pa ne znam sa kakvima se ti druzis.....ali dosta muskaraca mi je "priznalo" da ne bi sa svakom, da uopste nemaju neku zelju da k*esnu svaku ribu koja ih privlaci....Lagali me sigurno nisu...skraceno...cak i za k*es biraju...sem ako muskarac zaista ima niske kriterijume, pa mu dobro dodje "daj sta das"...

Pomisliti i pozeleti nije isto...da mnogi su mi "priznali" da su pomislili iz raznih razloga da prevare...da ih ne navodim dugi su....posle se svako svesno odluci da li ce prevariti..itd..

Hvala Bogu pa u mojoj uzoj okolini ljudi sa kojima se druzim ne varaju...uostalom to zavisi i od vaspitanja, nacina razmisljanja...
Prevaru ne razumem, niti cu ikad....znam da se desava...ali me bas zabole ko koga hebe i zasto...niti prastam istu....

A ono s mozgom je bio lapsus...

Pa ne znam sa kakvima se ti druzis.....ali dosta muskaraca mi je "priznalo" da ne bi sa svakom, da uopste nemaju neku zelju da k*esnu svaku ribu koja ih privlaci....Lagali me sigurno nisu...skraceno...cak i za k*es biraju...sem ako muskarac zaista ima niske kriterijume, pa mu dobro dodje "daj sta das"...

Pomisliti i pozeleti nije isto...da mnogi su mi "priznali" da su pomislili iz raznih razloga da prevare...da ih ne navodim dugi su....posle se svako svesno odluci da li ce prevariti..itd..

Hvala Bogu pa u mojoj uzoj okolini ljudi sa kojima se druzim ne varaju...uostalom to zavisi i od vaspitanja, nacina razmisljanja...
Prevaru ne razumem, niti cu ikad....znam da se desava...ali me bas zabole ko koga hebe i zasto...niti prastam istu....

A ono s mozgom je bio lapsus...

Eh Alya, ne govorim o tipovima kojima je sve što nosi suknju automatski privlačno. Ne pričam o ljudima koji idu sa isplaženim jezikom i dignutim đokom po ulici.
Ne znam gde živiš, ali kapiram da to nije Bgd.
Ovde uvek sretnem, bar 2-3 dnevno koje za koje pomislim....uh....
A ti što kažu da nemaju želju da je kresnu a privlači ih....lažu alya. Kako ih to onda privlači. Ako ih fizički privlači, onda ke.njaju. Ako ih privlači kao osoba, a nije im privlačna fizički, onda ok.

Drugo pitanje je što se i meni milion puta desilo da neku ženu objektivno moram da ocenim kao lepu, ali me prosto ne privlači i nemam želju bilo šta da radim sa njom, osim možda da pričam ako je pametna ili duhovita.
Biti lep je jedno, biti nekom privlačan je drugo.
Prevaru razumem, mada je ni ja ne opravdavam.
U zavisnosti od okolnosti, mogao bih i da je oprostim.

Eh Alya, ne govorim o tipovima kojima je sve što nosi suknju automatski privlačno. Ne pričam o ljudima koji idu sa isplaženim jezikom i dignutim đokom po ulici.
Ne znam gde živiš, ali kapiram da to nije Bgd.
Ovde uvek sretnem, bar 2-3 dnevno koje za koje pomislim....uh....
A ti što kažu da nemaju želju da je kresnu a privlači ih....lažu alya. Kako ih to onda privlači. Ako ih fizički privlači, onda ke.njaju. Ako ih privlači kao osoba, a nije im privlačna fizički, onda ok.

Drugo pitanje je što se i meni milion puta desilo da neku ženu objektivno moram da ocenim kao lepu, ali me prosto ne privlači i nemam želju bilo šta da radim sa njom, osim možda da pričam ako je pametna ili duhovita.
Biti lep je jedno, biti nekom privlačan je drugo.
Prevaru razumem, mada je ni ja ne opravdavam.
U zavisnosti od okolnosti, mogao bih i da je oprostim.

Znam da ne pricas o muskarcima koji bi da kresnu sve sto oda ulicom...ali kao sto postoje takvi muskarci ( da kresu sve redom ), postoje i oni koji to ne bi....
AKo nekoga privlaci neko...to ne znaci nuzno da zelis sa njim nesto....mnogi su nam simpaticni, privlace nas...pa se ne bi kresnuli sa njima...

Znaci ovo su mi rekli muskarci koje znam vise od 20 godina...+ na kraju razgovora se sve svede na to, da ako imaju zenu, devojku koja im pruza zadovoljstvo tj. imaju sa tom osobom dobar seks + ljubav da ne misle o prevari...i cak kad idu ulicom, primete zgodnu zenu..itd ne pozele da budu sa njom..

