prevara u mislima

Po meni jeste,jer kada o nekome razmišljamo onda ga i želimo,a onda ćemo se i potruditi da to što želimo i dobijemo. Eto problema. Sve počinje iz glave. " Kakve su ti misli,takav ti je život!" Moja životna parola je:" Svako je kovač svoje sreće,a i nesreće!" Pa vi mislite.
A ako slucajno bacis pogled na nekog onako kao kad muskarac baci pogled na zgodno zensko telo, jel i to prevara?

Po meni jeste,jer kada o nekome razmišljamo onda ga i želimo,a onda ćemo se i potruditi da to što želimo i dobijemo. Eto problema. Sve počinje iz glave. " Kakve su ti misli,takav ti je život!" Moja životna parola je:" Svako je kovač svoje sreće,a i nesreće!" Pa vi mislite.
Zelim svaku drugu holivudsku glumicu o kojoj razmisljam kad je gledam na filmu,pola bi ih imao kad bi mi se ukazala prilika ali posto nece neosnovane su pridike

To ti je gledaj al ne pipaj, pipaj al..
Let me give you a little inside information about God. God likes to watch. He's a prankster. Think about it. He gives man instincts. He gives you this extraordinary gift, and then what does He do, I swear for His own amusement, his own private, cosmic gag reel, He sets the rules in opposition. It's the goof of all time. Look but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, don't swallow. Ahaha. And while you're jumpin' from one foot to the next, what is he doing? He's laughin' His sick, fuckin' ass off! He's a tight-ass! He's a SADIST!

Ja tu imam malo čudnu teoriju, a to je da kad je čovek stvarno zaljubljen, on je toliko opsednut drugom osobom da ga druge i ne zanimaju. Medjutim kako se prevazidje ta opsednutost i kako izmenjaš više partnera, oguglaš i onda misliš i na druge osobe jer prosto uvidjaš da nema stvarnog zanosa, nego su ti otvorene opcije (ako si normalan i sposoban).

To na stranu, mislim da ne postoji 'prevara u mislima', jer se računa samo delo, ne i šta si mislio i o kome. Ja npr. mogu da mislim o tome da ulećem u tržni centar kao bombaš samoubica, ili da trošim masne pare u kazinu, medjutim dok to ne uradim, to ne znači ništa, jer nema manifestacije u realnosti, nema posledica. Mašta je mašta. Ali to što misliš o nekome drugom intezivno može da bude signal opadanja kvaliteta veze... tako neke žene kad im dosadi dečko ili muž misle tokom seksa na neke nabildane macane kako ih vezuju za krevet i siluju. Da li neko misli da je to nešto bitno, da je to prevara? Ne, to je samo signal dosade...

Back