Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sto nis rekao da imas Titov auto u komsiluku? :mrgreen:
pa da, vinil. ko u nid for spidu, onim crnackim verzijama :D
Da, dolazio prijatelj iz SLO (onaj sa korvetom i onim krajslerom nju jorkerom) da ga kupi. Cenio ga 8000 eura. Prijatelj izvadi 5000 eura i da ga tera, medjutim niije hteo. Posle par nedelja cujem se ja sa njim i reko mi da odem i ponudim mu 5000 eura opet. I nije hteo ni da cuje. I ostavim mu ja broj i zove me on nakon par nedelja i kaze da hoce da ga proda za 5000. Cujem se ja sa prijateljom iz SLO i kazem mu to i on mi kaze: dacu mu 3500 eura i to da me on pozove, da on potrosi racun. I ovaj nije hteo. Nikad nece da ga proda tako skupo. Al dace ga on za 3500 eura ovom, sto po sto.

btw, nije "fabricko" stanje.

pa to, iz nfs sam se setio odmah :D

pa vidim da nije mogo fabricki da bude 40god...
nego, gledam sad dosta se pojavljuju u oglasima ova HID super plazma xenon vare i pod vodom lcd tft gti cak noris svetla. sta je to koji k? citao sam na vikipediji to je xenon ali to nije xenon, je8ao bi se a da ne udje... nista nisam shvatio ali se nisam nesto preterano ni upustao u tematiku.
Ne zbog toga. Koliko sam shvatio entuzijaste i poznavaoce oldtajmera, ovaj kombi nema poprečnu gredu gore na šoferki, a taj je ima. Izgleda da je dovarena.

Ovo za plaznu neam pojma, mozda puca iz farova? Ko u kvejku, ono oružije, plazma?

far je bar 200e. ko da je maglenka za spejs satl.
branik za moju kiju je bio skoro 1000e sa jos nekim kopcama od ladnjaka. srecom, kasko...
sjebo tocak, mogu misliti jos kolko... ako se nista nije slomilo, 100e
Rece mi neku foru za euro obrazac, valjda se popunjava kad je steta ispod 1000 eura.
Pa da, i ja joj kazem oko 700 eura ako se vesanje nije preterano iskrivilo ili puklo. Ali, izgleda da jeste, cim su ga odslepali.

Grdna, voli tu korsu vise nego faks :mrgreen:
btw, pisali nas dvoje neki seminarski rad i predavali o bezbednosti saobracaja, a ona vozi kao manijak. Treba joj auto sa ESPom pod hitno, ili ce proklizati negde. Pa oboje vozimo i dopisujemo se sms porukama, a bas o pisanju sms poruka u toku voznje smo pricali na seminaru :mrgreen: opasnije je od pijanog coveka.

ma ja to nem pojma da popunim. citao sam i opet cini mi se dosta toga bi bila umetnicka sloboda.
sms, ja to ne radim. desava se da ocekujem poruku koja je vezana za dalju marsrutu, pa ako je bas moram citati Sada, dignem telefon gore na vr' volana i citam onako na blic, dok perifernim vidom pratim saobracaj. odmaknem namerno kako bi imao manju fokalnu razdaljinu da menjam ocima. inace jeste, vrlo odvraca paznju pogotovu ako je nesto dugacko. prostoprosirene nisu problem nikakav.

Rece mi neku foru za euro obrazac, valjda se popunjava kad je steta ispod 1000 eura.
Pa da, i ja joj kazem oko 700 eura ako se vesanje nije preterano iskrivilo ili puklo. Ali, izgleda da jeste, cim su ga odslepali.

Grdna, voli tu korsu vise nego faks :mrgreen:
btw, pisali nas dvoje neki seminarski rad i predavali o bezbednosti saobracaja, a ona vozi kao manijak. Treba joj auto sa ESPom pod hitno, ili ce proklizati negde. Pa oboje vozimo i dopisujemo se sms porukama, a bas o pisanju sms poruka u toku voznje smo pricali na seminaru :mrgreen: opasnije je od pijanog coveka.

Kad muvas drugaricu preko poruka, sad joj lepo plati bar pola branika :mrgreen:
Salim se :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back