Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
da secam se cuvene alfe koju sam cekao da okacis(jesu je prodali? )
ne znam kako ide jak dizelas, ja sam dosad jedino provozao skodu superb koja ima 140ks pa ide ko ukradena, megan ima 80ks pa ne znam kako izgleda dizel sa 110 ili 100 kolko bravo ima. kontam da nije nesto mnogo specijalnije od ovoga.
za benzinca bi trebalo da je jeftinije odrzavanje, a jos kada ga ozezis po gasua mislim da na gasu on nece izgubiti ako se ugradi pristojan sistem.
meni nije greota gepeka, stavljao bih toroidnu bocu, ako mi gepek bude trebao za nesto, imam megane. ovo je kao drugi auto u kuci, prvenstveno za vozikanje a ne putovanja i terete
Ја не знам зашто, али ја нисам возио тромијег дизела од Мегана... конкретно возио сам Корсу 1,7д са 60КС до Старе Пазове, где ми је ујак дао свог Мегана, неки дти са наводно 100КС (нисам проверавао податке) да одем до Сремских Карловаца... веруј ми, после Корсе као да сам се у Југа... кренем у претицање и уплашим се јер не може да повуче... не знам зашто али ето тако је... гарантујем да је моја Брава са 75КС јача од тог дти-ја, а о јтд-у нећу ни да причам.
Али, прочитај оне савете које је Неша написао оном лику што хоће да купи Дачију. То је врло корисно знати и што он каже провозај га у свим условима пре него што га купиш па ћеш и сам видети стварно стање ствари