Prevarila sam...

Mislim da je problem što je njihov skajp sex došao u antierektivnu fazu...

ONA: Srce... šta imaš od odeće na sebi?
ON: Speedo šorc zeleni i belu majicu kratkih rukava sa ogromnom flekom od paradajza na stomaku.

Te joj, jelte, treba neko ko ne jede kečap u majicama kratkih rukava.
Odnosno, Erik je konačno skupio muda da pojede bananu...

Poslednja izmena:
On je nesto najbolje sto mi se u zivotu desilo...
Pre dve i po godine sam dobila ponudu za posao za inostrantsvo. Tada smo vec bili dve godine u vezi. Da nije bilo njega, mislim da nikad ne bih sama prihvatila takvu ponudu..jer sam suvise kukavica, da takav korak uradim sama. Rekao mi je..znam da bi to htela, ako ne probas bices nezadovoljna i neces biti srecna sa mnom. Bila sam srecna sto imam takvu osobu pored sebe, osobu koju volim i koja me podrzava u svemu. Bilo je prvo da probam 3 meseca, i ako mi se svidi ostajem..sto se i desilo. Rekao je da ce traziti posao da bi mi bili zajedno....
Vreme prolazi, 2 i po godine a mi smo jos uvek razdvojeni..i ja cekam da on nadje posao. Kad sam mu rekla da cu se vratiti, rekao mi je...Ne to nije nas plan..vise se isplati da ostanes tamo..vise se isplati za nas.

:-(

Ponekad, posalje neku prijavu ...ali imam utisak da to radi..samo da bih se smirila, samo da se ne bi svadjali.
Vidjamo se 4 puta godisnje, na periode od nedelju dana (ili dve nedelje) ili vikend.

I onda...tesko ti je ...i kao dodatno..dozivis najvece razocarenje koje te moze sustici....RAZOCARAS SE U SEBE!
Tokom tog vremena, kad si sam, tamo negde daleko...pokusavas svim snagama da ostanes na povrsini i da te neki talas ne poklopi. Ako naidje neko ko ti moze biti prijatelj, mozes biti srecan.
Tako se nasao neko pored mene, kolega koji mi je uvek pomagao i s vremenom smo postali blizi i blizi.
Na zalost, jednom smo bili izasli ....popila sam...daleko vise nego bih trebala...i prevarila sam mog decka.
Od tog momenta, ni sa jednim od njih ne mogu da razgovaram normalno...i zao mi je sto sam to uradila..zao mi je sto sam presla tu granicu...sto sam pobrkala loncice bliskosti.

i zao mi je sto ne znam kako da se izborim sa grizom savesti. Reci ili ne? On je nesto najbolje sto mi se desilo, ali ne svidja mi se sto dodatno na sve problemem koje imamo ja dodatno zacinjavam to sa prevarom...

Ne znam vise ni ko sam ja

....ajoj....rat i mir

Reci ili ne?

Jedno od najsebicnijih stvari koje covek moze da uradi jeste da kaze svom partneru za prevaru. Ako si sebi dopustila takvo, sad budi hrabra i trpi sama, nema smisla se osloboditi krivice tako sto ces svoje breme pokusati da svalis na nevinog partera.

Druga varijanta je da predlozis partneru moderni nacin zivljenja, volite se, no dok ste nedostupni jedan drugome hvatate sve prilike okolo.
Bezobrazluk bi to bio a ne ljubav ako bi tvoj partner od tebe trazio da se godinu i vise uzdrzavas od muskarca, takvo uzdrzavanje moze ozbiljno da narusi tvoje psihicko i fizicko zdravlje.

:)

Vrtoglavica, bol u stomaku itd, pocetni simptomi apstinencije, kazes vec posle nedelju dana, - ne bi ja rizikovao godinu dana da proverim licnu izdrzljivost :)

То одмах видш на састанку ако знаш где треба гледати. Нервозне руке које траже твоје, суве усне, поглед који не може да се смири, балго размакнуте ноге које позивају па се после конформистички прекрштају, ако пуши дуже увлачење и наравно нервоза ако не реагујеш. :)

То одмах видш на састанку ако знаш где треба гледати. Нервозне руке које траже твоје, суве усне, поглед који не може да се смири, балго размакнуте ноге које позивају па се после конформистички прекрштају, ако пуши дуже увлачење и наравно нервоза ако не реагујеш. :)

A tu neki momak od jedne nesrecne curice trazi godinu i vise odricanja,
zar ne posotji niko ovde da kaze kako je to jako neposteno i ne fer.
Kao mali cvet za par dana sto uvene bez vode,
tako i mlada curica uvene brzo kad ostane bez ljubavi,
i sexa, naravno ...

i sexa, naravno ...

