Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne. Motor je 1.3 OHC.

Ja se sada stvarno trudim da se setim auta koji prodje ispod 200 000km, sem Yuga i Samare.

ma nekazem ja to....
nego dosta puta se desi da pocne potrosnja ulja,gubitak kompresije pa se mora radit zamjena karika,gumica ventila a vidim da u zadnje vrijeme neki mijenjaju i letece lezaje(vjerovatno zbog veceg gasa)....dakle ja govorim o slucajnim "generalkama"koji se vidim ipak desavaju ..jer nerjtko vidim da su dobri automobili zavrsili kod majsota na tzv "polugeneralnu" .... ne govorim o autima koji nisu frbricki "predodređeni" da pređu vise km...

tako ti je kod nas u CG:mrgreen:ja tebi ti meni..korist tebi korist meni:mrgreen:
nije tako samo kod vas u cg, tako je gde god se Vi zadesite :D
tako je i kod NaS zahvaljujuci Vama :)
mada i bosanci vole da operisu po tom sistemu, samo sto oni cini mi se to rade za neke mnogo banalnije stvari, tipa moj taj i taj zna tog i tog sto mu je surak limar pa ce mi on uraditi za dz.
a vi za stvari kao sto su:
- o-naj mali je Radunov, kodmene u firmi ima mesta taman, napravcemo novo direktorsko sam zanjega.
- oooOOooo Mišureee, ja onda tvog moram štavit za predšjednika, more li?
:lol:

ma nekazem ja to....
nego dosta puta se desi da pocne potrosnja ulja,gubitak kompresije pa se mora radit zamjena karika,gumica ventila a vidim da u zadnje vrijeme neki mijenjaju i letece lezaje(vjerovatno zbog veceg gasa)....dakle ja govorim o slucajnim "generalkama"koji se vidim ipak desavaju ..jer nerjtko vidim da su dobri automobili zavrsili kod majsota na tzv "polugeneralnu" .... ne govorim o autima koji nisu frbricki "predodređeni" da pređu vise km...

to je drugo. Zavisi od vozaca. Kako ga gazi i kako ga odrzava. Posto sam treci vlasnik, ovaj auto su odrzavala prva dva vlasnika. Nemam pare da ga odrzavam, u motor dinar nisam stavio, a evo ga, 270 000km i stvarno ni znaka za generalnom opravkom.

Menjao sam fabricku lamelu skorije, diskove, pakne, kocnice, zadnju osovinu (naprsla kad sam sleteo u reku), levi amortizer i jedna opruga, ne znam koja bese. Dobose sam uzeo nove i kasnije obradio. Oba zadnja cilindra. Sajla za rucnu.

Par puta kablovi (jeftini, brze odlaze), svecice jednom/dva puta. Oko struje sitnice. Levu jabucicu. I tako to, svakih par meseci po nesto ako crkne.

To sve za skoro 100 000km od kad je kod mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back