Kad nema sta dobro jeftinije da se uzme onda uzmem dobro skuplje jer sve se proda na kraju.
Ova crna Insignia bi trebalo da ima te ksenon farove al videcu kad dodje u dvoriste sta sve ima i nema a znam da trenutno nijedne nema sa ovakvom opremom u Srbiji. A to je danas mnogo vazno jer ljudi hoce samo opremu,opremu i opremu pa makar je nikad ne koristili.
Naravno to mora i da se plati jer klotara je klotara pa tako cu ove dve moci da dam za cifru izmedju 9500 i 10000.
Kilometraza 185 i 197k km da se ne lazemo jer meni se vise gadi kad vidim cifre na oglasima. Motori sapucu i nema nikakvih gresaka na ekranu tako da sam zadovoljan kupovinom. Ja sam bar iskren sto se tice km ali svakako ce na oglasu stajati nesto manja cifra da bi me uopste neko i nazvao a onda mu kazem da ima malko vise.
Jednostavno na to su nas naucili kupci jer ocekuju da kola imaju do 100k km i da kostaju ovoliko a kostala kao nova oko 25-30k eura.
Slažem se sa tobom. Malo veća zarada, ali opet idi na sigurno. Ako nabaviš neku hondu ili mazdu, realno nećeš je prodati dugo. Mora biti švabo i kraj. Takav nam je mentalitet i kraj.
Smatram da je insignija vrlo dobra varijanta, a dve insignije duplo bolja varijanta. Popularna je kod karavana i pre nego što je prva sišla sa trake, naručeno je 200 000 komada. To govori o nečemu.
Kada sam imao u planu da je kupim, baš sam dosta guglao o njoj i naišao na neke iste kvarove koji su u FL rešeni. Ali ni ti kvarovi nisu skupi, tako da više nešto može da ti zasmeta, nego što će da ti pukne po džepu.
Drugo, što se tiče opreme, nemoj se lažemo. Fali tu dosta za najjaču opremu. Fali tu i flex oslanjanje, panorama, grejanje volana i OPC line itd.
Al što ti kažeš, većinom su to igračke, slabo ko ih koristi, ali ja sam jedan od onih kome je oprema bitna. Sećam se kad sam tražio Kiju od jednog iz Beča, napinjao sam ga danima da uzme Dačiju, ali nije hteo. Od opreme je imala panoramu, keyless, automatik, navigacija sa rikverc kamerom, memorija siceva, grejanje sedišta i volana, ksenone, održavanje auta u liniji (line assist) itd...
Al sada imam magarca za zamenu, tako da idući auto će svakako biti sa jakom opremom. Od obaveznog će biti: šiber/panorama, automatik, dizel, grejanje sedišta. Znam prika da tebi to ništa ne znači, ali meni oprema dosta znači, posebno nešto što bih koristio često, kao što je grejanje sedišta ili uživanje uz panoramu. Da ne pominjem automatik i dizel...