Naravno da nije fer da momak to trazi od devojke, no prvenstveno ona nije fer prema samoj sebi. Ako je vec resila da ode, a on nije ispostovao dogovor, onda treba da se suoci sa istinom i da ne laze samu sebe. Da ne pricam da je na sve jos dodala sebi i grizu savesti... :roll:

Naravno da nije fer da momak to trazi od devojke, no prvenstveno ona nije fer prema samoj sebi. Ako je vec resila da ode, a on nije ispostovao dogovor, onda treba da se suoci sa istinom i da ne laze samu sebe. Da ne pricam da je na sve jos dodala sebi i grizu savesti... :roll:

Da, jedna od velikih zabluda je kad neko umisli da u ime ljubavi moze sve,
svi smo mi ipak ljudi, slabi i gresni,
i dobro je kad spoznamo svoja ogranicenja,
zivi, voli i vodi ljubav i dopusti drugima da zive vole i vode ljubav - jedan od osnovnih zakona zivota :amen:

Da, jedna od velikih zabluda je kad neko umisli da u ime ljubavi moze sve,
svi smo mi ipak ljudi, slabi i gresni,
i dobro je kad spoznamo svoja ogranicenja,
zivi, voli i vodi ljubav i dopusti drugima da zive vole i vode ljubav - jedan od osnovnih zakona zivota :amen:

Znam da je daleko lakse reci, nego to uciniti, no jedino ispravno sto covek moze da uradi, jeste da pogleda istini u oci i , koliko god bolno bilo, presece stvari, koje nisu dobre, koje nanose bol.
Ljubav je zapravo jednostavna ali je ljudi komplikuju. Pre svega treba da bude obostrana, jer ne moze nikako samo jedna strana sacuvati vezu.
Da, covek treba da spozna svoja ogranicenja i da prihvati da ponekad mora da zaboli, da bi nakon toga sebi pruzio novu sansu.
Upravo kao sto si rekao, treba ziveti i voleti, te drugima dozvoliti da isto to cine. :ok:

Učestalo varaj, kada uđe u naviku savest prestane da grize. I nema šta nekome da priznaješ, čim ni dečko tebi ne priča sa kojima je kad nisi tu.

potpisujem, najbolji savjet..svima preporučam 'preventivno varanje' - odlično sredstvo protiv nesreće/boli/depresije/kako god hoćeš u slučaju saznanja da te partner prevario..zato što si ti još prije prevario njega/nju..:cool:

On je nesto najbolje sto mi se u zivotu desilo...
Pre dve i po godine sam dobila ponudu za posao za inostrantsvo. Tada smo vec bili dve godine u vezi. Da nije bilo njega, mislim da nikad ne bih sama prihvatila takvu ponudu..jer sam suvise kukavica, da takav korak uradim sama. Rekao mi je..znam da bi to htela, ako ne probas bices nezadovoljna i neces biti srecna sa mnom. Bila sam srecna sto imam takvu osobu pored sebe, osobu koju volim i koja me podrzava u svemu. Bilo je prvo da probam 3 meseca, i ako mi se svidi ostajem..sto se i desilo. Rekao je da ce traziti posao da bi mi bili zajedno....
Vreme prolazi, 2 i po godine a mi smo jos uvek razdvojeni..i ja cekam da on nadje posao. Kad sam mu rekla da cu se vratiti, rekao mi je...Ne to nije nas plan..vise se isplati da ostanes tamo..vise se isplati za nas.

:-(

Ponekad, posalje neku prijavu ...ali imam utisak da to radi..samo da bih se smirila, samo da se ne bi svadjali.
Vidjamo se 4 puta godisnje, na periode od nedelju dana (ili dve nedelje) ili vikend.