Mozda zvuci naivno i glupo ali ja ipak verujem da postoje takvi muskarci....u mojoj blizoj okolini ih ima...i to su bas muskarci koji imaju karakter, dobro izgledaju + verni su...zaista postoje osobe koje bi pre ostale same, nego prevarile....
Sad sta je ispravno, normalno, moralno u to ne bi da ulazim....

P.s. ponekad i ja razmisljam da li bi mogla da oprostim prevaru..i uvek dodjem do zakljucka da bi oprostila samo u slucaju da nemam svoje pare....da nemam nista....ja imam veliki problem sa poverenjem...ne verujem ljudima nikako...

Мислио сам да куцам одговор на постове ВЖБ и других али је очигледно да лион и зеленоока знају о чему говорим тако да потписјуем све што су они рекли на овој теми...

Pa kad tako mislis a zasto onda krijes?

Моја девојка, будућа супруга, зна да сам ја човек који је у стању да спава с другом женом и одлично зна да то не може да утиче на наш однос.
И она има то исто право.
Битно је да смо ми у стању да живимо једно са другим овакви какви јесмо.
признавање учињеног акта представља порицање себе јер ко није у стању да призна партнеру да му се може десити да спава с другим тим признањем пориче себе.
Иначе, ја сам поприлично избирљив човек и никад не бих дозволио себи да будем с неком женом која не може да парира мојој жени, девојци...
Жалосно је што људи нису способни да признају себи да су у стању да пожеле другог већ се скривају иза маске верности.
А у ствари, разлог је страх од напуштања и страх од рушења мита о себи као Савршеном бићу.
Људи су велике кукавице.
90% људи само прича о љубави, а задовољава се ко зна чим...

Жалосно је што људи нису способни да признају себи да су у стању да пожеле другог већ се скривају иза маске верности.

Ne znam ko to ne priznaje makar sebi .. ja sam sasvim svesna znash chega? Ne toga da necu da budem verna, jer sigurno hocu jedno vreme, nego sam svesna kojom brzinom me osoba zasiti i mentalno i telesno, a onda mi je ostanak u takvoj vezi moguc samo uz neki debeli interes ili razlog. I tada stupa na scenu razmisljanje o seksu sa drugim. Volim kad mogu da mu to kazem i da pricamo o tome, pa i da se dogovorimo da li cemo zajedno, ili cu samo ja 'u shtetu' :) Doduse, samo sam jednom imala takvu osobu.

Znam da ne pricas o muskarcima koji bi da kresnu sve sto oda ulicom...ali kao sto postoje takvi muskarci ( da kresu sve redom ), postoje i oni koji to ne bi...
I kao što postoje takvi muškarci, postoje i takve žene. :|
Šta ste se zakačili za muškarce, kao žene nikada ne varaju, jel? :?
Moje viđenje:
Savršena veza ne postoji.
Neki provedu ceo život u potrazi za Savršenstvom, drugi su svesni svoje nesavršenosti te to ni od drugih ne očekuju.
Ako je neko srećan sa svojim partnerom, šta mu garantuje da je partner srećan sa njim?
Ako je sve prividno u redu, koliko to može da potraje?
Tačno je da je tuđe slađe, verovatno ima tu i malo avanturističkog u ljudima, koji bi sve da probaju samo da vide kakav je osećaj.
Neko se posle toga oseća dobro a neko loše.
A zašto se prevare dešavaju pojma nemam, verovatno je nekom dosadilo da živi isti život godinama ili traži malo uzbuđenja u svom zivotu ili samo testira svoje sposobnosti...
Možemo mi do sutra o ovome, ali svako na to gleda iz nekog svog ugla, svako ima različite želje, ambicije i sklonosti kao i svoj način rešavanja (ili izbegavanja) problema.
Po meni je pomalo naivno kada neko kaže da u mom okruženju to niko ne radi, i ja sam nekad tako mislila a kada sam malo zagrebala površinu imala sam šta da vidim.
Što naravno ne želim da se ikome desi, vrlo je ugodno živeti sa ružičastim naočarima na nosu.

