gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novo crnogorsko slovo![]()
Golf i Passat nijesu isti... Ja sam vozio auta i auta, Passat nije jedino auto koje vozim, a vozio sam sve i svašta... Neka auta koja je pola foruma možda viđelo samo na slici... Kad sam uzimao Passata, imao sam pare da uzmem bilo što drugo... Al nijesam htio... Prije toga sam imao Passata B5.5 i nikad me nije iznevjerio, išao je kao metak, a radio kao sat. Ako je bio udoban meni da prijeđem oko 15.000km u jednom pravcu i isto toliko nazad (jedno putovanje), udoban je i tebi kroz grad vala
Novo crnogorsko slovo![]()
Golf i Passat nijesu isti... Ja sam vozio auta i auta, Passat nije jedino auto koje vozim, a vozio sam sve i svašta... Neka auta koja je pola foruma možda viđelo samo na slici... Kad sam uzimao Passata, imao sam pare da uzmem bilo što drugo... Al nijesam htio... Prije toga sam imao Passata B5.5 i nikad me nije iznevjerio, išao je kao metak, a radio kao sat. Ako je bio udoban meni da prijeđem oko 15.000km u jednom pravcu i isto toliko nazad (jedno putovanje), udoban je i tebi kroz grad vala
Crni Zike, pa jesi isao u Manilu preko Vladivostoka![]()
A i izdržao je udarac HameraKoji to još može?
![]()
Crni Zike, pa jesi isao u Manilu preko Vladivostoka![]()
Aj sad da ne prećerujemo... Ovaj je samo htio malo da nas pogura... Al je poslije toga loše prošao![]()
Salu na stranu, Passat je ozbiljan auto, udoban, mocan, vuce kao raketa i zadovoljstvo je i voziti se u njemu, a verujem da je jos vece voziti ga.
Kao i svaki auto ima svoje mane, ali iz iskustva prijatelja koji ga vozi vec tri godine, znam da donosi mnogo vise zadovoljstva no problema
nije neg se jadan izgubija na kruznoj petlji na novom beogradu, pa je vozija ukrug pa je skonto da neide nikuda, pa se okreno i vozio nazad...
po 15.000 i tamo i vamo![]()
U Peking i Šangaj![]()
Moja pokojna baba bi ti rekla nesto tipa: "crno dijete, koja te muka nacera"![]()
U Peking i Šangaj![]()
Uh dobro je.Pomislio sam da si vozio za Australiju pa se mozda i udavio jadan.Sreca da nisi.![]()
Nikakva, ja sam osoba koja uživa u vožnji... Mogli smo da idemo avionom, ali sam ja bio izričit u zahtjevu da se ide autom... I odosmo automInače svuda idem autom, osim kad je nešto baš hitno
![]()
Ma koji detalji, bije se sa duhovima po putu. Lud čovek![]()
Zike, jesi isao u Peking sa jos nekim vozilima? Znam da je jedan lik isao pre par godina sa Daihatsu Charade do Pekinga i vratio se. Inace, Charade je za metar manji od Pasata pa se covek isto nije zalio na put. Takodje, nije ga izneverio ni jednom, a u pitanju je auto star oko 20 godina i za dve klase ispod Pasata. Covek iso i vratio se, a onda je poklonio auto nekim jadnicima, ne secam se kome. I oni se vozaju i dalje. Pronaci cu pricu o njemu pa cu je ovde postaviti.
Nisam znao da može kolima u Kinesku. Koliko je meni poznato tamo stranci ne mogu da voze kola jer Kinezi ne priznaju međunardne vozačke dozvole nego treba da se polaže kod njih i automobil tamo da se registruje.
E, svaka cast momcino
Nije tema, ali bi voleo da nam kazes malo detalja o tom putu ako imas volje![]()