Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala vam svima,ja sam posle prenosenja cele ove price mom dragom predlozila da iznajmimo na jedan dan astru i onda ce zaista moci da uporedi.jer su se sad javili "problemi" poput "trese mi se auto" "ima 100 konja a nece da povuce" to mi sve lici na ono moje "nemam sta da obucem" :mrgreen:
kad budemo isprobali bas cu da vam javim impresije(ako vas zanima)

heheh interesantna pricica.
ja sam imao korolu 1,6 2004, isla je odlicno, necu reci ko nevreme jer ipak sa tih 110ks i puno kila nije bas Tako mogla da ide, moj cale koji je glavni zagovarac niske potrosnje se nije bunio... tvoja korola bi trebala u uslovima normalne gradske voznje da trosi oko 9 litara.

a ja korolu za astru ne bi menjao ni u ludilu:wink:
korola je perfektna, savrsenstvo. tojota uopste.
jedino u cemu je moj megane sada sije, je sto je udobniji mnogo, posto je korola tvrdji auto pa ja nisam naviko na takve.

Snajka, kupi mužu Subaru. Legacy, dizel.
I obavezno će da te ostavi.
Zašto?
Pa ili će da poludi što si kupila tamo nekog Korejanca za koga niko ne zna ni šta je ni odakle je... Ili će toliko da mu se svidi da neće da dolazi kući više. :lol:

A može novi Mitsubishi Lancer, Honda Accord... Toyota je otišla u baš velike serije u proizvodnji i za očekivati je manji pad u kontroli/kvalitetu. Možda.

pa zar i ti sine brute :(

kakvi ste vi sexisti,a da sam ja zapela da kupim bmw i da vam se mm pozalio ne smem ni da zamislim sta biste rekli:mad:
al da se vratimo na temu
sad smo gledali neke avensise,i to mi se svidja :)

imao sam avensis 2004 2.0d4d,
auto je moja Debela preporuka ;), znaci nemogu da opisem koliko.
a pogotovu ovaj novi je bas smekerski

Kako koji i koje. Jednu stvar ne razumem: živimo u ovoj ubogoj zemlji Srbiji, većina vas vozi rasklimatane aute koji su stariji od nekih forumaša ( i ja isto, da ne bude zabune ) i onda neko zamisli kako treba da dobar japanski auto star 4 godine koji je prešao oko 60 000 km zameni zato što ne radi neka sijalica ili je raštelovan ler-gas?! Ne znam kako vama, ali meni se čini da je to teško pres... ovaj, preterivanje. Nije tu bitno ko je prvi skrenuo pažnju na to, nego je to jednostavno tako, a vi ste skoro svi skočili da kažete kako eto baš tako treba, čisto da bi podržali ''mušku'' stranu. Pa pogledajte malo, jedan ovde forumaš se premišlja da li da kupi 17 godina star ''Klio'', drugi vozi GS koji je prestao da se pravi davno pre pada Berlinskog zida, o onoj ''Bubi'' da i ne pričam, kao ni o mom 17 godina starom ''Opelu''. Pa da mi neko sad da tu Tojotu skakao bih od sreće, a ne zakerao zbog gluposti. Da živimo u Kuvajtu ili Americi pa da vas razumem, ali ovako...

No dobro, hajde da se vratimo na poređenja. Ovde je pomenut Avensis, ali on nije pandan Astri nego Vectri. Šta biste vi pre kupili, da kojim slučajem možete ( što vam inače svima želim) ?

ja bez obzira sto sam dzentlmen i slicno,
sam podrzao korolu da se Ne menja, upravo iz razloga sto sam jedno vreme imao priliku da vidim kakvi su to automobili, prvo korola a posle i avensis. pa donekle znam o cemu sam pricao.
druga stvar je sto ne volim opel :D
inace o kvalitetu korole i tojote uopste govori i sledece:
davne 2004 sam se par puta vozio u koroli 2001 koja je tada vec imala okruglo 100.000km bila je sluzbeni auto. 1,4 benzinac 90ak konja ili kolko vec. taj auto je bio toliko utegnut, toliko savrsen toliko sav nastelovan ne znam kako da objasnim. a 3 godine nisu ljudi izlazili iz njega. a i dalje je bio kao nov i izgledom i ponasanjem. i nikakav strani zvuk u njemu da se cuje. ni ni. kakvo crno skripanje i gluposti.

a da mogu da biram, naravno da bih kupio avensis.

Kako koji i koje. Jednu stvar ne razumem: živimo u ovoj ubogoj zemlji Srbiji, većina vas vozi rasklimatane aute koji su stariji od nekih forumaša ( i ja isto, da ne bude zabune ) i onda neko zamisli kako treba da dobar japanski auto star 4 godine koji je prešao oko 60 000 km zameni zato što ne radi neka sijalica ili je raštelovan ler-gas?! Ne znam kako vama, ali meni se čini da je to teško pres... ovaj, preterivanje. Nije tu bitno ko je prvi skrenuo pažnju na to, nego je to jednostavno tako, a vi ste skoro svi skočili da kažete kako eto baš tako treba, čisto da bi podržali ''mušku'' stranu. Pa pogledajte malo, jedan ovde forumaš se premišlja da li da kupi 17 godina star ''Klio'', drugi vozi GS koji je prestao da se pravi davno pre pada Berlinskog zida, o onoj ''Bubi'' da i ne pričam, kao ni o mom 17 godina starom ''Opelu''. Pa da mi neko sad da tu Tojotu skakao bih od sreće, a ne zakerao zbog gluposti. Da živimo u Kuvajtu ili Americi pa da vas razumem, ali ovako...

No dobro, hajde da se vratimo na poređenja. Ovde je pomenut Avensis, ali on nije pandan Astri nego Vectri. Šta biste vi pre kupili, da kojim slučajem možete ( što vam inače svima želim) ?

avensis d4d.

off - inace, vozim opela starog 22 godine (: nisi ti tako los (:

Uvek za Toyotu, normalno...
Što se tiče Tojotinog kvaliteta, dovoljno je pogledati one Corrole iz 90, 91 (1.3 XL ili tako neka oznaka) - i dan danas se kreću i veliki broj njih je u odličnom stanju, s obzirom na godine i broj promenjenih vlasnika...o putevima, gorivu i servisu i da ne pričam... Jedno vreme sam ozbiljno razmišljao da kupim jednu takvu...
Uz napomenu da bih skakao od sreće da mi daju čak i Vektru i prvi model Avensisa... koji su prešli i po 150.000km...može i udarana, al da nije "pomerena" :lol:

Kada bih samo mogao...
800px-Lexus-IS-300.jpg

Lexus IS 200/300

Po nekoj američkoj top listi (koju me naravno, mrzi da tražim), prvi među najkvalitetnijim automobilima na američkom tržištu je bio Lexus ... Za one koji ne znaju, Lexus je ogranak Tojote, koji je osnovan za američko tržište, te su prvih godina samo tamo bili dostupni za kupovinu...
Ovo je bio prvi model sa providnim staklom na zadnjim farovima, čiji su dizajn kasnije mnogi kopirali (pogotovo tuning firme), pa će mislim po tome ostati upamćen...
Lexus_IS200_rear_skirt.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back