Моја девојка, будућа супруга, зна да сам ја човек који је у стању да спава с другом женом и одлично зна да то не може да утиче на наш однос.
И она има то исто право.
Битно је да смо ми у стању да живимо једно са другим овакви какви јесмо.
признавање учињеног акта представља порицање себе јер ко није у стању да призна партнеру да му се може десити да спава с другим тим признањем пориче себе.
Иначе, ја сам поприлично избирљив човек и никад не бих дозволио себи да будем с неком женом која не може да парира мојој жени, девојци...
А у ствари, разлог је страх од напуштања и страх од рушења мита о себи као Савршеном бићу.
Људи су велике кукавице.
90% људи само прича о љубави, а задовољава се ко зна чим...
ovo sto sam boldovala mislim da je kljuc svega, i da ne treba da nas zanima previse kako to drugi funkcionisu. vidis iz tvog posta ja mogu da zakljucim da si i ti jedan od tih koji se smatra savrsenijim bicem jer si u stanju da prihvatis stvari kakve jesu, a ne kao neke tamo kukavice koje se zadovoljavaju ko zna sa cim. vernost ne mora biti nikakva maska, vernost je pre svega odluka, i za datu osobu nosi vrednost, za tebe ocigledno ne i to je tvoj svet i tvoje buduce zene. :)

Jeste.
Spalite ih na lomači.
2.gif

I kao što postoje takvi muškarci, postoje i takve žene. :|
Šta ste se zakačili za muškarce, kao žene nikada ne varaju, jel? :?
Moje viđenje:
Savršena veza ne postoji.
Neki provedu ceo život u potrazi za Savršenstvom, drugi su svesni svoje nesavršenosti te to ni od drugih ne očekuju.
Ako je neko srećan sa svojim partnerom, šta mu garantuje da je partner srećan sa njim?
Ako je sve prividno u redu, koliko to može da potraje?
Tačno je da je tuđe slađe, verovatno ima tu i malo avanturističkog u ljudima, koji bi sve da probaju samo da vide kakav je osećaj.
Neko se posle toga oseća dobro a neko loše.
A zašto se prevare dešavaju pojma nemam, verovatno je nekom dosadilo da živi isti život godinama ili traži malo uzbuđenja u svom zivotu ili samo testira svoje sposobnosti...
Možemo mi do sutra o ovome, ali svako na to gleda iz nekog svog ugla, svako ima različite želje, ambicije i sklonosti kao i svoj način rešavanja (ili izbegavanja) problema.
Po meni je pomalo naivno kada neko kaže da u mom okruženju to niko ne radi, i ja sam nekad tako mislila a kada sam malo zagrebala površinu imala sam šta da vidim.
Što naravno ne želim da se ikome desi, vrlo je ugodno živeti sa ružičastim naočarima na nosu.

Pa naravno da i zene varaju...tema je kako je muskarac prevario..pa sam se vise "koncentrisala" na njih....
Pazljivije procitaj sta sam napisala...u mom blizem okruzenju, ljudi sa kojima se ja druzim to ne rade ( a to je malen i odabran broj ljudi )....i to definitivno stoji....kako znam da me ne lazu, da su verni...kako ne bi znala kad smo konstantno u kontaktu, znam gde se krecu, druzimo se ( nije sad to neko kontrolisanje i dosadjivanje ) itd....nikome ne pada tesko da kaze drugom gde ide...to nam dodje ko dobar dan...i ne vidim nista lose u tome..povezani smo jako i imamo prijateljski i topao odnos...npr. tetka mi prica stvari ko da sam joj drugarica a opet imamo jedna prema drugoj to neko postovanje i dozu rezerve u smislu zna se ko je ko...

U mojoj oklini ima mnogo varanja...za svakoga koji vara zna se s kim ide, kako, gde...to zna i osoba koja je prevarena....mislim da su naivni oni ljudi koji misle, da je prevaru moguce sakriti...ona se sazna..kad tad...ako ti partner sam ne prizna...neko se namerno ili slucajno izrekne...ako nista drugo u sali ti "namigne"....osim toga glasine uvek kruze..
Cim se nesto "suslja" tu ima neke istine...jer ako neko ne daje nikakvog povoda, niko nece ni pricati o varanaju....
Ukratko..."gde ima dima, ima i vatre"....

Ne znam ko to ne priznaje makar sebi .. ja sam sasvim svesna znash chega? Ne toga da necu da budem verna, jer sigurno hocu jedno vreme, nego sam svesna kojom brzinom me osoba zasiti i mentalno i telesno, a onda mi je ostanak u takvoj vezi moguc samo uz neki debeli interes ili razlog. I tada stupa na scenu razmisljanje o seksu sa drugim. Volim kad mogu da mu to kazem i da pricamo o tome, pa i da se dogovorimo da li cemo zajedno, ili cu samo ja 'u shtetu' :) Doduse, samo sam jednom imala takvu osobu.

Ти си једна јако уплашена особа...

Back