botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163
To ti je 2.generacija, facelift. Trebalo bi da vrata budu duza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je 2.generacija, facelift. Trebalo bi da vrata budu duza.
3. generacija je Grande.
![]()
Pronadji razliku![]()
inace, insignija jeste dobra, al ne znam jeste li se vozili, one 18ke su predimenzionisane, auto je napraljen za dobre puteve, pa je unutra katastroficno voziti se po nasim cestama.
vec je zastarila, preteska je, karavan oko 1800kg, a druga savremenija vozila te klase imaju oko 1300. 500kg je mnogo. i plus unutra nema nista prostora, bas zato sto je tako zapakovana i sigurna, pomalo je klaustrofobicna
Mislim da moze 30 dana bez odjave, ali nisam siguran.
Pa trap je definitivno potrosen vise, ali je garantovano kvacilo na stranom losije, turbina je vise istrosena, sedista su vise istrosena, itd. Jeste da uvozis polivne automobile i da moras hvalis svoju robu, ali nemoj da preterujes. Pricamo o automobilima starim 2-3 godine, otprilike takvi automobili kod nas imaju oko 50-60k km.
30 dana maksimalno a posle toga moras da menjas tablice i saobracajnu.
Tihi koliko trosi benzinjara Insignija sa 1500 kg? Koliko kosta krsten plin za taj auto?
Soul ti je dobro rekao da kola iz inostranstva sa 200k km su ravna nasim kolima sa 60k km jer su im putevi staklo a kod nas rupa do rupe plus njihovo odrzavanje i njihovi delovi naspram nasih.
I sta mislis zasto bi neko u zemlji Srbiji prodavao auto sa 60k km star 4 godine? I to nasao si odmah dva primerka.
da izbacim rezultate kod mene u vezi one rasprave koliko fabrike lazu na merenju potrosnje
danas se ispraznio rezervoar i ispalo je ovako
vozim golf mk5 1,9TDI 77kw/105ks
ako treba da dodam jos nesto od podataka od auta da je bitno za poredjenje, recite sta treba.
znaci uradjeno je ovako
sipano 51,6litara to je do prvog prekida pistolja kad puni, kad se upalilo upozorenje za rezervu uradjen reset brojaca kilometara, presao je 7 km i sipano je gorivo na prvoj pumpi
predjena kilometraza do sledeceg paljenja lampice za rezervu 819km.
vozeno iskljucivo po beogradu znaci puna gradska voznja. za onu drugu nizu potrosnju na otvorenom, ja nemam uslove da to izmerim jer nisam planirao neki duzi put van grada skoro. kad budem isao potrudicu se da izmerim i to samo mora da bude neka veca kilometraza.
znaci sta kaze matematika
51,6L/819km=0,063*100km=6,3litara na 100km
sad sam guglao na brzinu na netu ali nisam odmah nasao kolika je fabricka deklarisana a nemam vremena kad se vratim pa cu da trazim ili cu da pogledam dole u kolima u servisnoj da li pise pa cu da dopunim post.