zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Potencijalni ubica možda vozi nov i ispravan automobil.....
Može, al je svaki vozač sa neispravnim autom potencijalni ubica, dok oni koji voze ispravne ne moraju da budu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potencijalni ubica možda vozi nov i ispravan automobil.....
malopre sam zino u jednu pichku i zamalo da udarim bajsom u kola ispred...
A ja i nisam cuo za taj plac Krajina. Pogledacu danas ako stignem jer evo cekam da resim dva auta koja su mi kod majstora i treba jos neki ugovor da pravim.......
pogledao bih ti ja ali sam se upravo razboleo
Može, al je svaki vozač sa neispravnim autom potencijalni ubica, dok oni koji voze ispravne ne moraju da budu.
Da li svi Ford Focus-i imaju plivajuci zamajac ? Posto znam da npr. Fusion neki ima zamajac, neki ne...
A da se pogleda u zapisnik saobraćajnih nesreća samo ove godine, sigurno je preko 85, ako ne i preko 90 % ispravnih vozila učestvovalo u sudarima...hoću reći : Prvo je do vozača, a ne do automobila ( što automatski povlači i vozačev odnos prema vozilu, da li seda u ispravan automobil ili ne, da li vodi računa o ispravnosti automobila i da li ga uredno servisira...da ne idem dalje do tehničkih pregleda i puštanja krševa u opticaj...itd )
ps. Čak i novi automobili umeju da budu s greškom, koja se najčešće završavala kobno po vozače...primer Toyote i sl ( greške na montažnim linijama, itd, )
Sad sam video ovaj Yaris:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1567903/toyota_yaris_15_sport/#8
![]()
Mnogo mi je simpatican, odlicno ide, a ne trosi mnogo. Ali, da li je dovoljan za porodicu sa dvoje dece? Uh, ne znam da li da ga gledam ili ne....
Opis:
..............MOLIM VAS POSTEDITE NAS GLUPOSTI KAO I UCENA. SAMO OZBILJNI KUPCI. NA SMS NE ODGOVARAM, MOZE KORIGOVANJE CENE,BEZ ZAMENE. UNAPRED HVALA.
Moj Polo sa tim motorom ide prilicno dobro...
I, da, nisam se pohvalio: dao sam auto malopreNe mogu da verujem. Prodao sam super auto.