Prevarila sam...

par meseci???....bas si optimista.....

To je realno ako se nadju dvoje emotivno inteligentni, sl. sa sl. stavovima, ciljevima..uostalom pisem o upoznavanju...toliko je dovoljno da znas da li zelis sa nekim da budes...kakva ce veze nadalje da bude zavisi od oba ucesnika i njihovog truda, ljubavi...

Ti nisi. ;)
Znači, nije ti desilo da 'posrneš' kao mlada dama iz uvodnog posta.
A da li to garantuješ i za suprotnu stranu?

Kad sam bila u vezi na daljinu nije mi se desilo ni da pomislim na drugog...
Da mogla sam, verovala sam mu...ali kasnije vise ne..iz skroz drugih razloga..daljina nije imala veze sa tim.....

gle...oni su bili zajedno 2 godine pre nego što je ona otišla, znači, vole(li) se ljudi...ali posle 2 i po godine ne viđanja, to se sigurno drastično promenilo...: )

Pa moze biti i ne mora...nzn kakva im je veza, pa ne bih da tupim u prazno...

verovatno...: )

Sigurno... nekako im žao da to završe... a kad bi jedno povuklo nogu, potpisujem da drugo zaplakalo ne bi... čak bi neko olakšanje bilo.
Veza na daljinu ti dođe kao neka svojevoljna robija. Ne dokazuješ ti voljenoj osobi time ljubav, već da možeš duuuugo živeti bez strasti.
A bez strasti ta ljubav brzo postaje platonska...
Ali, šta ja znam, ja sam mudroser. :mrgreen:

Sigurno... nekako im žao da to završe... a kad bi jedno povuklo nogu, potpisujem da drugo zaplakalo ne bi... čak bi neko olakšanje bilo.
Veza na daljinu ti dođe kao neka svojevoljna robija. Ne dokazuješ ti voljenoj osobi time ljubav, već da možeš duuuugo živeti bez strasti.

a kad se vidjash s nekim svaki dan, na kraju ti i dosadi :confused:

Kad sam bila u vezi na daljinu nije mi se desilo ni da pomislim na drugog...
Da mogla sam, verovala sam mu...ali kasnije vise ne..iz skroz drugih razloga..daljina nije imala veze sa tim.....

Dakle, ipak je princip 'što ne znam, ne boli me'... Hvala.
E, vidiš, ona VERUJE, isto kao i ti, da njegovim gaćama ništa sem junačke desnice prišlo nije.

Jer, ako si kasnije našla razloge... zašto misliš da ih nije bilo kad te nije bilo tu? ;)

Kad prema nekome gajis emocije ne izgleda ti to kao robija ni kao zrtva, vec se svojevoljno odrices nekih stvari, ne bi li kasnije bili zajedno,...ali to vazi samo ako su dvoje sigurni u sebe, njihovu vezu i imaju cilj da budu sto pre zajedno...Nista se ne dokazuje, vec zivis emocije...

Kad prema nekome gajis emocije ne izgleda ti to kao robija ni kao zrtva, vec se svojevoljno odrices nekih stvari, ne bi li kasnije bili zajedno,...ali to vazi samo ako su dvoje sigurni u sebe, njihovu vezu i imaju cilj da budu sto pre zajedno...Nista se ne dokazuje, vec zivis emocije...

A ja ću opet skrenuti pažnju na ključno: pravu vezu sačinjavaju ljubav i strast. Podjednako. Ima tu još elemenata, ali ovi su kičma.
Eliminiši strast, ostaje ti platonsko. Sex preko skajpa.
A platonsko će neminovno kontraevoluirati, u prijateljstvo... ili, ako to ne priznaješ sebi, u automatizam.
Te se onda opet vraćamo na onu naviku koju pomenuh... i na nesreću koju je pomenula postavljačica teme.

Dakle, ipak je princip 'što ne znam, ne boli me'... Hvala.
E, vidiš, ona VERUJE, isto kao i ti, da njegovim gaćama ništa sem junačke desnice prišlo nije.

Jer, ako si kasnije našla razloge... zašto misliš da ih nije bilo kad te nije bilo tu? ;)

Pa zar je moguc drugaciji princip? Sem verovati ako ne postoje nikakvi razlozi za sumnju...to nema veze sa daljinom...necije poverenje zasluzis, zato mu i verujes...
Daljina i prevara nisu bili razlozi sto sam prekinula vezu...

Pa zar je moguc drugaciji princip? Sem verovati ako ne postoje nikakvi razlozi za sumnju...to nema veze sa daljinom...necije poverenje zasluzis, zato mu i verujes...
Daljina i prevara nisu bili razlozi sto sam prekinula vezu...

Moguć je. Prosto, videti da tako ne ide, a ne šibati mrtvog konja.
Vidiš, trebalo je to prekinuti onda kad je prvi rok istekao, onaj od tri meseca. Tad je trebalo ozbiljno razgovarati o budućnosti veze.
Sve posle je samo koprcanje u živom blatu... čemu ovo nakaradno 'viđanje' samo doprinosi.

Stavi tačku, ostanite ortaci, i to je to. Bolje sagoreti, nego izbledeti.
Jer, ko zna kad će vas život opet spojiti, nije li tako? ;)

Back