Да ли би вас изненадила,колико забрана уласка у Хрватску?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Дакле?

• Не путујем на ту страну

glasova: 7 36,8%
  • Далеко било да идем тамо

glasova: 2 10,5%
  • Било би то очекивано

glasova: 0 0,0%
  • Што да ме изненади?

• Славим

glasova: 0 0,0%
  • Охохо неко ме чита

glasova: 1 5,3%
  • Шок позитивни

glasova: 1 5,3%
  • Шок негативни

• Изненађење

• Далеко било,тамо се не иде

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19
Kakve veze ima turisticka posjeta ili biti u prolazu i privremeno u nekoj drzavi,sa zivotom u toj drzavi?
Hrvati su dokazali i pokazali da bas i ne vole da su im Srbi tamo nastanjeni.A turiste i sezonske radnike voli svaka drzava.
A na pitanje u temi...pa ne bih se nesto nasekirala,ionako ne idem tamo cesto.
Ma,pa žele dokazat da su svi demokratičniji od Srbije samo zato što je Vučić na vlasti.
A da je njihova politička opcija na vlasti,onda bi Srbija bila demokratičnija od Švicarske.Moš mislit.

Pa po pisanju nekih forumaša, Hrvatska je toliko primitovno antisrpsko društvo, da iza graničnih prelaza vrebaju sa zoljama kada će neki autobus da uđe iz Srbije...
Posjeti Imotski,Sinj,Zadar i sl.mjesta.
Obavezno im reci da voliš Đujića.
Nije da bi ja nešto zamjerio Hrvatima zbog tebe. :D

Писали сте доста на интернету можда,можда коментарисали уживо а ето тек тако без објашњења сазнате да вам је забрањено.Како би реаговали да се то деси и да ли би вас изненадило или не?
Jel' može prevod naslova na srpski za mene? 😁

Pa po pisanju nekih forumaša, Hrvatska je toliko primitovno antisrpsko društvo, da iza graničnih prelaza vrebaju sa zoljama kada će neki autobus da uđe iz Srbije...
There be dragons.

Naravno, vlast u Srbiji gradi svoj autoritet na narativu da su svi okolo neprijatelji Srbije. Prost narod se lako naloži.

A vlast nas sve vazda čuva od zlih komšija.

U Hrvatskoj sam bio samo par puta. Poslovno. Nisam napravio nikakav prekršaj. Tako da bi me verovatno iznenadila zabrana ulaska u HR. No, ako bi se desilo, javio bih svojim nadređenima da me skinu sa zadatka, jer mi je zabranjen ulaz i boleo bi me k. Provozao se do granice. Potrošio radni dan i iskulirao ostatak dana. Kao što rekoh, tamo idem samo poslom

Ima i među Hrvatima onih manje bistrih, isto kao kod nas.

Takve je lako naložiti da su im Srbi neprijatelji.

Na svu sreću nema ih mnogo.
Ma jok,nema ih puno.Thompson rasprodo pola miliona karata za koncert na zagrebačkom hipodromu,na kojem će se pjevat pjesme prepune ljubavi o Srbima,mahat crnim HOS zastavama,i urlat za dom spremni.
Prodo bi i daleko više karata,da na hipodrom stane više ljudi.

Ma jok,nema ih puno.Thompson rasprodo pola miliona karata za koncert na zagrebačkom hipodromu,na kojem će se pjevat pjesme prepune ljubavi o Srbima,mahat crnim HOS zastavama,i urlat za dom spremni.
Prodo bi i daleko više karata,da na hipodrom stane više ljudi.
Pa to je kao kad bi kritikovao Srbe što slušaju Baju malog knindžu.

A Baja mali Knindža ima pola miliona slušatelja u Srbiji,i može održat koncert u sred Beograda ?
Pa sigurno ima i više slušalaca koji ga vole u Srbiji nego Thompson što ima u Hrvatskoj.

A sad, koji je bolji u strogo muzičkom smislu, to je otvoreno pitanje.

Pa sigurno ima i više slušalaca koji ga vole u Srbiji nego Thompson što ima u Hrvatskoj.

O ukusima se ne raspravlja,neko voli Baju,neko Thompsona,a neko i Josipu Lisac. :D
Nemam ja nikakav problem što Hrvati u svojoj državi slušaju Thompsona,samo ne trebaju glumit nikakvu tisućljetnu kulturu i demokratiju uz pozdrav za dom spremni.Znamo se.

Писали сте доста на интернету можда,можда коментарисали уживо а ето тек тако без објашњења сазнате да вам је забрањено.Како би реаговали да се то деси и да ли би вас изненадило или не?

A ko bi zabranio, Vucic ili Hrvati?
:D

On da ima vise slusalaca ili da proda ovoliko karata ko Tompson,Srbija bi bila tuzena sudu za ljudska prava...a mozda bi joj se i u Hagu sudilo.😂
Bila bi proglasena za velikocetnickog agresora,u najmanju ruku.
Ovako,kad to rade Hrvati...to je samo jedan glazbeni koncert,manje,vise.:roll:

Back