Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za malo vise para bi klio 1.5 dci bio ok resenje..
isto jako dobar motor, i potrosnja mu je najveci adut..
a najveći minusi su mu?
koliko košta
dizna? (naravno ima 4 komada i kodirane su)
pumpa visokog pritiska?
turbina?
1.5dci je inače poznat po raspadanju pumpe i opiljcima koji zatim unište i dizne.
za 3500 eura može da se kupi samo dizel sa ogromnom kilometražom i sumnjivom istorijom.

Čime?
Od svih vozila na putu, najviše mi smetaju Puntova svetla. Nebitno da li u retrovizoru ili u čeonom susretu.

I stakla i plastiku mozes srediti na isti nacin: uzmes sitniju smirglu (1200 i sitnije), pa lepo osmirglas zamagljeni deo, a najbolje celu staklenu (ili plasticnu) povrsinu da bi bilo jednako. Za staklo je preporuka da se namokri prilikom smirglanja, za plastiku ne mora, ali moze. Onda uzmes neku finu polir pastu (znaci, sa sto sitnijim zrncima) i mekanom krpom trljas sto vise. Ako treba, ponovis postupak nekoliko puta, mislim na poliranje, ne na smirglu.

Ja sam radio ovo na zadnjim svetlima, znaci na plastici i stvarno pomaze. Malo me bilo prpa kad sam osmirglao svetlo, znas kako je bilo, uzas, al kad krene poliranje, pocinje lagani osmeh na licu :)

sad me devojka zove, j8t neko je spicio plasticnom flasom punom vode u glavu, sa zgrade negde, neki 3-4 sprat... pa kolko covek treba biti proklet i bolestan da uopste baca [punu] flasu kroz prozor...pa ja da sam bio tamo konzerviranim bajonetom bi ga ubio, naso bi ga. odma bi vido ko je ugasio svetlo, zatvorio prozor, namako zavesu...neverovatno.

inace jako mrzim kad pozute farovi, ceo auto je onda oronuo

sad me devojka zove, j8t neko je spicio plasticnom flasom punom vode u glavu, sa zgrade negde, neki 3-4 sprat... pa kolko covek treba biti proklet i bolestan da uopste baca [punu] flasu kroz prozor...pa ja da sam bio tamo konzerviranim bajonetom bi ga ubio, naso bi ga. odma bi vido ko je ugasio svetlo, zatvorio prozor, namako zavesu...neverovatno.

inace jako mrzim kad pozute farovi, ceo auto je onda oronuo
Pusti farove, je l ona ok?

ta nem pojma ko je bio. mozda je neki sizofrenicarski penzioner koji mrzi pse (ima ih, a setala je cuku). ne znam sta bih rekao na to sve, osim da sam besan jer mi je jasno koliko je srece u nesreci imala.
Ništa. Sa snajperom umeš? Postavi se na 100m od te zgrade, pusti devojku sa kacigom da šeta tuda i ko promoli ruku sa flašom, pogodi ga u oko po izboru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back