100% sam uveren da kad Kizo bude prodavao svoj "najbolji auto na svetu" da ce obavez\no u oglas da stavi da je bio havarisan!

Eto jos jedne prevare vec unapred  predvidjene a samo budala ce da poveruje da ce covek kao Kizo to da prijavi.

lol:

oglas je vec ranije postavljen ljudi se javljaju ,izrazgovaramo se kako no ti kazes 

,menjana stranica ,traverzna ,zadnja leva vrata, prednji deo neostecen motor u super stanju,realno taj sudar je bio na najmanje stetnom mestu 

, gume letnje osrednje 3 sezone ,zimske odlicne 1 sezona...itd , sve navedeno.
vidis dule taj punto ce UVEK imati,
-jeftinu registraciju, 
-nisku cenu za mali i veliki servis ,
-delovi-prejeftini,
-potrosnju smesno nisku !!!,
-i generalnu motora najjefitnija moguca od svih vozila 400e. 
1,2 8v 60ks je nisko opterecen sa 50 ks po litru ne smetaju mu nasa goriva uopste.
-majstori poznaju tu marku dobro, oko motora ima dosta mesta nije zbijeno pa je lako za zamenu i u kucnoj varijanti...takodje ima ih dosta po srbiji sto je plus jer bice uvek jeftinih delova za zamenu.
znaci taj punto je zakon u srbiji i ostace jos duuuugo ,a za takve smesne pare sasvim solidan kvalitet, pouzdanost ,komfor, snaga, prostranost...
ja samo znam da cu davati oko 300e/ 100.000km za punta, a vi cete za vase mashincine (smesan pojam u srbiji) davati po 1000e...a ako bi uracunali gorivo ojhaaaa tu bi tek bila razlika.