Kako koji i koje. Jednu stvar ne razumem: živimo u ovoj ubogoj zemlji Srbiji, većina vas vozi rasklimatane aute koji su stariji od nekih forumaša ( i ja isto, da ne bude zabune ) i onda neko zamisli kako treba da dobar japanski auto star 4 godine koji je prešao oko 60 000 km zameni zato što ne radi neka sijalica ili je raštelovan ler-gas?! Ne znam kako vama, ali meni se čini da je to teško pres... ovaj, preterivanje. Nije tu bitno ko je prvi skrenuo pažnju na to, nego je to jednostavno tako, a vi ste skoro svi skočili da kažete kako eto baš tako treba, čisto da bi podržali ''mušku'' stranu. Pa pogledajte malo, jedan ovde forumaš se premišlja da li da kupi 17 godina star ''Klio'', drugi vozi GS koji je prestao da se pravi davno pre pada Berlinskog zida, o onoj ''Bubi'' da i ne pričam, kao ni o mom 17 godina starom ''Opelu''. Pa da mi neko sad da tu Tojotu skakao bih od sreće, a ne zakerao zbog gluposti. Da živimo u Kuvajtu ili Americi pa da vas razumem, ali ovako...
No dobro, hajde da se vratimo na poređenja. Ovde je pomenut Avensis, ali on nije pandan Astri nego Vectri. Šta biste vi pre kupili, da kojim slučajem možete ( što vam inače svima želim) ?