prevara u mislima

E...a sta ako mastam da vodim ljubav sa zenom? Je l' sam ja automatski lezbejka?

Divlja,samo da se nadovezem...

Ljudi ne razlikuju nacin zadovoljenja sexualnih potreba od izbora POLA osobe sa kojom zele da ostvare partnersku vezu.

Primer...Ako sam ja na planini i napaljen sam,a nemam zensko pored sebe pa zato odlucim da kresnem ovcu,to ne znaci da sam ja ovan,vec je to samo nacin koji sam u tom trenutku izabrao da zadovoljim sebe(isto tako sam mogao i da masturbiram,ali eto odlucio sam se za neko novo iskustvo).
Biti lezbejka ili homoseksualac to znaci da vam je POTREBAN isti pol da bi ostvarili vezu koja vas POTPUNO ISPUNJAVA - emotivnu ,mentalnu,intelektualnu i sexualnu.

E...
m0261.gif
,jesu li svi tvoji postovi,da budem potpuno precizan,tvojih 23.649 postova originalni?

Da li je prevara u mislima, zaista prevara, ili, ako je ne realizujemo, ipak nije?
Zavisi od osobe do osobe, ono sto je zanimljivo je sto vecina ljudi iz nekog razloga ne zeli da prizna istinu a to je da su bar jednom u zivotu ,,prevarili,, partnera bilo pogledom ili mislima, skoro sam pogledao jedan ,,socijalni eksperiment,, gde je lik stavio u gace neki krastavac i stavio kamericu i pratio reakcije drugih zena, maltene su sve bacile pogled (valjda instiktivno) cak je bilo i majki sa decom, cela radnja se odvijala u busu.

Po meni jeste,jer kada o nekome razmišljamo onda ga i želimo,a onda ćemo se i potruditi da to što želimo i dobijemo. Eto problema. Sve počinje iz glave. " Kakve su ti misli,takav ti je život!" Moja životna parola je:" Svako je kovač svoje sreće,a i nesreće!" Pa vi mislite.

Na kraju takva osoba tone u sebe i povlaci drugu stranu, koja je ne razume zbog osude. A ko zna sta se sve krije u glavici. Moze da bude sasvim nevino, moze da bude i noti noti, a moze i da pomisli da je djqvolja rabota, a u stvari je samo mehanizam uma da se oslobodi stresa i pritiska. U svakom slucaju, ako ne mozes s drugom stranom o tome, vec ti je zakljucan, gorcina u grudima i neka setq, tuguj tuguj nenpomisljaj, e onda.. Jeronimoouuu

Back