Prevarila sam...

sweetpeanut

Početnik
Poruka
2
On je nesto najbolje sto mi se u zivotu desilo...
Pre dve i po godine sam dobila ponudu za posao za inostrantsvo. Tada smo vec bili dve godine u vezi. Da nije bilo njega, mislim da nikad ne bih sama prihvatila takvu ponudu..jer sam suvise kukavica, da takav korak uradim sama. Rekao mi je..znam da bi to htela, ako ne probas bices nezadovoljna i neces biti srecna sa mnom. Bila sam srecna sto imam takvu osobu pored sebe, osobu koju volim i koja me podrzava u svemu. Bilo je prvo da probam 3 meseca, i ako mi se svidi ostajem..sto se i desilo. Rekao je da ce traziti posao da bi mi bili zajedno....
Vreme prolazi, 2 i po godine a mi smo jos uvek razdvojeni..i ja cekam da on nadje posao. Kad sam mu rekla da cu se vratiti, rekao mi je...Ne to nije nas plan..vise se isplati da ostanes tamo..vise se isplati za nas.

:-(

Ponekad, posalje neku prijavu ...ali imam utisak da to radi..samo da bih se smirila, samo da se ne bi svadjali.
Vidjamo se 4 puta godisnje, na periode od nedelju dana (ili dve nedelje) ili vikend.

I onda...tesko ti je ...i kao dodatno..dozivis najvece razocarenje koje te moze sustici....RAZOCARAS SE U SEBE!
Tokom tog vremena, kad si sam, tamo negde daleko...pokusavas svim snagama da ostanes na povrsini i da te neki talas ne poklopi. Ako naidje neko ko ti moze biti prijatelj, mozes biti srecan.
Tako se nasao neko pored mene, kolega koji mi je uvek pomagao i s vremenom smo postali blizi i blizi.
Na zalost, jednom smo bili izasli ....popila sam...daleko vise nego bih trebala...i prevarila sam mog decka.
Od tog momenta, ni sa jednim od njih ne mogu da razgovaram normalno...i zao mi je sto sam to uradila..zao mi je sto sam presla tu granicu...sto sam pobrkala loncice bliskosti.

i zao mi je sto ne znam kako da se izborim sa grizom savesti. Reci ili ne? On je nesto najbolje sto mi se desilo, ali ne svidja mi se sto dodatno na sve problemem koje imamo ja dodatno zacinjavam to sa prevarom...

Ne znam vise ni ko sam ja

uhhhhhh. po meni je greska u pocetku kad ste odlucili biti razdvojeni a volite se, bez obzira na sve razloge koji su za i protiv ako se zeli uvek ce se naci resenje a da oboje budete srecni, za mene nema veceg zadovoljstva nego biti sa voljenom, jer ako nekog stvarno volim onda nista drugo nije vazno, ali nista i nista ne moze da nas razdvoji, covek ce se uvek snaci na neki nacin, ne treba uvek birati laksi put u izvotu jer su neke stvari vredne napora!

e sad tvoj slucaj je klasicno plakanje za prolivenim mlekom, a kad se prolije onda se ne moze pokupiti tj. greska se ne moze ispraviti, zasnivati vezu na lazi po meni nije posteno prema nekome koga volis, jer kad god ga pogledas ti ces se setit toga, sa druge strane mozda bi ovaj dogadjaj i njega trgnuo i stavio vasu ljubav na proveru. u svakom slucaju hipoteteicki gledano ja bih rekao!

naravno ti snosis posledice za svoje odluke i samo ti trebas zbog toga da doneses odluku, niko ovde to ne moze uraditi umesto tebe, par njih ce se sloziti samnom, par ce ti reci da cutis i neces nista resiti....sto vise budes odugovlacila teze ce ti biti da mu kazes;)

Pre dve i po godine sam dobila ponudu za posao za inostrantsvo. Tada smo vec bili dve godine u vezi. Da nije bilo njega, mislim da nikad ne bih sama prihvatila takvu ponudu..jer sam suvise kukavica, da takav korak uradim sama. Rekao mi je..znam da bi to htela, ako ne probas bices nezadovoljna i neces biti srecna sa mnom. Bila sam srecna sto imam takvu osobu pored sebe, osobu koju volim i koja me podrzava u svemu. Bilo je prvo da probam 3 meseca, i ako mi se svidi ostajem..sto se i desilo. Rekao je da ce traziti posao da bi mi bili zajedno....
Vreme prolazi, 2 i po godine a mi smo jos uvek razdvojeni..i ja cekam da on nadje posao. Kad sam mu rekla da cu se vratiti, rekao mi je...Ne to nije nas plan..vise se isplati da ostanes tamo..vise se isplati za nas.

