Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Jok sto bi se streco ,ne lazem ne uvaljujem ne varam ,nisam ko ti da uvaljujem spolja gladac- iznutra jadac auta.
Jel znas ti da onaj punto grande na metan iz oglasa nema ni atest kod nas.NEMA.Nema nalepnicu pozadi CNG vidi slike,a to je obavezno i posle novog zakona ima da ih love ko zeceve i skidaju tablice i plinase i metandzije.
Ti si uzeo neke primerke sasvim leve za poredjenje koji 1. NISU taj model i 2. rashodovan auto koji sluzi za delove.
Kod mene je situacija cista i jasna i reko sam za cenu dogovoricemo se 4-5k je raspon za sada al videcemo sta kupci kazu.
Eto sad znas i kakva su kola a nisi ih nit video nit omirisao.Ja samo mogu da kazem da ce vecina mojih kola da podere tvoj Punto kao svinja masan dzak verovao ti ili ne.
Daleko od toga da je puntov motor los al ne cini samo motor auto i jako si odvalio kad si rekao da je generalka za Punto 400 eura jer samo klipovi kostaju toliko a gde je sve ostalo.
I ako je cena novog Punta celih 5800 eura pitam se kako ces ti da dobijes trazenu cifru i to za lupan auto na kom se sigurno vidi da je radjen ili bar ja to mogu da vidim. Sad se pokazuje cinjenica zasto se prodaju mladi puntici jer ja sam dosad isao da gledam drugarima te mlade i sve i jedan su bili razvaljeni pa tako i tvoj inace ga ne bi ni prodavao jel tako?
Sto bi ga prodavao kad je to najbolji auto i ovaj tvoj je i mlad?

, ali ta Z10 je bila jeftinija cak i od mog punta klasika u ceni.