Да ли би вас изненадила,колико забрана уласка у Хрватску?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Дакле?

• Не путујем на ту страну

glasova: 7 36,8%
  • Далеко било да идем тамо

glasova: 2 10,5%
  • Било би то очекивано

glasova: 0 0,0%
  • Што да ме изненади?

• Славим

glasova: 0 0,0%
  • Охохо неко ме чита

glasova: 1 5,3%
  • Шок позитивни

glasova: 1 5,3%
  • Шок негативни

• Изненађење

• Далеко било,тамо се не иде

glasova: 3 15,8%

• Ukupno glasova
    19
u sesvetama sam uvek kad sam isao u zg svracao u kafic koji je jos pre ratova i ovih dileja iz hdz imao sahovicu iskicenu na jarbolu...i uvek me gazda docekivao sa uvazavanjem gde si cetnik znajuci mi podrijetlo :lol: a ja mu uzvracao gdes ti ustaso.
Ma ok Zagreb je nešto drugo u odnosu na neke druge krajeve poput Vukovara,Zadra, Imotskog,Sinja itd.Tamo takvih zajebancija ne bi bilo.

u sesvetama sam uvek kad sam isao u zg svracao u kafic koji je jos pre ratova i ovih dileja iz hdz imao sahovicu iskicenu na jarbolu...i uvek me gazda docekivao sa uvazavanjem gde si cetnik znajuci mi podrijetlo :lol: a ja mu uzvracao gdes ti ustaso.
Pa ne stanuju li tamo mafijaši doseljeni iz Bosanske posavine?

Hrvatski mafijasi su bolji od srpskih mafijasa. :mrgreen:
Pa istini za volju, bili su umjereniji i mudriji.
Postojala su dva klana - zagrebačka zlatna mladež osamdesetih i zagrebački Srbi s jedne strane i bosansko posavski Hrvati s druge.
Pobijedila je ZG ekipa, koja je usput rečeno bila normalnija, ali nisu nastavili kao u Srbiji voditi rat do istrebljenja, već su početkom 2000-ih počeli ulagati u legalne poslove.
Dosta ih je ostalo živo.

Posjeti Imotski,Sinj,Zadar i sl.mjesta.
Obavezno im reci da voliš Đujića.
Nije da bi ja nešto zamjerio Hrvatima zbog tebe. :D
Све мање Хрвата зна ко је Ђујић, као што све мање Срба зна ко је Будак.
Све мање знају и за ове главне, а да би се одржавала та мржња потребни су неки свежији лешеви и живи политичари, типа Туђман, Милошевић или Вучић, Пленковић... али они мање пале масе.

Back