Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma koja ljubav, to bre ne postoji
provereno znas u kombinaciji svih kombinacija ljudskih jedinki... vau... pa ti stvarno znas sve...
ali 4 puta godisnje.....4 puta godisnje??????.....halooooooooo.....ja sam imam vezu na daljinu, svaka druga nedelja ceo vikend....i onda se sav pripremis, i psihicki i fizicki za taj vikend, ne budes opusten nego natempiran....tesko je tako upoznati nekoga i ostvariti potrebnu intimu....a kamoli 4 puta godisnje....
i jos jednom: 4puta godisnje![]()
Srecan joj i sledeci putpostoji, al u Bangladeshu...
Srecan joj i sledeci put![]()
Srecan joj i sledeci put![]()
Ljubavna prevara
Mogu sve to da razumem - sto je osoba napisala, ali da ne naslutim ni zrnce - da je mozda on nesto overio u medjuvremenu - to mi malo nije jasno. Cak mi zvuci neverovatno... Da ne kazem naivno ili cak da je prica izmisljena.
koska moj Vuche, koska... slatki pinat nam uterao kosku...
(khm... Sta je ovo?)
Sve se moze kad se 'oce![]()
Pazi kad se slažem sa Lautnerom. Svi na situaciju projektuju neke sopstvene strahove i komplekse, jedino on čovek ima principijalean stav: imaš dečka, nema yebanja naokolo. Raskini pa radi šta hoćeš.
Čuj kao Dečko je kriv što je pustio da ide, nije mu stalo, ma mora i on da ima neku, iskorišćava je i sve tako neke priče. A stvar je prosta: okreneš telefon, kažeš Dečku "ovako više ne ide, razlaz" i onda možeš slobodno da jašeš na koleginom đoki ili čijem god do mile volje.
Ali pošto nije bilo tako, onda dolazimo do čuvene dileme: da li treba lagati nekoga do koga ti je stalo? Ako ti je stalo. Ako nije, čemu onda uopšte pitanje?
Tacno! Kad postoji obostrana zelja, ljubav takva veza moze da uspe...