PRESTONIČANI, GREJE LI VAS DRUG ĐIDO?

i njoj je hladno...:neutral:

407613_378816558862617_1192712889_n.jpg

Čujem ovako, takorekuć iz prve ruke: duva kooošava a radjatori led.

Muerto.

Praznik je a Prestoničani sede u kaputićima za prazničnom trpezom.

Većina je doduše pobegla u zavičaje iako se preko nedelje kunu da su 27 generacija unazad stari Beogradžani ali ovi što su ostali, vele, hladno.

Pa šta velite Prestoničani, srpska elito, jel vas to s oproštenjem drug Đido ******* što ga smenjuju il je nešto drugo u pitanju?

Il je možda drug Đido ljutit na vas što niste zdušno glasali za crnogorski klan....?

jel stvarno nema grejanja u BG?

Наравно да нема грејања - али ја сам у своје радијаторе уградио електричне грејаче CINI, затворим довод воде и укључим грејаче на температуру на коју ја хоћу... једино ако нестане струје је проблем јер сам избацио пећ на дрва и поклонио је Циганима.......јбг...... ондаК смо најеб***

jeste al ti ispadas budala mito.

Jer ti djilas uzima 10.000 mesecno preko Infostana na grejanje, a ne greje te , nego moras da se dogrevas na struju tj placas grejanje duplo.

Neplaćuje se grejanje samo onima koji imaju centralno , a takvih je u centru Beograda jako malo .

pa eremita je na vracaru ne znam sta podrazumevas pod centrom . Da li samo krug dvojke i one stare zgrade ili i novi beograd vracar savski venac zvezdaru itd.

Eremita ima centralno i kaze da su mu radijatori ladni, tj da Djido ne greje danas.

A inace ne cudi me sto su radijatori ladni.

Beograd je letos bankrotirao. Tacnije nemaju para u budzetu za kredite i kamate. Tako sami DS-ovci kazu. A svi znamo kad nemas za ratu kredita, banka ti odradi administrativnu zabranu pa ti sama skine para sa racuna , i onda nema za druge stvari.

Kao sto je grejanje.

pa eremita je na vracaru ne znam sta podrazumevas pod centrom . Da li samo krug dvojke i one stare zgrade ili i novi beograd vracar savski venac zvezdaru itd.

Eremita ima centralno i kaze da su mu radijatori ladni, tj da Djido ne greje danas.

Beograd je letos bankrotirao. Tacnije nemaju para u budzetu za kredite i kamate. Tako sami DS-ovci kazu. A svi znamo kad nemas za ratu kredita, banka ti odradi administrativnu zabranu pa ti sama skine para sa racuna , i onda nema za druge stvari.

Kao sto je grejanje.

Citao sam da hoce da gradi metro. Mozda su mu potrebne pare, pa stedi na mazutu. Doduse za jednu liniju mu treba jos sto godina da bude gradonacelnik. Tako nesto.:think:

Kao sto je grejanje.

Ma zasto bi radijatori radili kada je napolju preko 20 stepeni?

Koliko ja razumem nema centralno već se greje na struju , a ranije je na drva , u suštini sve opštine sa one strane reke tzv. stari Beograd skoro da nemaju cetralno grejanje , osim onih najnovijih zgrada ,

ma ima centralno nego lose radi, zato je ukljucio dogrevanje na struju tj ubacio u postojece radijatore elektricne grejace koji dogrevaju vodu posle.

gde je napolju preko 20 stepeni ?

kod mene trenutno 10 stepeni.

U Beogradu je sigurno jos i manje je Registra kaze da duva kosava.

centralno grejanje treba da radi nonstop od 15 oktobra do 15 aprila to gradjani placaju. A ko sto vidimo - ne radi.

Pa mozda je sada 10 stepeni, preko dana je bilo 20.

Centralno ne radi non-stop, uvece se iskljucuje, osim ako nije bas neka super hladnoca od minus 15.

Back