Prika, nema razloga da odeš. Uvek će biti prepucavanja na forumima. Uključi se ponekad, zabavno je

)
Miloš je očigledno tata za Volvo ovde. Slabo ko ima kontakt sa Volvom. Plaše ga se ljudi zbog toga što je redak. A šta je retko obično je skupo ili se misli da je skupo.
Mala pomoć od tebe. Dizel ili benzinac? Do koliko para si spreman da ideš? Koja kubikaža? Oš Golf 1.4 ili Audi 3.2?
Šta da ti kažemo na osnovu G5 ili A3?
Lepše izgleda A3, modernijeg dizajna, ali i unutrašnjosti. G5 obično vozi nečiji stric, a omladini više priliči A3. Je l si ti stric ili bratanac?
2.0 TDI super nosi tu karoseriju, ali ne znam da li bih se opredelio za taj motor, jer sam čitao o probleme sa njima, što ne znači da će tebe strefiti to. Taj motor je prava mera. Uglavnom su oba na meti za krađu, pa bi ti zaštita dobro došla.
Moj stric ima 1.9TDI 105 ks i mogu ti reći da fino ide. Nije trkač, ali fino ide. Tast ima G6 sa 1.6 TDI 105ks i fino ide. Al to je to. Tast, stric - Golf. Razbireš?
Potrošnja je vrlo niska, ima 5 brzina, a kod 2.0 TDI šest brzina. Taj 1.9 TDI je stara proverena mašina. Ako ti je do snage, možeš da ga čipuješ i dobićeš malo jači. Tako je uradio moj rodjak. Kupio je 105ks A3 i čipovao ga i sad je zadovoljan: ima proverenu, ali i malo jaču mašinu.
Recimo da si spreman da daš 5500 eura, što je neka prosečna cifra za solidan primerak. Za taj novac možeš uzeti atraktivniji auto. Na primer Opel Astra H GTC:
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5547893/opel-astra-h-19cdti-gtc-cosmo
Ima proveren Fiatov motor, lepše izgleda od Golfa, osveženijeg izgleda. Ne pada joj tako brzo cena. Mislim da je jedna Astra bila kod Duleta, on će ti reći o njoj više. Moj brat je ima, 2006. godište, 1.7 dizel, 5600 eura je platio. Neki bi rekli mnogo, ali auto zaista nema jednu jedinu manu, odlično stanje.