Znam da ne pricas o muskarcima koji bi da kresnu sve sto oda ulicom...ali kao sto postoje takvi muskarci ( da kresu sve redom ), postoje i oni koji to ne bi...
I kao što postoje takvi muškarci, postoje i takve žene. :|
Šta ste se zakačili za muškarce, kao žene nikada ne varaju, jel? :?
Moje viđenje:
Savršena veza ne postoji.
Neki provedu ceo život u potrazi za Savršenstvom, drugi su svesni svoje nesavršenosti te to ni od drugih ne očekuju.
Ako je neko srećan sa svojim partnerom, šta mu garantuje da je partner srećan sa njim?
Ako je sve prividno u redu, koliko to može da potraje?
Tačno je da je tuđe slađe, verovatno ima tu i malo avanturističkog u ljudima, koji bi sve da probaju samo da vide kakav je osećaj.
Neko se posle toga oseća dobro a neko loše.
A zašto se prevare dešavaju pojma nemam, verovatno je nekom dosadilo da živi isti život godinama ili traži malo uzbuđenja u svom zivotu ili samo testira svoje sposobnosti...
Možemo mi do sutra o ovome, ali svako na to gleda iz nekog svog ugla, svako ima različite želje, ambicije i sklonosti kao i svoj način rešavanja (ili izbegavanja) problema.
Po meni je pomalo naivno kada neko kaže da u
mom okruženju to niko ne radi, i ja sam nekad tako mislila a kada sam malo zagrebala površinu imala sam šta da vidim.
Što naravno ne želim da se ikome desi, vrlo je ugodno živeti sa ružičastim naočarima na nosu.