Dobra je korsa ima malu potrosnju 5l dizela na 100km i ide do 130kmh bez problema....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mozda sto u igri samo dizel dolazi u obzir plus nemac , ova corsa po gradu trosi oko 6-7 l , a meriva pretpostavljam tuje negde , benzin neverujem da moze
ispod 10 l , po BG
Eto ja cekam naseg sveznalicu Tihi-ja da pomogne i kaze poneku rec za tu Merivu.
Zato se i ne javljam cekajuci da covek pomogne ali ocigledno zna samo da hvali japance,pljuje po nemcima i nista drugo.![]()
Kad smo kod Merive, ova Meriva B koja se proizvodi od 2010- , totalno mi je zanimljiva sa ovim zadnjim vratima koja se otvaraju suprutno od standardnihI deluje mi da se pod vecim uglom otvaraju nego standardna, ili mi se to mozda samo tako cini
Ali definitivno jedan od automobila koje bih uzeo u razmatranje kada bih kupovao neki za manju porodicu. Koliko se secam, osvajala je i brojne nagrade u Evropi.
Tebi fiesta troši kao mazda 6 benzinac od 150 ks, a mazda je teža od fieste 2 puta. Samo lud bih je vozio, bacio bih je u smeće da mi troši to malo smeće toliko. U neki kamenjar, litru benzinac i kresivo.neko rece gore da mu korsa benzinac trosi 5.5 litara u gradu, dakle buahahahahahahaahahaha
meni ova jedna fiesta 1.25 uzima oko 10-11, kataloski trosi 9.
evo kazu ovde 8.2, znaci ispod 9 ne uzima
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=2100
Tebi fiesta troši kao mazda 6 benzinac od 150 ks, a mazda je teža od fieste 2 puta. Samo lud bih je vozio, bacio bih je u smeće da mi troši to malo smeće toliko. U neki kamenjar, litru benzinac i kresivo.
što se tiče potrošnje corse kod mog oca, ne zanima me oš verovat ili ne. Ne vidim jedan jedini razlog da bih lagao. Provereno je bilo od čepa do čepa.
Isto tako na relaciji od 1400 km prepun stvar, baš prepun, dve osobe u kolima, klima non stop radila, sa prljavim filterima i 35-40 000 km starim uljem trošio je 6.5 litara, brzina je bila 140-150 km/h, nekad i više, al ne ispod toga.

Tebi fiesta troši kao mazda 6 benzinac od 150 ks, a mazda je teža od fieste 2 puta. Samo lud bih je vozio, bacio bih je u smeće da mi troši to malo smeće toliko. U neki kamenjar, litru benzinac i kresivo.
što se tiče potrošnje corse kod mog oca, ne zanima me oš verovat ili ne. Ne vidim jedan jedini razlog da bih lagao. Provereno je bilo od čepa do čepa.
Isto tako na relaciji od 1400 km prepun stvar, baš prepun, dve osobe u kolima, klima non stop radila, sa prljavim filterima i 35-40 000 km starim uljem trošio je 6.5 litara, brzina je bila 140-150 km/h, nekad i više, al ne ispod toga.
) nego Kappa 
Više me pogodilo to što je ispalo da lažem, a apsolutno ne vidim razlog zašto bih lagao. Ta Korsa ima visoko Nm, ali vozim je po gradu do 2000 rpm. Morao sam prijatelja u auto da odvučem i pokažem mu da nema potrebe preko 2000 rpm da se ide. Ponavljam, auto je u odličnom stanju, motor sada nešto oko 105 000 km valjda, nisam siguran.
Je l to Thesis 2.0t srče 15 kila benzina?
Za Kappu nije izalo toliko skupo dok za Thesisa stvarno ne znam koliko izlazi.