Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.050
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dule, jel imas ideju, zasto su iz uvoza jeftiniji karavani nego isti model auta koji nije karavan? Jel to sto su po difoltu vise izakani? Stvarno mi nije jasno, kad su novi, karavani su obicno malo skuplji a polovni jeftiniji...
ovaj desno je talijan ko i jaUvezi i ponudi već jednom, malo kvalitetnije automobile, nešto kao Mitsubishi Evo ili Toyota Supra.
Baš zasipaš srpsko tržište sa italianskim krševima.
Nisam znao da može kolima u Kinesku. Koliko je meni poznato tamo stranci ne mogu da voze kola jer Kinezi ne priznaju međunardne vozačke dozvole nego treba da se polaže kod njih i automobil tamo da se registruje.
nemas ti pojma jer tojota supra ne moze da se uvezeI ja imam istu informaciju. Prilikom prenosa trke za VN Kine, voditelj je reko kako su vozaci privilegovani, jer su jedini stranci koji imaju ekskluzivno pravo da voze u Kini. Bilo je to '05 ili '06.
@ SIGNATURE 350
Nemas pojma o uvozu polovnjakaVeliki procenat vozila je iz Italije, nebitno da li su francuzi, spanci... jer su tamo najjeftinija
![]()
Vjeruješ li da sam ti sve ispisao, i taman da pošaljem, banovali me ovamo na politici i sav mi tekst nestao
Ako opet budem imao snage i vremena da napišem, napisaću ti![]()
Pa nije losa cena, ako je dobro opremljena, a verovatno jeste, nije to puno. Samo kako da budes siguran da motor nije presao 300000?
Ipak je to dizel, a oni u razvijenim zemljama prelaze u proseku skoro 40000km godisnje. Naravno da postoje i primerci koji su presli manje, al kako ih potrefiti?
Pa vidi za razliku od vecine ja kilometraze ne diram i kod mene se carinska deklaracija i stanje na autu poklapa tj. na satu ta Libra ima 190k km a toliko je i u carinskoj deklaraciji sto znaci da nisu dizani i vracani km.
Pre neki dan su neki trgovci osuli paljbu po meni sto to govorim obicnom narodu ,da cu tako unistiti biznis i....
Jednostavno,necu nikog da varam a i covek mora biti svestan da ne kupuje nov auto i da ga placa veoma povoljno u odnosu na cenu novog. Evo primera:
![]()
Pa vidi za razliku od vecine ja kilometraze ne diram i kod mene se carinska deklaracija i stanje na autu poklapa tj. na satu ta Libra ima 190k km a toliko je i u carinskoj deklaraciji sto znaci da nisu dizani i vracani km.
Pre neki dan su neki trgovci osuli paljbu po meni sto to govorim obicnom narodu ,da cu tako unistiti biznis i....
Jednostavno,necu nikog da varam a i covek mora biti svestan da ne kupuje nov auto i da ga placa veoma povoljno u odnosu na cenu novog. Evo primera:
![]()
A ne znam zasto svi pominju stalno 300k km i vise kad ima i preko kola koja malo prelaze.
Evo opet primera:
Evo ovaj auto trenutno imam a nedavno sam prodao auto 2002 sa 31000 km gde je i carinjen na toliko. Imam sve servisne racune i servisnu knjizicu i nekim ljudima cak i to kad pokazujem ne veruju i misle da hocu da ih prevarim a auto maltene ni da pogledaju da zakljuce da je stvarno kao nov.Kilometraza se u 95% slucajeva vidi na autu a samo 5% cak i na 200k km izgleda i dalje jako dobro.
ne znam zasto se neki ljudi zanose da ce im auto prec po miliona km ...i slicno..veli broj auta ni ne pređe 200 000 prije generalne....
Yugo i Lada Samara.
samo se ti sprdaj...
Nastavi moj niz. Yugo, Samara....
moj Kadett je prešao preko 270 000km, pa ide je daleko od generalne. Šta više, sada ide bolje nego pre 2 godine
Nastavi...
vjeruj mi ovaj ti je avtar jos bolji a za pocetak da te potpomognem saljem malo reputacije.....![]()
ti si mi poznatNastavi moj niz. Yugo, Samara....
moj Kadett je prešao preko 270 000km, pa ide je daleko od generalne. Šta više, sada ide bolje nego pre 2 godine
Nastavi...
oce to motorima pred generalnu narocito dizelima idu ko ludi dok ne ispuste dusu
![]()
neverovatno... cak i na forumu se opet bave stvarima ja tebi ti meni, veze i poznanstva...
p.s. moj megane ce jos 1000 i nesto pa imati 200.000km pa unutra izgleda ko nov...
stvar vozaca.
Ne trosi ulje. Ne dimi uopste. Kompresija dobra.
Nema generalne. Nije ti to Samara![]()
Ne trosi ulje. Ne dimi uopste. Kompresija dobra.
Nema generalne. Nije ti to Samara![]()