acivi
Ističe se
- Poruka
- 2.749
Ebote, sto nisi reko da dajes na rate bez kamate, da se dogovorimo za neki auto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako meni dolaze taksisti i hoce da uzmu auto na rate sa kamatom a da auto bude na mom imenu. Ne bi ni to bilo lose da gospoda znaju da voze i da ne slupaju auto jer jedino mi ostaje i da bude auto kasko osiguran pa ako ga ulese da dobijem popravljen auto.
Ali ko ce se tu natezati sa taksistima jer ako auto kosta 4000 eura i da je mesecna rata 200 eura trebalo bi dve godine da ga otplacuju a za te dve godine moz svasta da se desi.
hahahah napišeš da prodaješ tuđi auto hahahaha
VAžno da kad sam ja bio nije bilo i sad ne dođem imaNe mora da znaci jer sam se ja nagledao kola slikanih po mraku koliko hoces.
Sig evo jutros na Najlonu ove felne za 100 eura. 5x 114 a srednja rupa 66 mm.
A ja kipim jer znam da trazis a felne su od Mazde.
A danas tako lepo krenuo dan!
Jutros u 8h ode A2 a u 10h legla kapara za Fusion i cekam da mi stigne postom kapara za Kymko motor.Momak nije ni video motor a salje mi kaparu iz Nisa i da ga sacekam do marta a mesecno ce mi slati 100 eura kad dobije platu i ostatak kad dodje.![]()
nisu mi lepe, al hvala u svakom slučaju.
ja sam jednog lika učio kako se meri raspon šrafova, jer je on merio od rupe do rupe, a 5 rupa ima... ja reko nemoš to tako, moraš ovde.. kaže on pa isto je. kažem nije isto kako može biti isto, to je kad je 4 rupe, ili 6. a ne kad je 3 i 5. "mora biti isto" i onda sam odustao
nanišanio sam jedne felne, imaju malo čukotine po obodima al šta ću bolje nisam našao
Felne da se ofarbaju kosta verovali ili ne 120 eura da se odradi kako treba jer trebaju specijalni prajmeri i boja za aluminijum.
Svaka druga solucija ne zadovoljava i boja pocne brzo da se ljusti.
Ljudi, da li bih mogao da zamolim nekog iz Novog Sada, kome je blizu, usput, ko voli da seta, da pogleda ovaj auto:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1560620/honda_civic_16_vtec/#11
Makar ofrlje. Vidim da su sedista napred malo naceta, ali to ne mora da bude presudno. Samo me interesuju neke osnovne stvari - recimo, koliko su dobre te gume, da li ima nekih vidljiv ostecenja, ukratko, da li ga vredi pogledati, s obzirom da je cena prilicno niska u odnosu na ono sto se nudi po placevima.
A ja i nisam cuo za taj plac Krajina. Pogledacu danas ako stignem jer evo cekam da resim dva auta koja su mi kod majstora i treba jos neki ugovor da pravim.
Juce sam bio na tehnickom pregledu MasterGroup na Rumenackom putu i nikad vise!!!
Naime troje ljudi je bilo ispred mene a ja sam na red dosao posle skoro 2,5 sata!
Nevidjen pregled jer dizu svaki tocak pojedinacno,gledaju svetla,mere gasove,jos me pita kako mislim da me pusti kad nemam prvu pomoc i pribor!
Slazem se ja da takav tehnicki pregled i treba da bude ali ja sam bio kod njih vec X puta i nisu bili tako rigorozni.
Jos mi lik kaze da se na tehnicki pregled nece moci doci kad hoces nego ce se zakazivati jer po novom zakonu,naravno i cenama,pregled jednog auta ce morati da traje 1h.
Sig daj brisi one teme od majstora koji ih kaci svaki minut kao i u uvozu automobila a onda brisi i ovu moju recenicu.![]()
trolluješPotencijalni ubica možda vozi nov i ispravan automobil.....