Prevarila sam...

provereno znas u kombinaciji svih kombinacija ljudskih jedinki... vau... pa ti stvarno znas sve...

Provereno znam iz vlastitog iskustva koje ne moze na sve kombinacije ljudskih jedinki da se prenese...;)

ali 4 puta godisnje.....4 puta godisnje??????.....halooooooooo.....ja sam imam vezu na daljinu, svaka druga nedelja ceo vikend....i onda se sav pripremis, i psihicki i fizicki za taj vikend, ne budes opusten nego natempiran....tesko je tako upoznati nekoga i ostvariti potrebnu intimu....a kamoli 4 puta godisnje....:D

i jos jednom: 4puta godisnje :D

Koliko sam shvatila iz posta oni su bili dve godine u vezi pa je onda ona otisla u inostranstvo...:think:
U svakom slucaju ljudi su razliciti i stosta moze da klapa ako je kombinacija prava...da je prava ove teme ne bi ni bilo...;)

Mogu sve to da razumem - sto je osoba napisala, ali da ne naslutim ni zrnce - da je mozda on nesto overio u medjuvremenu - to mi malo nije jasno. Cak mi zvuci neverovatno... Da ne kazem naivno ili cak da je prica izmisljena.

ma da...sve ako bih bila verna nekome 2 i po godine, a jedva da se vidimo za to vreme...
ne može niko da me ubedi u kvalitete takvih veza: )

e sad, to što neko oseća grižu savest zbog prevare, tu već ne bih da zalazim...svi smo mi drugačiji:D

Pazi kad se slažem sa Lautnerom. Svi na situaciju projektuju neke sopstvene strahove i komplekse, jedino on čovek ima principijalean stav: imaš dečka, nema yebanja naokolo. Raskini pa radi šta hoćeš.

Čuj kao Dečko je kriv što je pustio da ide, nije mu stalo, ma mora i on da ima neku, iskorišćava je i sve tako neke priče. A stvar je prosta: okreneš telefon, kažeš Dečku "ovako više ne ide, razlaz" i onda možeš slobodno da jašeš na koleginom đoki ili čijem god do mile volje.

Ali pošto nije bilo tako, onda dolazimo do čuvene dileme: da li treba lagati nekoga do koga ti je stalo? Ako ti je stalo. Ako nije, čemu onda uopšte pitanje?

Pazi kad se slažem sa Lautnerom. Svi na situaciju projektuju neke sopstvene strahove i komplekse, jedino on čovek ima principijalean stav: imaš dečka, nema yebanja naokolo. Raskini pa radi šta hoćeš.

Čuj kao Dečko je kriv što je pustio da ide, nije mu stalo, ma mora i on da ima neku, iskorišćava je i sve tako neke priče. A stvar je prosta: okreneš telefon, kažeš Dečku "ovako više ne ide, razlaz" i onda možeš slobodno da jašeš na koleginom đoki ili čijem god do mile volje.

Ali pošto nije bilo tako, onda dolazimo do čuvene dileme: da li treba lagati nekoga do koga ti je stalo? Ako ti je stalo. Ako nije, čemu onda uopšte pitanje?

naravno da treba prvo da raskine...al nekima je sladje da se heftaju dok su "u vezi" :per:

Tacno! Kad postoji obostrana zelja, ljubav takva veza moze da uspe...

To i nije neka ljubav
Danas svi imaju vise mogcnosti, pa ljubav i nije prioritet vec se trazi druga vrsta sigurnosti.
E o tome se radi, zato i dolazi do prevara, vernosti danas nema.
Sve je to zacaran krug.
I da, prave ljubavi, postovanja, pozrtvovanosti i posvecenosti, brate...vise nema i to je to.

Back