Да ли би вас изненадила,колико забрана уласка у Хрватску?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Дакле?

• Не путујем на ту страну

glasova: 7 36,8%
  • Далеко било да идем тамо

glasova: 2 10,5%
  • Било би то очекивано

glasova: 0 0,0%
  • Што да ме изненади?

• Славим

glasova: 0 0,0%
  • Охохо неко ме чита

glasova: 1 5,3%
  • Шок позитивни

glasova: 1 5,3%
  • Шок негативни

• Изненађење

• Далеко било,тамо се не иде

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
45.249
Писали сте доста на интернету можда,можда коментарисали уживо а ето тек тако без објашњења сазнате да вам је забрањено.Како би реаговали да се то деси и да ли би вас изненадило или не?

Poslednja izmena:
Више бих се радовао да ми забране улазак у Федерацију, односно Сарајево. Био сам само једном у Босни, али то је био овај РС део. Хоџе арлаучу по Бјељини на сваких сат времена као да си у Техерану. Имају додуше један омањи споменик посевећен Чичи, не смета ни Субнору, ни вехабијама ...нема везе и вехабије воле браду.
Зато у Херцеговини све мирно, а ако ти баш треба та Хрватска одеш до Мостара и не треба ти пасош.

Више бих се радовао да ми забране улазак у Федерацију, односно Сарајево. Био сам само једном у Босни, али то је био овај РС део. Хоџе арлаучу по Бјељини на сваких сат времена као да си у Техерану. Имају додуше један омањи споменик посевећен Чичи, не смета ни Субнору, ни вехабијама ...нема везе и вехабије воле браду.
Зато у Херцеговини све мирно, а ако ти баш треба та Хрватска одеш до Мостара и не треба ти пасош.
Не треба ти Хрватска уопште. Можда Италија, нешто типа Истра ;)

Onda lille
1744650281015.png

Писали сте доста на интернету можда,можда коментарисали уживо а ето тек тако без објашњења сазнате да вам је забрањено.Како би реаговали да се то деси и да ли би вас изненадило или не?
Neće. Ne bavim se Hrvatskom u svom delovanju na društvenim mrežama,ionako uglavnom samo prođem ka Sloveniji a i oni koliko znam još nemaju lice sa posebnim potrebama na vlasti koji čita tvitove nn privatnih lica i smatra za shodno da treba da trči na svoje trovačnice sa nacionalnom frekvencijom da im odgovara.

A i da mu padne na pamet takva ludost, tu su ipak kako tako funkcionalne institucije,uključujući zdravstvene i politički koliko-toliko svesna javnost da ga vrate na mesto.
To je ta "tanana" razlika.

Meni su neki fini ljudi na forumu rekli da će da me prijave u cilju sprečavanja mog ulaska u Hrvatsku, zbog veličanja uzornog građanina SAD, Momčila Đujića i čoveka kojeg su SAD nagradile ordenom, đenerala Dragoljuba Mihailovića!

Je li to u radu ako u svojoj zemlji radiš nešto što je dozvoljeno, da ti u drugoj zbog toga zabrane ulazak? :confused:

Meni su neki fini ljudi na forumu rekli da će da me prijave u cilju sprečavanja mog ulaska u Hrvatsku, zbog veličanja uzornog građanina SAD, Momčila Đujića i čoveka kojeg su SAD nagradile ordenom, đenerala Dragoljuba Mihailovića!

Je li to u radu ako u svojoj zemlji radiš nešto što je dozvoljeno, da ti u drugoj zbog toga zabrane ulazak? :confused:
Tebi treba zabranit ulazak u Srbiju.

Za slobodne Srbe je Hrvatska itekako slobodna.

Za Srbe zarobljene u 2. svetskom ratu Hrvatska ne valja. Po istom ključu verovatno im ne valjaju ni Japan, Nemačka i Italija.

Život im nije lak.
Ja ti rušim teoriju. Volim Dražu i četnike, pa bi neki rekli da sam zarobljen u 2.s.r. Međutim, uprkos tome, apsolutno se slažem da je Hrvatska uređenija zemlja od Vučićeve Srbije.

Za slobodne Srbe je Hrvatska itekako slobodna.

Za Srbe zarobljene u 2. svetskom ratu Hrvatska ne valja. Po istom ključu verovatno im ne valjaju ni Japan, Nemačka i Italija.

Život im nije lak.
To nisu slobodni Srbi,nego Srbi autošovinisti poput tebe.Takvi su u hrvatskoj bili dobrodošli i 90-ih da pljuju po sopstvenom narodu.

Back