Да ли би вас изненадила,колико забрана уласка у Хрватску?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Дакле?

• Не путујем на ту страну

glasova: 7 36,8%
  • Далеко било да идем тамо

glasova: 2 10,5%
  • Било би то очекивано

glasova: 0 0,0%
  • Што да ме изненади?

• Славим

glasova: 0 0,0%
  • Охохо неко ме чита

glasova: 1 5,3%
  • Шок позитивни

glasova: 1 5,3%
  • Шок негативни

• Изненађење

• Далеко било,тамо се не иде

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19
Ja ti rušim teoriju. Volim Dražu i četnike, pa bi neki rekli da sam zarobljen u 2.s.r. Međutim, uprkos tome, apsolutno se slažem da je Hrvatska uređenija zemlja od Vučićeve Srbije.
S četničkim stavovima možeš u hrvatskoj bit uhapšen i odveden na sud.Naplate ti kaznu, protjeraju iz Hrvatske,i lupe zabranu ulaska od godinu dana.Vidiš da Hrvatska nije slobodna za svakog kako ti misliš.

To nisu slobodni Srbi,nego Srbi autošovinisti poput tebe.Takvi su u hrvatskoj bili dobrodošli i 90-ih da pljuju po sopstvenom narodu.
:lol: Simke, pa tebe na hercegbosanskom forumu Hrvati vole. Zovu te da se vrneš na Baniju, a kobajagi nisi autošivinista. Ili tamo ne smeš, a ovde si se okuražio da pišeš protiv Hrvatske.

To nisu slobodni Srbi,nego Srbi autošovinisti poput tebe.Takvi su u hrvatskoj bili dobrodošli i 90-ih da pljuju po sopstvenom narodu.
Pa malo si se zbunio. Naime, autošovinist je Srbin koji mrzi Srbiju. Po definiciji.

A ja mnogo volim Srbiju. Volim Srbiju najviše na svetu.

Odmah nakon Srbije volim Hrvatsku.

Trećesrbijancima oće glava da eksplodira od toga, to sam primetio. Jesi li i ti primetio

S četničkim stavovima možeš u hrvatskoj bit uhapšen i odveden na sud.Naplate ti kaznu, protjeraju iz Hrvatske,i lupe zabranu ulaska od godinu dana.Vidiš da Hrvatska na je slobodna za svakog kako ti misliš.
Pa dobro, u toj pojedinosti imaju deficit demokratije. Ali generalno gledajući, imaju npr. demokratske izbore, mi nemamo. Nema medijske hajke i satanizacije politikih neistomišljenika, kod nas ima.

Pa malo si se zbunio. Naime, autošovinist je Srbin koji mrzi Srbiju. Po definiciji.

Trećesrbijancima oće glava da eksplodira od toga, to sam primetio. Jesi li i ti primetio
Simke Dubioza nije baš neki ljubitelj Srbije zbog toga što je četnička, a on je skojevac, nosilac partizanske spomenice i narodni heroj. :D

Pa dobro, u toj pojedinosti imaju deficit demokratije. Ali generalno gledajući, imaju npr. demokratske izbore, mi nemamo. Nema medijske hajke i satanizacije politikih neistomišljenika, kod nas ima.
Jest,imaju demokratske izbore na kojim uvijek pobjedi HDZ,a Plenkoviću su Hrvati dali nadimak Plen Ki Mun.Valjda zbog prevelike demokratije.

Jest,imaju demokratske izbore na kojim uvijek pobjedi HDZ,a Plenkoviću su Hrvati dali nadimak Plen Ki Mun.Valjda zbog prevelike demokratije.
Plenki je pobedio zato što je popularan, ali kandidat HDZ-a nije pobedio na predsedničkim izborima.
Kod nas da av dopustu pobedu nekog drugog osim sebe nije moguće ni u Maloj Moštanici.

Ti si drugosrbijanac.Vidljivo iz aviona

Kakve veze ima turisticka posjeta ili biti u prolazu i privremeno u nekoj drzavi,sa zivotom u toj drzavi?
Hrvati su dokazali i pokazali da bas i ne vole da su im Srbi tamo nastanjeni.A turiste i sezonske radnike voli svaka drzava.
A na pitanje u temi...pa ne bih se nesto nasekirala,ionako ne idem tamo cesto.
Pa po pisanju nekih forumaša, Hrvatska je toliko primitovno antisrpsko društvo, da iza graničnih prelaza vrebaju sa zoljama kada će neki autobus da uđe iz Srbije...

По свему што овде пише- он је грађанин, а они од 2000-те више нису Срби.
Забранила Еуропа.
Od svega što je napisao, ti nisi izdvojio ništa da argumentovano opovrgneš, ali si prvi da nalepiš etiketu građanin, drugosrbijanac i sl.
To je šešeljizam, pusilipsizam...
Na stranu što o činjenici da je nek građanin pišeš sa nipodaštavanjem, kao da i sam nisi građanin Srbije, Ćacilenda ili neke treće zemlje...

Back