mišomor1
Aktivan član
- Poruka
- 1.896
Moglo bi se reći za njega: pošteni ČetnikZato što je previše volio Hrvate i Hrvatsku.
A sad tu piše da je Hrvatska demokratičnija od Srbije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moglo bi se reći za njega: pošteni ČetnikZato što je previše volio Hrvate i Hrvatsku.
A sad tu piše da je Hrvatska demokratičnija od Srbije.
Ne..Stefan Nemanja moze biti samo prvi.Dobro, sad mi je bar malo lakše.
Znači i ti si naš drugosrbijanac
Milanović dobio HDZ kandidata Primorca 73%--27%Plenki je pobedio zato što je popularan, ali kandidat HDZ-a nije pobedio na predsedničkim izborima.
Kod nas da av dopustu pobedu nekog drugog osim sebe nije moguće ni u Maloj Moštanici.
Moglo bi se reći za njega: pošteni Četnik![]()
u sesvetama sam uvek kad sam isao u zg svracao u kafic koji je jos pre ratova i ovih dileja iz hdz imao sahovicu iskicenu na jarbolu...i uvek me gazda docekivao sa uvazavanjem gde si cetnik znajuci mi podrijetlo
Ma ok Zagreb je nešto drugo u odnosu na neke druge krajeve poput Vukovara,Zadra, Imotskog,Sinja itd.Tamo takvih zajebancija ne bi bilo.u sesvetama sam uvek kad sam isao u zg svracao u kafic koji je jos pre ratova i ovih dileja iz hdz imao sahovicu iskicenu na jarbolu...i uvek me gazda docekivao sa uvazavanjem gde si cetnik znajuci mi podrijetloa ja mu uzvracao gdes ti ustaso.
zaboravio si podravsku magistralu i mesta kao sto su nasice i slicna....Ma ok Zagreb je nešto drugo u odnosu na neke druge krajeve poput Vukovara,Zadra, Imotskog,Sinja itd.Tamo takvih zajebancija ne bi bilo.
Sad ne znam za Našice i podravsku magistralu,al ne vjerujem da su bili gori od onih navedenih.zaboravio si podravsku magistralu i mesta kao sto su nasice i slicna....
U Sesvetama? Ajd ne zezaj.u sesvetama sam uvek kad sam isao u zg svracao u kafic koji je jos pre ratova i ovih dileja iz hdz imao sahovicu iskicenu na jarbolu...i uvek me gazda docekivao sa uvazavanjem gde si cetnik znajuci mi podrijetloa ja mu uzvracao gdes ti ustaso.
Pa ne stanuju li tamo mafijaši doseljeni iz Bosanske posavine?u sesvetama sam uvek kad sam isao u zg svracao u kafic koji je jos pre ratova i ovih dileja iz hdz imao sahovicu iskicenu na jarbolu...i uvek me gazda docekivao sa uvazavanjem gde si cetnik znajuci mi podrijetloa ja mu uzvracao gdes ti ustaso.
Hrvatski mafijasi su bolji od srpskih mafijasa.Pa ne stanuju li tamo mafijaši doseljeni iz Bosanske posavine?
Pa istini za volju, bili su umjereniji i mudriji.Hrvatski mafijasi su bolji od srpskih mafijasa.![]()
Све мање Хрвата зна ко је Ђујић, као што све мање Срба зна ко је Будак.Posjeti Imotski,Sinj,Zadar i sl.mjesta.
Obavezno im reci da voliš Đujića.
Nije da bi ja nešto zamjerio Hrvatima zbog tebe.![]()
@tab503 ево теме коју си инспирисао питањем,нема те да се изјасниш.
Сад сам погледала не,ниси ти.a kako sam je inspirisao
Онда ја нешто напишем ти нешто напишеш ја опет нешто напишем ти опет нешто напишеш,имамо бан обоје те шта је сврха овакве поруке?tema je prilicno glupa