Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam napravio jedan tour de Serbie, presretaca koliko hoces. Neka guzva u Bg, rastegla se kolona od gazele do auto komande, i neki lik sa kliom prelazi u zaustavnu i krece da pretice. Iz kolone izlazi crveni A4 B7 s line, a mozda i s4, sa VR tablicama i odmah ga zaustavlja. Malo kasnije u suprotnom smeru sam video crni BMW 3. Dok sam se probijao kroz guzvu, na silasku sa gazele u savsku, stize me A4, mora da je i on vozio zaustavnom :-) i skrece u sup u savskoj. Kasnije, video sam i jedan crni BMW 1. Dosta su upadljivi sva stakla osim soferke su izrazito tamna, neprozirna.

Danas sam napravio jedan tour de Serbie, presretaca koliko hoces. Neka guzva u Bg, rastegla se kolona od gazele do auto komande, i neki lik sa kliom prelazi u zaustavnu i krece da pretice. Iz kolone izlazi crveni A4 B7 s line, a mozda i s4, sa VR tablicama i odmah ga zaustavlja. Malo kasnije u suprotnom smeru sam video crni BMW 3. Dok sam se probijao kroz guzvu, na silasku sa gazele u savsku, stize me A4, mora da je i on vozio zaustavnom :-) i skrece u sup u savskoj. Kasnije, video sam i jedan crni BMW 1. Dosta su upadljivi sva stakla osim soferke su izrazito tamna, neprozirna.

Eto kakvi su to licemeri

Obican narod kaznjavaju zbog folija na staklima a oni prvi voze neprozirne...

Полиција коначно треба да крене да ради свој посао савесно.
Кад прочитам како је ауто убио дете на пешачком прелазу смучи ми се живот.

А тај дрипац је много паметан, сви су будале што миле у колони, а он је паметан да иде зауставном траком.

Да сам власт ја бих буџет очас посла напунио кажњавајући дегенерике којих је пуна Србија, а поготово Београд, основну културу бре немамо.

Пресретачи вероватно имају фабрички тамна стакла, а то је дозвољено свакоме само што ретко ко има новца за ту зајебанцију па зато и ставља фолије за 100 евра.

presretaci su 99% oduzeta vozila. kao i najveci deo voznog parka MUP-a koji nije obelezen spolja jasnim znakom policije.

Друго су кљусине старе десет година, уосталом то и неће у пресретаче. Нове аутомобиле које потражују интерпол и осигуравајуће куће сигурно неће доделити муп-у. Уосталом имате гугл па претражујте сигурно ћете пронаћи вести о набавци нових возила у ту сврху.

pa sta rade sa oduzetim autima? ona ukradena ako je vlasnik tu, vracaju kome mogu. ne znam samo ona ukradena u inostranstvu kako se resavaju, ali tamo placa osiguranje to pa se verovatno i ne potrazuju vise. dodeljuju funkcionerima. zasto generali MUP vozaju audije a8, a ne recimo pezo 307 ili slicno... zasto nacelnik moje lokalne stanice OUP palilula ima golf 6 sa sve tamnim staklima? jer je oduzet nekome za nesto. MUP sigurno kupuje puno vozila po raznim osnovama, ali koristi i ona oduzeta od kriminalaca ili prosledjuju i u druga ministarstva. nema razloga da se recimo oduzeti BMW serije 5 ili AMG mecka, uzete od nekog narko dilera ne opreme za presretaca. to je sasvim logicno i koristi drzavi. zasto bi drzava bacala para na jos auta kad ima oduzetih a tehnicki dobrih automobila za te namene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back