Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko nije pogodio a verovatno i nece.:)
Kod JTD motora samo verzija motora koja se ugradjuje u Bravo,Bravu i Mareu od 81kw je euro 3 a posto je ovaj prijavljen kao stari model onda znaci da su verovatno nesto petljali sa papiricima.

Ја нисам разумео... ова Брава има ЈТД мотор који је Еуро 3... шта је ту петљано?

Ej ajd ko pogodi zasto je tako jeftina dobije reputaciju!:)

gepek je lupan ne stoji kako treba, i bravi ne pise to jtd tamo koliko se secam, vec na toj desnoj strani stoji brava pa oprema sx ili vec neka.
cini mi se i da je airbag na volanu popusen.
i dovla uopste mi se ne svidja taj enterijer, ko igracka je :D

p.s. a i ima samo 2 kubika, zato je jeftin :lol:

@acivi
Postavio si pravo pitanje!!!
Zamisli kad imam varijantu! Drugar je narucio od nekog lika iz Srbije CD za Srbiju za Ford Mondeo i RADI! A lik kaze da moze da obezbedi za sve fabricke navigacije.
Jedini problem je dali neko hoce da da 3000 din. za jedan CD.
Ako hoces broj telefona mogu sutra da ga obezbedim.

U, bre, 3000, pa za jos 1-2 hiljade moze da kupi polovnu navigaciju. Ajde pitacu ja drugara dal mu se svidja cena pa cu ti javiti jel hoce da kupi.

Al bas me cudi da ne moze da se nadje na net-u piraterija neka za dz. Jel znas koji je softver u pitanju, odnosno marka navigacionog uredjaja pa da probam ja da nadjem?

Пише рецимо Брава СХ па онда са доње стране СХ пише ЈТД ;) Аирбагу колико видим не фали ништа... ЈТД у њима има 105КС... а то је колико ми се чини тих 81кЊ
81kW je vise 110ks nego 105...
znam da je stilo imao 85kW, nikad cuo za ovih 81...

Niko nije pogodio a verovatno i nece.:)
Kod JTD motora samo verzija motora koja se ugradjuje u Bravo,Bravu i Mareu od 81kw je euro 3 a posto je ovaj prijavljen kao stari model onda znaci da su verovatno nesto petljali sa papiricima.

Evo sta kaze Wikipedia

JTD 105 SX/ELX/GT I4 1910 cc 105 PS (77 kW; 104 hp) @4000 rpm 200 N·m (150 lb·ft) @1500 rpm 1999->

JTD 100 SX/ELX/GT I4 1910 cc 100 PS (74 kW; 99 hp) @4000 rpm 200 N·m (150 lb·ft) @1500rpm 2001->

Tog od 81 kW nema

JTD se pravi od 1999 godine i nije euro 3 a tek od 2000 je euro3 i to sa motorom od 81KW.
Proverite jer meni od pre dve godine sve i jedan JTD motor su carinjeni na 81kw.
Pricam o Marei,Bravu i Bravi.Evo vam i link o JTD motoru.http://www.alfisti.rs/forum/index.php?showtopic=48
@acivi
Sto se tice navigacije ne znam gde moze da se skine mapa za Srbiju a tih 3000 sam rekao da nije malo ali ko hoce da koristi na fabrickoj navigaciji dace taj kes.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back