I onda...tesko ti je ...i kao dodatno..dozivis najvece razocarenje koje te moze sustici....RAZOCARAS SE U SEBE!
Tokom tog vremena, kad si sam, tamo negde daleko...pokusavas svim snagama da ostanes na povrsini i da te neki talas ne poklopi. Ako naidje neko ko ti moze biti prijatelj, mozes biti srecan.
Tako se nasao neko pored mene, kolega koji mi je uvek pomagao i s vremenom smo postali blizi i blizi.
Na zalost, jednom smo bili izasli ....popila sam...daleko vise nego bih trebala...i prevarila sam mog decka.
Od tog momenta, ni sa jednim od njih ne mogu da razgovaram normalno...i zao mi je sto sam to uradila..zao mi je sto sam presla tu granicu...sto sam pobrkala loncice bliskosti.

i zao mi je sto ne znam kako da se izborim sa grizom savesti. Reci ili ne? On je nesto najbolje sto mi se desilo, ali ne svidja mi se sto dodatno na sve problemem koje imamo ja dodatno zacinjavam to sa prevarom...

ja mislim da veze na daljinu tesko i skoro nikada ne uspevaju. vec ste dugo razdvojeni i jednostavno se gubi bliskost, ona sitna i svakodnevna.
ako je tebi dobro tu gde jesi, preseci i nastavi dalje umesto sto tako zavaravate jedno drugo. ne postoji jedna jedina osoba na svetu koja je pogodna za nas, vec vise njih tako da ni takva odluka nije tragicna. ali mislim da je za oboje najgore da se tako razvlacite i mrcvarite a da ne znate da li imate buducnost ili ne. ti si se odlucila na taj korak na koji vec jesi (da prihvatis posao) i to ti je sto ti je.ako si zadovoljna svojim poslom tu gde si, trazi i svoj zivot na tom mestu. ako on do sada nije mogao ili hteo da dodje, sa vremenom ce verujem ta mogucnost biti sve manja...

ja mislim da veze na daljinu tesko i skoro nikada ne uspevaju. vec ste dugo razdvojeni i jednostavno se gubi bliskost, ona sitna i svakodnevna.
ako je tebi dobro tu gde jesi, preseci i nastavi dalje umesto sto tako zavaravate jedno drugo. ne postoji jedna jedina osoba na svetu koja je pogodna za nas, vec vise njih tako da ni takva odluka nije tragicna. ali mislim da je za oboje najgore da se tako razvlacite i mrcvarite a da ne znate da li imate buducnost ili ne. ti si se odlucila na taj korak na koji vec jesi (da prihvatis posao) i to ti je sto ti je.ako si zadovoljna svojim poslom tu gde si, trazi i svoj zivot na tom mestu. ako on do sada nije mogao ili hteo da dodje, sa vremenom ce verujem ta mogucnost biti sve manja...

Moje iskustvo je slicno...veze na daljinu mogu biti i lepe i tuzne...ako su lepe ljudi pronadju tacku susticanja i nacin da budu zajedno stalno,
ako se tako nesto nije desilo za dve godine licno mislim da nema tu dovoljno zelje za svakodnevnom bliskoscu...potrebno je biti iskren najpre prema sebi, kasnije sve dodje na svoje mesto...

Baja Mali Knindza - Ljubav preko zice
Zove mala telefonom rec o ovom rec o onom
I na kraju reci dve volim te volim te (2x)

Nevidim joj oci nevidim joj lice
Mi vodimi ljubav ljubav preko zice (2x)

Refren

Zove mala svaki cas
Samo da joj cujem glas
I na kraju reci dve volim te volim te (2x)

Mi vodimo ljubav ljubav preok zice (2x)

Refren

Zove mala svaki tren
A ja sam zaljubljen
Kad mi kaze reci dve volim te volim te (2x)

Mi vodimo ljubav ljubav preko zice

Ko mu je kriv što se nije više angažovao oko traženja zaposlenja.
Naravno da nećeš reći, za prevaru je ipak potrebno troje. :D

i sexa, naravno ...

Само да видиш каква је после годину дана апстиненције. Дотакнеш је по брадавицама или овлаш пређеш руком преко гузе а очи јој се изокрену док јој низ ноге Нијагара слапује.

Само да видиш каква је после годину дана апстиненције. Дотакнеш је по брадавицама или овлаш пређеш руком преко гузе а очи јој се изокрену док јој низ ноге Нијагара слапује.

Nakupi se to sexualne energije, treba to nekde isprazniti, a ne sme se ... i onda posle dugog vremena kad dodje do sexa sve kljuca kao vulkan

Back