Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Može, al je svaki vozač sa neispravnim autom potencijalni ubica, dok oni koji voze ispravne ne moraju da budu.

A da se pogleda u zapisnik saobraćajnih nesreća samo ove godine, sigurno je preko 85, ako ne i preko 90 % ispravnih vozila učestvovalo u sudarima...hoću reći : Prvo je do vozača, a ne do automobila ( što automatski povlači i vozačev odnos prema vozilu, da li seda u ispravan automobil ili ne, da li vodi računa o ispravnosti automobila i da li ga uredno servisira...da ne idem dalje do tehničkih pregleda i puštanja krševa u opticaj...itd )

ps. Čak i novi automobili umeju da budu s greškom, koja se najčešće završavala kobno po vozače...primer Toyote i sl ( greške na montažnim linijama, itd, )

Da li svi Ford Focus-i imaju plivajuci zamajac ? Posto znam da npr. Fusion neki ima zamajac, neki ne...

Nema Focus 1,8 TDDI sa 90 ks.U principu to je i jedini motor koji bih ja sebi priustio kod Forda jer sam se opasno razocarao u ostale. Ako si pratio i ranije sam ga hvalio a i dalje ga hvalim jer jos ni sa jednim nisam imao nikakvih problema.

A da se pogleda u zapisnik saobraćajnih nesreća samo ove godine, sigurno je preko 85, ako ne i preko 90 % ispravnih vozila učestvovalo u sudarima...hoću reći : Prvo je do vozača, a ne do automobila ( što automatski povlači i vozačev odnos prema vozilu, da li seda u ispravan automobil ili ne, da li vodi računa o ispravnosti automobila i da li ga uredno servisira...da ne idem dalje do tehničkih pregleda i puštanja krševa u opticaj...itd )

ps. Čak i novi automobili umeju da budu s greškom, koja se najčešće završavala kobno po vozače...primer Toyote i sl ( greške na montažnim linijama, itd, )

A tebi je 10-15% života malo? :think:

Sad sam video ovaj Yaris:

http://www.polovniautomobili.com/oglas1567903/toyota_yaris_15_sport/#8
278fcc3edfe0-640x480.jpg

Mnogo mi je simpatican, odlicno ide, a ne trosi mnogo. Ali, da li je dovoljan za porodicu sa dvoje dece? Uh, ne znam da li da ga gledam ili ne....

Ista takva mi se nudila ali bas ista tako da je lako moguce da je to ta samo sredjena.Nazovi i pitaj dali je carinjena u NS i ako jeste onda je to to.:D
Zao mi je sto sam bacio slike na kojima se vidi da je bila u les stanju tj. prednji branik joj je visio i bila je ocesana na par mesta ali sve se to ofarba.
Naravno mozda nije ta ali ista je boja,motor i oprema.Ako zoves pitaj dali je uzeta preko Bojana iz NS i ako lik potvrdi onda je to ta.

E, da. Vozio sam Xsaru Picasso. Cuo komsija da ocu da kupim drugi auto i da ponudi sta ima. Ja kad sam je video u kakvom je stanju, odusevio sam se. Meni je ono izgledalo kao da je iz fabrike sad izaslo. Medjutim, kad sam je provezao, razocarao sam se. Motor 1.6 benzinac, ide nekako, ali sam auto je prilicno neudoban (?!) i bucan. I zveckaju plastike po instrument tabli. I to ne samo preko rupa, nego i preko sitnih neravnina. Prosto mi je bilo neverovatno. Bolji opsti utisak ostavlja moj auto koji je duplo stariji.

Moj Polo sa tim motorom ide prilicno dobro.Nije za trke ali sasvim solidno za prosecnog vozaca.E da i stvarno mi nije jasno zasto ljudi forsiraju te ks kao da su vozaci Formule 1? %o u gradu i 120 na auto putu moze i Yugo da ostvari bez ikakvih problema a ona prica preticanje i bas tad nema snage :D je glupost jer svaki ce da obidje ako je brzina u granicama normale.
Nismo mi Nemacka gde se na autoputu vozi maltene ko koliko moze.120 je optimalna brzina na autoputu i sve preko toga je neekonomicno.Pa ja sam iz Munstera u Nemackoj dovezao Mareu u Srbiju pri brzini od 120-130 km/h i sasvim je ok dok su levom trakom manijaci sibali i po 200 ali ne na momente nego konstantno.
I onda kad mi kazu kako su u Nemackoj najbolja kola :hahaha:.
Ne kazem da nisu ali se voste kao i u svakoj drugoj drzavi a mozda cak i vise jer imaju extra puteve i toleranciju oko brzine. Zamislite kad me obilazi Smart na 130! Pa taj se vozi koliko moze i onda ga neko kupi jer je auto koji se vozi po gradu i koji je malo presao i nije cepan.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back