Ponekad, posalje neku prijavu ...ali imam utisak da to radi..samo da bih se smirila, samo da se ne bi svadjali.
Vidjamo se 4 puta godisnje, na periode od nedelju dana (ili dve nedelje) ili vikend.

I onda...tesko ti je ...i kao dodatno..dozivis najvece razocarenje koje te moze sustici....RAZOCARAS SE U SEBE!
Tokom tog vremena, kad si sam, tamo negde daleko...pokusavas svim snagama da ostanes na povrsini i da te neki talas ne poklopi. Ako naidje neko ko ti moze biti prijatelj, mozes biti srecan.
Tako se nasao neko pored mene, kolega koji mi je uvek pomagao i s vremenom smo postali blizi i blizi.
Na zalost, jednom smo bili izasli ....popila sam...daleko vise nego bih trebala...i prevarila sam mog decka.
Od tog momenta, ni sa jednim od njih ne mogu da razgovaram normalno...i zao mi je sto sam to uradila..zao mi je sto sam presla tu granicu...sto sam pobrkala loncice bliskosti.

i zao mi je sto ne znam kako da se izborim sa grizom savesti. Reci ili ne? On je nesto najbolje sto mi se desilo, ali ne svidja mi se sto dodatno na sve problemem koje imamo ja dodatno zacinjavam to sa prevarom...

Sestro da ti hoćeš da budeš s njim ne bi jurila posao u inostranstvu nego bi, jednostanvo, bila s njim. Naravno da bi on to jedva dočekao, ako te stvarno voli i hoće. Ali naravno da nije na njemu da te dovlači i da snosi odgovornost za tvoje eventualne neuspehe i da trpi da si se "vratila zbog njega" :neutral: jadničak te je čekao dve i po godine i ti nikako da se smiliuješ da se vratiš.

"Dopalo ti se" posle 3 meseca, pa si ostala? Daj ne kaki.
Ljudi poput tebe samo traže izgovore da od sebe naprave žrtvu. Ostavila si čoveka koji te voli i koji bi ti bio divan, jer ne umeš da voliš nikoga, i jednog dana će ti pomutiti pamet neki buđavi matori bogataš i napraviće od tebe musavu princezu od koje nećeš maći dalje. I uništiće te na svaki mogući način.
Ja sam trpela dugo nekoga ko mi je nad glavom stalno gunđao: otići ću, znaš da ću otići, posao zove..... nemam izbora.....
Trebalo mi je jako puno da shvatim da me nije želeo kao što muškarac treba da želi ženu i da daa sve za nju, i da jednostavno nije mogao da prihvati sam za sebe da je kukavica i da svoje sito dupe ne bi rizikovao ni zbog čega i ni zbog koga, jer je sam sebi najvažniji, uvek bio i ostaće.

Eto to mislim o ljudima koji urade ono što si ti uradila, a to što si ga prevarila je jedna vrlo nebitna stvar naspram navedenog.

Poslednja izmena:
Slushaj,bole te uvo bash za sve!!!Svi smo mi bili prevareni jednom u zivotu...Mislish da taj tvoj ne pandrci ovde na svakom koraku,sta god stigne???Netreba da te grize savest,jednostavno ponasaj se kao da je to normalno.Reci tom tvom kolegi kakva je situacija,da imas dugu vezu koju nebi da prekidash zbog flerta sa njim i da ako mu to ne smeta nastavi da se vidja sa tobaom.Naravno mora biti spreman na to da ga sutra mozes izbaciti iz svog zivota zbog gospodina pravog(ako se ispostavi da je pravi).Dakle furaj sa obojicom neko vreme pa ako vidish da je sa tim kolegom bolje,bole te uvo daj ovom prvom korpu.Sta sad ako ti je pomogao da dodjesh tu gde jesi,treba da ga drzish kraj sebe do kraja zivota?Samo udri!!!Sex leci sve!!!Toliko,nemam sta vishe da lupam,ajd pa zdravo....

Ma opusteno, nastavi da pijes.

pa i udarace se sigurno ,a onda ce da kuka jos malo ovde, pa ce ponovo da se udara jer ce da joj se osladi ,kasnije ce da raskine sa tim deckom jer ce da shvati da je tako najbolje za oboje cica mica i gotova prica

Back