Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
vrlo diskutabilno, da je bila cista sa samom sobom ne bi ni otisla...
ona je automatski prebacila krivicu u vezi odlaska na decka koji joj je rekao da ide...
ako malo bolje pogledamo, konacna odluka je ipak njena...mozda si i u pravu sto se njega tice ali ipak ovde nema dovoljno podataka koji bi potkrepili tvoju pricu...
da li joj je nudio alternativu? u fazonu, ostani, hajde da se vencamo, napravimo porodicu...ma ne, on je rekao samo" idi idi idi"
njemu nije stalo do nje.
pa tu i lezi zekan... e dragi dobila sam priliku da odem u picku lepu materinu. Sta da radim?
Pa idi u...
Da meni tako nesto kaze devojka posle dve godine provedenih sa njom sta da joj kazem drugo? Ostani okoticemo se i ziveti zauvek u prosperitetu i ljubavi... Realno, nema bas garancija za bilo sta u zivotu... mozda im je bilo rano za neke planove tog gabarita... kao sto rekoh, nema informacija toliko da bi smo tek tako doneli sud o celoj situaciji... a ti si u ovoj prici nekako previse pristrasna, kao da branis sebe a ne nju...
i zasto njemu automatski nije stalo do nje ako joj nije ponudio brak??? mislim, da se danas poprilicno izlizao koncept i sam pojam braka... danas vise nego ikada ima rasturenih brakova (da ne ulazim dublje u tematiku zasto i zbog cega je tako)...
Poslednja izmena: