Писали сте доста на интернету можда,можда коментарисали уживо а ето тек тако без објашњења сазнате да вам је забрањено.Како би реаговали да се то деси и да ли би вас изненадило или не?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To. Ceo Balkan preskočim. I svima lepo.Idem preko madjarske kolima ili avionom na druge destinacije.svejedno mi
Не треба ти Хрватска уопште. Можда Италија, нешто типа ИстраВише бих се радовао да ми забране улазак у Федерацију, односно Сарајево. Био сам само једном у Босни, али то је био овај РС део. Хоџе арлаучу по Бјељини на сваких сат времена као да си у Техерану. Имају додуше један омањи споменик посевећен Чичи, не смета ни Субнору, ни вехабијама ...нема везе и вехабије воле браду.
Зато у Херцеговини све мирно, а ако ти баш треба та Хрватска одеш до Мостара и не треба ти пасош.
Једино Дубровник, стари, СрпскиJa cu ipak u Sibenik i Zadar.
Јес отишао да посетиш преорана српска гробља тамо?Ti si neki putnik iz prošlosti? Jel znaš u kom si veku?![]()
Пропала нажалостO severini uvek pozitivno![]()
Neće. Ne bavim se Hrvatskom u svom delovanju na društvenim mrežama,ionako uglavnom samo prođem ka Sloveniji a i oni koliko znam još nemaju lice sa posebnim potrebama na vlasti koji čita tvitove nn privatnih lica i smatra za shodno da treba da trči na svoje trovačnice sa nacionalnom frekvencijom da im odgovara.Писали сте доста на интернету можда,можда коментарисали уживо а ето тек тако без објашњења сазнате да вам је забрањено.Како би реаговали да се то деси и да ли би вас изненадило или не?
Nažalost!Hrvatska je 3 puta slobodnija i normalnija drzava od Vuciceve Srbije.
Jest,al ne i za Srbe slobodna.Hrvatska je 3 puta slobodnija i normalnija drzava od Vuciceve Srbije.
Tebi treba zabranit ulazak u Srbiju.Meni su neki fini ljudi na forumu rekli da će da me prijave u cilju sprečavanja mog ulaska u Hrvatsku, zbog veličanja uzornog građanina SAD, Momčila Đujića i čoveka kojeg su SAD nagradile ordenom, đenerala Dragoljuba Mihailovića!
Je li to u radu ako u svojoj zemlji radiš nešto što je dozvoljeno, da ti u drugoj zbog toga zabrane ulazak?![]()
Za slobodne Srbe je Hrvatska itekako slobodna.Jest,al ne i za Srbe slobodna.
Ja ti rušim teoriju. Volim Dražu i četnike, pa bi neki rekli da sam zarobljen u 2.s.r. Međutim, uprkos tome, apsolutno se slažem da je Hrvatska uređenija zemlja od Vučićeve Srbije.Za slobodne Srbe je Hrvatska itekako slobodna.
Za Srbe zarobljene u 2. svetskom ratu Hrvatska ne valja. Po istom ključu verovatno im ne valjaju ni Japan, Nemačka i Italija.
Život im nije lak.
To nisu slobodni Srbi,nego Srbi autošovinisti poput tebe.Takvi su u hrvatskoj bili dobrodošli i 90-ih da pljuju po sopstvenom narodu.Za slobodne Srbe je Hrvatska itekako slobodna.
Za Srbe zarobljene u 2. svetskom ratu Hrvatska ne valja. Po istom ključu verovatno im ne valjaju ni Japan, Nemačka i Italija.
Život im nije lak.