bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 30.646
A sta je onda gradjanska neposlusnosT?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta je onda gradjanska neposlusnosT?
Nije.Gradjanska neposlusnost se to zove.
I to je regularno po Ustavu.
Nedostaje nesto?E, jesi našo...
Nepomenik bi se bolje izrazio, zato moras zaraditi za zivot botovanjemNe možeš kršenjem zakona da se pozivaš i tražiš poštovanje istog.
Odbijanje naroda da se povinuje propisima.U osnovi je to kršenje zakona.A sta je onda gradjanska neposlusnosT?
Obnovi to malo.Odbijanje naroda da se povinuje propisima.U osnovi je to kršenje zakona.
Pronađi sam na internetu,da ne navodim izvore i da ne širimo priču,jer rizikujem da mi za wiku kažeš da je svako uređuje,a za neki drugi izvor da je državni,botovski,sendvičarski...Toliko.Obnovi to malo.
Ako me ne mrzi mnogo.Pronađi sam na internetu,da ne navodim izvore i da ne širimo priču,jer rizikujem da mi za wiku kažeš da je svako uređuje,a za neki drugi izvor da je državni,botovski,sendvičarski...Toliko.
Bajo moj, Viki nije Ustav, zakon. Tamo ti piše šza smeš, a šta ne smeš. Viki je sprdnja.Nedostaje nesto?
Vidi,neko je davno rekao: Što je dozvoljeno Jupiteru nije volu.Upravo to ti govorim. Ne možeš nakon zloupotrebe funkcije predsednika republike da zakeraš drugima jer se nisu držali propisa kao pijan plota.
Jer ti (Neandrej) si izvorište pomenutog kriminala
читаш ли шта веле Срби а не странци?Čitam po internetu da su stranci oduševljeni i sa ljudima i sa klopom, kažu super internet, jeftino...
nije se desilo kako je av najavio upad u skupstinu, ali je opet opalio zvucni topOni su instrument za promenu vlasti nasilnim putem.
a propisi glase da se vozilima gaze ljudi koji nezakonito protestuju?Odbijanje naroda da se povinuje propisima.U osnovi je to kršenje zakona.
https://www.paragraf.rs/propisi/ustav_republike_srbije.htmlPronađi sam na internetu,da ne navodim izvore i da ne širimo priču,jer rizikujem da mi za wiku kažeš da je svako uređuje,a za neki drugi izvor da je državni,botovski,sendvičarski...Toliko.
Nije se desilo jer službe rade svoj posao.nije se desilo kako je av najavio upad u skupstinu, ali je opet opalio zvucni top
na drugoj strani rezimu se drma kavez i sve vise zagovara i pribegava nasilju
Navedi u kom članu je to,ne mogu čitati sve.https://www.paragraf.rs/propisi/ustav_republike_srbije.html
Po vise clanova je Ustav prekrsen od strane vlasti.
Samo slep ne vidi i ko ne razume napisano.
Ustav iznad.
Ne znam za takav propis.a propisi glase da se vozilima gaze ljudi koji nezakonito protestuju?
zna vucic, po njemu je gazenje pesaka po propisu ukoliko protestuju, a ako naskoce na haubu, samo dodati gas da se otkotrljaju na krov i posle spadnuvsi se polomeNe znam za takav propis.
Da, ali ti Srbi su zaslepljeni mržnjom.читаш ли шта веле Срби а не странци?![]()
Znam za tu izjavu,ali mi se čini da nije tako rekao.zna vucic, po njemu je gazenje pesaka po propisu ukoliko protestuju, a ako naskoce na haubu, samo dodati gas da se otkotrljaju na krov i posle spadnuvsi se polome
Vožnja čoveka na haubi za Vučića nije prekršaj: "Jeste li ...