Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
o
Testovi su se sveli na to da uvek mora da pobedi VW.

Polo i Passat kao dva najgora VW-a pobeđuju redom sve konkurente i to (dosta sam siguran u to) zbog toga što je to odlično plaćena reklama auto magazinima.

crnogorcu si opljuvo VW a pogotovu passat, bolje da si mu po spisku sve ordenje oca i mobilni manje bi se ljutio :lol:

citam ja vrele gume pitanja posetilaca, jedan pita ocu da kupim polovan auto a ne napise ni cenu ni nista, ovi mu kratko jasno odgovore "prednost dajemo vw"
nasi ljudi su takvi, posle onog traktora sto se u bosni pravio, za njih vise nema drugog automobila. iako je to bilo pre 30 godina, nema veze. taj je trpeo da pishas po njemu, sipas vodu mesto goriva, vozis po minskom polju, pa ide. to je njima trebalo. uz maksimalno nekorektan odnos prema automobilu, maksimalna korist.

passat

Prilozi

• passat.JPG
    passat.JPG
    25,2 KB · Pregleda: 6
o

crnogorcu si opljuvo VW a pogotovu passat, bolje da si mu po spisku sve ordenje oca i mobilni manje bi se ljutio :lol:

citam ja vrele gume pitanja posetilaca, jedan pita ocu da kupim polovan auto a ne napise ni cenu ni nista, ovi mu kratko jasno odgovore "prednost dajemo vw"
nasi ljudi su takvi, posle onog traktora sto se u bosni pravio, za njih vise nema drugog automobila. iako je to bilo pre 30 godina, nema veze. taj je trpeo da pishas po njemu, sipas vodu mesto goriva, vozis po minskom polju, pa ide. to je njima trebalo. uz maksimalno nekorektan odnos prema automobilu, maksimalna korist.

To je moglo sa modelima od pre dvadeset ili trideset godina
VW je i dalje pouzdan i dobar, ali grese oni koji misle da mogu da ga voze dok se ne raspadne kao sto su mogli golfa II

Evo ga jedan taze stigao.I gradski i prigradski:mrgreen: a iz Njemačke sa dva kljuca od vlasnice u jako lepom stanju sa pravih 138k km a JTD se zna sta je.Cekam da se ocarini.

Zasto uvek naglasavas "2 kljuca".Propustis godiste, km ali obavezno napises to. Valjda je bitnije ovo drugo,.:confused:
.Najbolji motor na svetu jos ga vozila baba do pijace samo.Zapamtili smo

To sa dva kljuca je valjda fora sa lizingom, tj. ako ima samo jedan sanse su da je auto skinut sa lizinga, tj. da je drugi ostao kod njih.

A vlasnica... to je po defaultu nesto pozitivno? Heh. Zapitaj se sam koliko si puta u hladno januarsko jutro video gospodju kako isparkirava auto na 5000 obrtaja.

ps. U prici o najboljem dizelu uvek se uporedjuju JTD, TDI i HDI. Zasto - zato sto je CDI van konkurencije ;)

o

Pa ne nego priča kako je Passat loš, a vjerovatno u životu nije śeo u njega :mrgreen:

Seo sam naravno. Nisam ga imao u vlasništvu niti ću ikad.
Sreća da mi je buraz mehaničar koji, gle čuda, voli VW a koji opet nikad nije imao niti će imati nekog pasata. Zašto?
Zato što mu je radionica puna istih. Stoga pasat nikad.
Ko ga voli nek izvoli.

Pa naravno da je dosta Passata na popravkama, samim tim što se dosta i voze. Normalno je da ćeš češće viđet kod automehaničara Passata, nego Saaba, jer se mnogo više Passata vozi. Ja vozim Passata i nikad problema s njim nijesam imao... Prije toga sam imao Passata, ne pitaj me kuda sam sve bio s njim i koliko sam sve kilometara prelazio... Radio je ka sat

Pa naravno da je dosta Passata na popravkama, samim tim što se dosta i voze. Normalno je da ćeš češće viđet kod automehaničara Passata, nego Saaba, jer se mnogo više Passata vozi. Ja vozim Passata i nikad problema s njim nijesam imao... Prije toga sam imao Passata, ne pitaj me kuda sam sve bio s njim i koliko sam sve kilometara prelazio... Radio je ka sat

Neka tako i nastavi.

sve si objasnio:mrgreen:

Pa ne nego priča kako je Passat loš, a vjerovatno u životu nije śeo u njega :mrgreen:
koje je to slovo leba ti?

ja sam $eo i vozo i vozo se, i u golfu i golf + i sve je to jedna gomila smeca.
neudobno, kao klupa u parku. enterijer hladan i neukusan, los izbor materijala i ceo automobil je u potpunosti bezlican i lisen svake posebnosti i individualiteta.
svaki im je takav.

koje je to slovo leba ti?

ja sam $eo i vozo i vozo se, i u golfu i golf + i sve je to jedna gomila smeca.
neudobno, kao klupa u parku. enterijer hladan i neukusan, los izbor materijala i ceo automobil je u potpunosti bezlican i lisen svake posebnosti i individualiteta.
svaki im je takav.

Novo crnogorsko slovo :mrgreen:

Golf i Passat nijesu isti... Ja sam vozio auta i auta, Passat nije jedino auto koje vozim, a vozio sam sve i svašta... Neka auta koja je pola foruma možda viđelo samo na slici... Kad sam uzimao Passata, imao sam pare da uzmem bilo što drugo... Al nijesam htio... Prije toga sam imao Passata B5.5 i nikad me nije iznevjerio, išao je kao metak, a radio kao sat. Ako je bio udoban meni da prijeđem oko 15.000km u jednom pravcu i isto toliko nazad (jedno putovanje), udoban je i tebi kroz grad vala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back