prevara u mislima

Ego je neizbezan, al' treba biti svestan njegovih mehanizama. Cesto obmanjuju.
Ljudi zele da budu sa nekim stalno (i sta to uopste znaci?) i iz straha i iz potrebe da se osecaju manje sami. To jos nije dovoljno da se definise ljubav.

Poslednja izmena:
Ljudi zele da budu sa nekim stalno (i sta to uopste znaci?) i iz straha i iz potrebe da se osecaju manje sami. To jos nije dovoljno da se definise ljubav.

a ne, ne samo iz te potrebe. da je tako mogli bi onda bilo sa kim, mada je i to donekle tačno ali potreban je i onaj jedan fini naročiti deo koji sam spomenuo a da su ga naučnici otkrili.

nema tu neke misterije koliko potrebe da se ljubav kao pojam mistifikuje mnogo.
u Japanu su nedavno počeli da umesto "I love you" koje im se izlizalo upotrebljavaju nešto kao "želim da budem do kraja života baš sa tobom i hvala ti što si izabrala baš mene", zar to nije mnogo lepše

Ako nekog iskreno voliš,onda nema potrebe da razmišljaš o prevari.Radije reci"Neću da budem sa tobom iz tih i tih razloga",a nemoj varati,jer prevara jako boli,a istina je ipak istina...

opet evo pričamo u zagonetkama
šta značu "voliš" šta znači "iskreno"? 6 milijardi ljudi ima svako svoju ideju šta je ljubav i svako svoju ideju zašto bi proveo vreme sa nekim.

ljudi budu zajedno iz mnogih razloga i iz mnogih razloga brinu jedni o drugima, pa opet imaju potrebu da promene partnera.

zašto ljubav mora da bude konstantno seksualno obožavanje nekoga?

Prevara ima raznih ovdje se misli na preljubu.A kad se desava preljuba u mozgu onda mozes da dozivis i orgazam .To znaci da si zavrsio posao.Ali smatram da to trba i da se realizuje i mnogo puta se te osobe i razocaraju jer ne bude ni priblizno slicno kao u mislima.

nije
ja se drzim krivicnog zakonika
samo zamisljeno delo nije kaznjivo kao takvo
dok se nekome ne saopsti :lol:

ajde ovako poslušaj me ljudski
pusti zakone
pomisli da ti devojka kaže kako misli na tog i tog već mesecima dok si ti u njoj i kako bi se osećao tada.
da li bi ti se stomak zgrčio malo ipak ili bi rekao ma ok samo neka je sve po zakonu?
a stomak rusi kažu - život. pa ti pomisli

covek ima tu srecu ili nesrecu da ima svest
ne znam sta je od to dvoje
ali, sama misao je neprekidiva i nedokuciva
kod prevare je bitan karakter i ono sto ocekujemo od partnera i sebe, nekad ne mozemo kontrolisati misli
same tako dodju, ono sto se razlikuje je, da li cemo to uraditi ili ne
druga strana medalje je pak ako nastavimo misliti o tome, tu vec ne znam sta reci
po meni ne valja i jako se priblizava osnovi prevare

Back