Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam moj uredjaj ugradio 2007-me, i nije sekvent, na zalost. Moj je kostao 240eu sa ugradnjom, i isplatio sam ga kroz voznju i vec neko vreme stedim, ali da je bar lambda control, a ovako ima dosta razlike u voznji. Kako se Honde voze na visokim obrtajima, to je problem za gas, zato sto mi do nekih 4000rpm vuce solidno, ali preko toga se oseti kako je slabiji na gas. Kad ga oteram na 6-7000rpm, na gasu nema svrhe tako voziti, malo toga se desava, a na benzinu auto od 6-7k i dalje snazno ubrzava. Zato bih ja da skinem ovo.

i dalje je isplativije,samo sto je pozeljno da si vec ugradio aparat. meni se taman isplatio pred ovo poskupljenje. u EU je obicaj da gas kosta <50% cene najprodavanijeg goriva, tj bmb, a kod nas je preko 60%.
hahah secam se kad je gas kostao 24din, benzin je mislim bio ~80

nije vise isplativo ugradjivati, jer je vrlo veliki rizik da ce cena ici i dalje gore.

Ja sam moj uredjaj ugradio 2007-me, i nije sekvent, na zalost. Moj je kostao 240eu sa ugradnjom, i isplatio sam ga kroz voznju i vec neko vreme stedim, ali da je bar lambda control, a ovako ima dosta razlike u voznji. Kako se Honde voze na visokim obrtajima, to je problem za gas, zato sto mi do nekih 4000rpm vuce solidno, ali preko toga se oseti kako je slabiji na gas. Kad ga oteram na 6-7000rpm, na gasu nema svrhe tako voziti, malo toga se desava, a na benzinu auto od 6-7k i dalje snazno ubrzava. Zato bih ja da skinem ovo.

Skidaj bolan, greota je to za Hondu

kako može moj kadet da potroši ispod 10 u grad...? :/
...misim..jedino da mu zavrnem plin na minimum, al onda će ima perfomanse ko Capriolo bajsevi...:/

ma ne valja ni mnogo da se zavrce, jer prva uzbrdica teras ga u ortaje trosis 3 puta vise nego normalno i sve ispadne jednako a vise unistavas motor..
znam par puta mi ej majstor prelepo namestio plin :lol: i trosio ej normalno a iso mzoda 10-ak posto losije nego na bemzin..
al kad se ne bi rastimavalo..-_-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back